Uitstekend!

Altijd keurig verzorgd afgeleverd!

Prima verzorgd, de ontvangster was erdoor verrast en erg happy!

Heel blij met deze site!

Correcte levering...voor herhaling vatbaar!

Prachtige tulpen die op tijd worden bezorgd, ik heb ze besteld vanuit Canada, het was heel makkelijk en duidelijk.

Fijne service

Gewoon perfect!

Voor 12:00 besteld en echt de volgende dag in huis. De tulpen zagen er perfect uit en waren op dag 2 en 3 heel mooi in bloei. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen.

Gewoon een feestje voor de ontvanger.

Het is dus een feestje voor de ontvanger. Het is super leuk om te geven én te ontvangen. Iedereen is super enthousiast.

Kwaliteit en prima prijs!

Geweldig mooi!

Hele mooie bos tulpen. Hartstikke vers en snel bezorgd.

Zo vaak besteld

Ik heb al zo vaak besteld en het blijft super. T is zo fijn om mensen blij te maken met een bosje tulpen. Ik zeg doen mensen, gewoon bestellen.

Uitstejend

Prima geregeld.

Mn zieke zus was weer heel blij met de verrassing, Tulpen van jullie. Ze zijn prachtig

tja, ik ben niet de ontvanger, ik werd bedankt voor de leuke bos tulpen

Toppie

Ales goed geleverd

Altijd goed!

Ik bestel regelmatig voor mijn ouders, ze wonen verder weg dan me lief is, en ik vind het een fleurige manier om ze te verrassen! Bloemen zijn altijd fijn om te geven!

Altijd fijne bloemen en snelle levering

Zeer vriendelijk en snel

Ik was vergeten tekst op het kaartje te zetten. Na een mail werd ik al snel terug gebeld om dit te herstellen. Super!

Helemaal tevreden, klasse.

Mooi op tijd bezorgd, Goeie informatie.

Prachtige sterke tulpen

Mooie, volle, sterke tulpen.

Goede bos

Mooi boeket

goede tulpen

mijn opmerkingen werden direct afgehandeld

Gemakkelijke site

Vind wel dat de tulpen heel snel uitkwamen..weet niet of ze de 7 dagen gaan halen

Mooie tulpen

Leuk om eens een ander bloemetje te kunnen laten bezorgen. Alleen jammer dat het niet op maandag bezorgd kan worden.

is prima gegaan

is goed gegaan .ontvanger was zeer tevreden

Slechte afleverafspraken

Voor zeer belangrijke verjaardag afgelopen vrijdag bloemen laten afleveren echter werden niet geleverd, evenals aantal maanden geleden voor een uitvaart voor op de kist, echter kale kist. Heel slecht en dus onbetrouwbaar.

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!