Bestelling geplaatst, 2 dagen later al in huis en goed op de hoogte gehouden via de mail, TOP

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Gerdi, dankjewel voor jouw mooie beoordeling, wij wensen jou veel plezier met maken. Die olifant print wordt vast iets heel moois 😁 Fijne dag en graag tot ziens bij Harry’s online shop, ^Bianca

De totale informatie is niet goed georganiseerd

Bij aanschaf van de stof hoorde ik dat het patroon besteld kon worden via de webshop. Als het patroon gereed was kon ik het ophalen bij Harry stoffenhal, werd mij gezegd. Account aangemaakt, patroon besteld en betaald! Een aantal dagen gewacht maar geen informatie over hoe nu verder. Door het winkelpersoneel geadviseerd telefonisch contact op te nemen met de webshop. Na onvriendelijke en ongeduldige uitleg kreeg ik te horen dat het een PDF patroon is wat ik zelf nog moest uitprinten!! Uiteindelijk is het gelukt het uit te printen op 8 velletjes A4! Daarna, met onduidelijke (geen nummering of i.d.) beschrijving aan elkaar gelegd. Een zeer eenvoudig patroon a 4,50 dat uiteindelijk op 8 a viertjes moet worden uitgeprint staat niet in verhouding met elkaar. NB: Stof informatie klopt niet. Voor het baby jasje is maximaal 30 cm stof nodig ( 1× lengte 24 cm) en voor het badjasje maximaal 50 cm.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Saskia, we hebben elkaar gisteren uitgebreid telefonisch gesproken, jammer dat het niet goed ging met de communicatie. We gaan in de stenen winkel nog even extra vermelden dat het om een PDF patroon gaat die via onze online shop te bestellen is. Een PDF patroon is door de klant zelf makkelijk uit te printen, en dan kan men aan de slag met alle mooie stoffen. De metrage vermeld op het patroon in de stenen winkel is inclusief krimp, stoffen kunnen dus het beste eerst gewassen worden. Jij gaf aan dat het downloaden en uitprinten gelukt is, dan kun je nu jouw mooie projecten gaan maken. Succes met maken en graag tot ziens bij Harry, met een creatieve groet, Bianca.

Bij mee

Wel lang op mijn bestelling moeten wachten, maar dat is denk ik meer te wijten aan PostNL. Erg blij met mijn stof, en zo'n kleine attentie is altijd erg attent.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Conny, dankjewel voor deze mooie beoordeling, worden we altijd blij van. Wij versturen het altijd zo snel als mogelijk, en dat doet PostNL ook. Door alle feestdagen lopen zij echter wel vertraging op wat weer resulteert in latere bezorging….helaas. Toch mooi dat het dan toch netjes en in goede orde bezorgd wordt. Veel plezier met maken en graag tot een volgende keer, met een creatieve groet van Harry’s online shop.

Door mijn kleinzoon uitgezocht,hij en ik vinden ze geweldig

Keurig verpakt geleverd,mag iets sneller

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Aly, wat leuk dat jouw kleinzoon deze prachtige dessins heeft uitgezocht. Gaat hij ook helpen met maken? Mooi dat jullie ze zo geweldig vinden. En dankjewel voor het mooie cijfer, worden we blij van. Als er een speciale (feest) dag in de week zit, duurt het helaas iets langer voordat het bij de klant is. Het is maandag ingepakt en dinsdag bij jullie gearriveerd, mooi dat dat toch nog heel snel is. Succes met maken en graag tot ziens bij Harry's online shop, Bianca.

Mooie kwaliteit van de stof.

De stof werd netjes verpakt en goed geleverd zoals afgesproken. De kleur en kwaliteit van de stof zijn top!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Karin, wat geweldig om te horen! Mooi dat het ook allemaal in goede orde aangekomen is. Veel plezier met maken en graag tot ziens bij Harry’s online shop, Bianca.

Tolle Stoffe, schnelle Lieferung!

Sehr schöne Stoffe, gute Preise und schnelle Lieferung.

Reactie van het bedrijf

Guten Morgen Ursula, wie schön, dass die Dekostoffe gut angekommen sind. Viel Spaß beim Basteln schöner Dinge und bis zum nächsten Mal in Harrys Onlineshop, Bianca

goede kwalitijd

netjes ver zorgt

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Thea, wat mooi dat alle mooie kerst stofjes goed overgekomen zijn. Succes met maken en graag tot een volgende keer bij Harry's online shop, Bianca.

Kwaliteit

Geslaagd

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Ann, heel veel plezier met de Frida stof, succes met maken en graag tot een volgende keer bij Harry’s online shop, Bianca.

Snell

Hele snelle levering, heel tevreden met de hulp en klantvriendelijkheid. Niks te klagen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, wat fijn dat we jullie dansgroep toch aan de benodigde stof konden helpen. Veel plezier er mee en graag tot een volgende keer. Een feestelijke groet van Harry's online shop, Bianca.

Zeer positief

Het gevraagde was niet meer leverbaar, maar er werd in oplossingen gedacht. Zijn samen ook tot een oplossing gekomen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Maarten wat mooi dat je de stof al in goed orde hebt ontvangen, succes met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Super snel besteld en gekregen

Ik was op zoek naar wafelbadstof, blijkbaar heel lastig tegenwoordig. Maar ik vond het bij Harry’s stoffen.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Debbie, wat fijn dat je bij ons vond wat je zocht! Heel veel plezier met maken en graag tot een volgende keer bij Harry's online shop, Bianca.

