Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vriendelijke besteller, vlotte e mails van de firma met duidelijke uitleg vriendelijk bedankt
15 March 2021
Roland Cornelis
Veurne
Zeer goeie informatie gekregen van heel vriendelijke man aan de telefoon. Zelfs direct de juiste link doorgestuurd van het artikel, vandaag besteld morgen ontvangen.
5 March 2021
Debora
Destelbergen
Snelle levering.
3 March 2021
Eddy
Zelzate
Uitgebreide keuze aan pompen op de website, keuze was snel gemaakt. Installatie gebeurde ook zonder wachttijd wegens een noodsituatie.
28 February 2021
Ben
Maaseik
Hebben net onze grondwaterpomp laten vervangen. Lode Bleukx was direct beschikbaar en heeft een perfect werk afgeleverd. Op tijd, snel, correct en zeer netjes. Goede vakman met prima customer service. Thanks Lode!
26 February 2021
Seppe
Maaseik
Overzichtelijke website, de juiste pomp was snel gevonden. Veel degelijker materiaal dan de gebruikelijke hobbyshops. Plaatsing gebeurde ook daags nadien bij ondergelopen kelder zodat het probleem snel was opgelost.
25 February 2021
Marc
Mechelen
Goede communicatie
24 February 2021
Marc Elsen
Rotselaar
Super service. Heel vriendelijk, snelle en correcte afhandeling. Heel hartelijk dank voor jullie deskundige advies! We gaan jullie zeker aanbevelen en bij een volgende gelegenheid met natte voeten gaan we jou als eerste contacteren!
15 February 2021
Sophie
Mechelen
Dag Sofie,
Bedankt voor je positieve review, daar doen we het voor!
De Pompshop
Ondanks een misverstand in een koppelstuk alles onmiddelijk rechtgetrokken en correcte stuk nagestuurd. Professioneel en no-nonsense.
10 February 2021
Yves
Melsen
Zeer aangenaam contact en snelle correcte levering
6 February 2021
Oliver
Wommelgem
Dag Oliver,
Bedankt voor je review! Blij dat we je zo snel hebben kunnen helpen.
De Pompshop
Snelle en professionele service met deskundig advies!
30 December 2020
Karel
Sint-katelijne-waver
Goede service, snél
24 December 2020
Filip
Duffel
Met DePompshop.be is ons doel om de klant online even goed te adviseren zoals in een fysieke speciaalzaak. Wij hebben geprobeerd de webshop zo duidelijk mogelijk op te bouwen en daarnaast meerdere kanalen open gesteld om vragen te stellen.
Daarnaast hebben we nog enkele duidelijke instructievideo's gemaakt, zodanig dat u zelf de installatie van uw pomp tot een goed eind kan brengen.
Grote Steenweg 73
2560 Kessel