Wauw!

Ik heb een prachtige bos dubbele tulpen gewonnen voor mijn ouders. Het contact met Tulpen.nl was heel fijn! de bezorging goed geregeld en WAUW wat een prachtige tulpen! Super bedankt!

Prima service mooie tulpen

Nu ging het allemaal fantastisch! Het was een brievenbuspakket.

Toen ik laatst een bestelling gedaan naar Baarle Hertog in Belgie, waren er wat moeilijkheden, duurde even voordat de levering in orde was. Maar de klant was heel erg tevreden!

Wel iets aan te merken

Mooie tulpen maar jammer dat ze droog in de doos worden gestopt en niet in nat gaas

Mooie tulpen en prima service

Voor tulpen is deze bloemenservice voordeliger. De bestelde dubbele tulpen zijn vers, mooi en de service is prima. Je wordt online goed op de hoogte gehouden

De bloemen zijn prachtig en de klantenservice is top. Er was wat mis gegaan met de bezorging en dat is direct op een goede manier opgepakt en geregeld. Ik kreeg de bloemen alsnog dezelfde dag. Heel prettig contact per mail gehad met de klantenservice en ik kreeg nog een extra kortingscode voor het ongemak. Dus heel tevreden, daar kunnen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Neutraal

Pas na ruim 24 uur gingen de tulpen rechtop staan. Vandaag, 4 dagen na ontvangst begint meer dan de helft van de tulpen te hangen. Sommigen hangen al echt over of tegen de de rand van de vazen. 50 tulpen nu nog iets minder dan de helft die nog rechtop staan. Mooie tulpen maar snel weg. Jammer!

Mooie tulpen

Snelle levering in goede verpakking. Ideaal om iemand op afstand een bloemetje te sturen. Past door de brievenbus.

Schitterend boeket!!!

Mijn zus werd vandaag blij verrast met dit boeket. Het is perfect geleverd en schijnt bijzonder mooi te zijn! Prachtige kleuren dubbele tulpen!

Mooie tulpen slechte bezorging

Mooie tulpen maar ze versturen ze met dpd en dat is ellende.. pas de volgende dag om 20:00 uur werden de bloemen gebracht, veel te laat.

Mijn Dochter was er erg blij mee,

Het was prima verzorgd,

Levering niet volgens afspraak

Levering is niet volgens afspraak

Op tijd geleverd, weinig tulpen

Op tijd geleverd, weinig tulpen

Netjes verpakt ,goede kwaliteit ben er heel blij mee.

Mijn schoonzus was er heel erg over te spreken

En ik vond het ook heel leuk om haar te verrassen op een leuke manier

Keurig afgeleverd en op tijd ! Was de eerste keer zoiets te doen ,maar goed bevallen !

leuke verrassing

Ik was op zoek naar een leuke attentie en vond deze bij tulpen.nl

De dubbele tulpen waren prachtig! Heb ze alleen op een foto kunnen zien maar oh wat mooi. Nu staan de laatste tulpen in een klein vaasje. De meeste tulpen moeten na 1 week al richting kliko maar deze gelukkig niet. De ontvangers waren blij verrast en zeer tevreden over de kwaliteit.

Verse tulpen!

Mijn vriendin was er super blij mee

Makkelijk en snel

Zag er prima uit! Op tijd bezorgt. Jammer dat ik geen bericht kreeg dat het goed was afgeleverd.

Leuk, fleurig en betaalbaar!

De website zou wat beter kunnen/mogen werken, maar verder is het een fleurig cadeau voor een nette prijs.

Tegenvaller

Zo jammer had me er iets heel fleurigs van voorgesteld maar ze kwamen een dag later pas aan vanwege een vertraging bij het postorderbedrijf en t was een slappe bedoeling Heel treurig voor dat geld jammer!! Na telefonisch contact netjes opgelost met n korting Hopelijk n vlgd bestelling zonder problemen

Keurig op tijd en netjes verpakt!

Geweldige service

Bij mijn bestelling had ik de verkeerde postcode doorgegeven, hierdoor werd het boeket niet geleverd. Bij melding via mail werd dit meteen opgepakt. Kreeg een zeer snelle en vriendelijke reactie en er werd meteen van alles aangedaan om het boeket alsnog te bezorgen. Echt een hele fijne en goede service!!! Ga hier zeker weer bestellen:-)

Fijn verzorgd!

Het bestellen ging heel goed, en de bezorging ook geheel volgens afspraak. Ontvangsten was heel enthousiast over de mooie, verse tulpen! Graag tot een volgende keer! Leentje Derks.

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!