Mooie stof voor een betaalbare prijs

Mooie stof en goed service

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Nicole, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met maken en graag tot ziens bij Harry's online shop, Bianca.

Snelle levering en goed service. Er zat een fout in een stof, klacht werd prima afgehandeld

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Hilde, zo is het inderdaad weer mooi opgelost. Dank je wel voor de mooie beoordeling. Weer veel plezier met maken na het oponthoud 😉Graag tot ziens en een creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Blij verrast

Leuk om wat extra’s tegen te komen bij het uitpakken. Goed verzorgd met een zelf gemaakte hoes en theezakjeshouderMooie stof. Ik werd er blij van.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Caroline, wij zijn dan weer blij met jouw mooie beoordeling, dankjewel. Heel veel plezier met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry’s online shop, Bianca.

Top stoffenzaak

Goede service ook met online bestellen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Erna, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat mooi dat onze inspanningen gewaardeerd worden😊 Plezier met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry’s online shop, Bianca.

Mooie kwaliteit stoffen

Ik heb stof besteld om een carnavalsjurk te maken. Lang op zoek geweest voor betreffend patroon. Uiteindelijk gevonden bij Harry’s online shop. Het nadeel is dat online stof bestellen je de stof niet kunt voelen dus het was een gok!! Blij dat ik het gedaan heb want de stof is precies wat ik zocht ! Mooie kwaliteit en zoals mijn moeder zei:” hele fijne stof om te naaien” dus ik ben zeer tevreden .

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Jacqueline, wat leuk om te horen dat jouw moeder de doodskop tricot zo prettig vind om te verwerken, de kwaliteit is ook echt mooi en het draagt ook heel fijn. Heel veel plezier tijdens carnaval en graag tot een volgende keer. Met een feestelijke groet van Harry's online shop, Bianca.

Dinsdag besteld, woensdag al in huis ondanks de kerstdrukte. Top service

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Loes, mooi dat de outdoor stof al zo snel bij jou was, samen met POSTNL zijn we daar heel blij mee :-) Dank je wel voor het prachtige cijfer en veel plezier met het maken. Fijne feestdagen en graag tot ziens bij Harry's online shop, Bianca.

Gordijnstof is netjes verpakt en snel afgeleverd.

De gordijnstof is netjes verpakt en snel afgeleverd. Ik ben zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Monique, dank je wel voor deze mooie beoordeling, fijn dat alles zo naar tevredenheid is gegaan. Succes met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Mooie stof, op tijd geleverd en als verrassing een heel leuk naaiblad welk ik niet ken, maar hele mooie patronen. Hartelijk dank hiervoor !

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Roswita, wat mooi dat je al snel aan de slag kon met jouw stoffen. Succes met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry’s online shop, Bianca.

Prettige en snelle service

Product in de online shop uitverkocht. We konden via de winkel alsnog de bestelling plaatsen. Meedenken over materialen en afmetingen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag NonFiction, hartelijk dank voor de mooie beoordeling, succes met alle stoffen en graag tot een volgende keer maar weer. Met een creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Mooie stoffen, zoals beschreven, lekker snel in huis

Besteld en snel in huis. Kleuren komen goed overeen met de foto's

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig dat je zo tevreden bent Femmie, dat horen we graag. Wij wensen jou heel veel plezier met maken en graag tot een volgende keer bij ons. Creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Ik had het heel snel in huis en het zag er uitstekend uit.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Liesbeth, dank je wel voor dit prachtige cijfer. Mooi dat het lekker snel bij je was, daar streven we samen met PostNL naar 😊Graag tot een volgende keer en met een creatieve groet van Harry's online shop, Bianca.

Bestelling snel in huis. Prachtige stof, precies zoals afgebeeld op de foto. Netjes geknipt (dat is niet bij iedere stoffenwinkel zo...) en goed verpakt opgestuurd. Ik zou zeggen tot de volgende keer :)

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Myriam, wat fijn dat jouw pakketje in goede aarde viel, misschien heb je jouw project al af? Anders veel plezier met maken! Dank je wel voor de mooie beoordeling en dan graag tot de volgende keer. Met een creatieve groet, Harry's online shop, Bianca.

Stof kwam netjes aan, zat een leuk kadotje bij… vond ik toch echt heel speciaal. Kwaliteit van de stof is ook heel goed.. ja ben er blij mee…

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Gaby, verrassingen zijn leuk….fijn dat je dat speciaal vind. Heel veel plezier met maken en graag tot een volgende keer. Met een creatieve groet van Harry’s online shop, Bianca.

Zeer verrast

Besteld 2 meter Skai kunstleer om een bestaand hoofdbord te herstellen / opnieuw bekleden. Snelle levering keurig verpakt tegen beschadigingen door transport. (op rol). Als extraatje een vilten theezakje met hierin een theezakje. Zeer verrast hierdoor. Mede ook door de handgeschreven notitie op de pakbon: Het is iets meer! Dus meer gekregen dan de bestelde 2 meter, helemaal geweldig! Het doet denken aan het "oude markt" gevoel. Hartelijk dank Bianca van Harry's stoffen. Ik ga Harry's stoffen zeer zeker aanbevelen in mijn kennissenkring!

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Johan, wat grappig dat je het marktgevoel noemt, vroeger was de naam Harry's stoffenmarkt... Wij worden heel blij van blije klanten, dus hartelijk dank voor deze geweldige review, daar doen we het zeer graag voor! Succes met herstellen en heel fijn dat je ons gaat aanbevelen. Heb een fijne dag en tot ziens bij: Harry's online shop, Bianca.