goed en gemakkelijk

Via de site gemakkelijk te bestellen. Ook een aanpassing in de tekst daarna kon nog mee genomen worden.

Prachtige tulpen. Keurig op tijd geleverd en ze staan prachtig

Niet op datum

Het is jammer dat het 24 e is bezorgd ipv 22 maart Maar goed ze zijn dus wel aan gekomen, Alleen niet op de datum

Verse tulpen, goed verpakte.

Tulpen kwamen op tijd aan bij mij zus. Ze was er blij mee. Alleen het pakket was iets te groot. Ze kreeg de Tulpen moeilijk uit de brievenbus

Niet voor herhaling vatbaar

Omdat ik goede ervaringen had met bloemen per post, dacht ik nu eens tulpen te bestellen. Helaas was dit niet verstandig. Tulpen hingen heel erg slap en waren hun geld niet waard. Dus voor mij geen tulpen.nl meer

Leuk!

Heel mooi boeket, de kleuren zijn geweldig!

Ze zijn goed ontvangen

Ontvanger was blij verrast

Mooie bos tulpen

Mooie tulpen, zoals beschreven.

Prima geregeld!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces van de bestelling.

Er was een probleem maar goed opgelost

De gene waar ik de tulpen cadeau aan heb gedaan en ikzelf vond de tulpen erg beschadigd aankomen. Geknakte blaadjes en stelen. Na contact met ze opgenomen te hebben hebben ze het netjes opgelost door een nieuwe bos te sturen. Bedankt!

Ik heb de tulpen laten bezorgen, de ontvanger was er heel blij mee. Heeft een foto gestuurd en de dubbele tulpen zijn prachtig open gegaan

Mijn nichtje werd er helemaal happy van!

Duidelijke website, snel afgehandeld naar volle tevredenheid.

Zeer goede sevice

De kwaliteit van de tulpen mede de service die ik ondervonden heb is uitstekend, ik beveel dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.

geen telefoonnummer klantenservice

Tulpen niet geleverd, klantenservice van zowel Tulpen als de vervoerder telefonisch niet bereikbaar. Tulpen heeft het probleem keurig opgelost, het probleem lag bij de vervoerder, snel en vriendelijk antwoord via de mail en direct nieuwe verse tulpen gestuurd die de volgende dag s morgens bezorgd zijn.

Goed en snel geholpen

Super mooi!

Heel vers en goed verzorgd verpakt! Een aanrader!

Perfect op tijd kon niet beter

Staan prachtig

Ze staan prachtig alleen niet door de brievenbus Te krap ondanks normale afmetingen

Mooie tulpen

Makkelijk te bestellen

De tulpen waren goed verpakt. Zagen er mooi uit. Zal zeker nog een keer bestellen

Boeket is niet bezorgd.

Helaas ondanks geprobeerd contact te zoeken.

In 1 woord: uitstekend!

Een hele mooie bos tulpen. Zorgvuldig verpakt en netjes bezorgd.

Snelle en nette service, tulpen waren heel netjes verpakt, en vers ook :)

Geweldig!

Besteld , dag later bezorgd, mooie tulpen en ontvanger een grote lach.

Zeker nogmaals n bestelling.

De tulpen zijn prachtig. Op tijd bezorgd. Mijn dochter was erg blij met de tulpen.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!