Prachtige tulpen.

De ontvanger was er zeer blij mee.ze geniet er volop van. Goede kwaliteit, aan bevolen bij andere mensen.

Super leuk cadeau

Goede ervaring. Makkelijk om de tulpen te kopen en te laten versturen. Super leuk paaspakket.

Prachtige tulpen!

Ik heb van de ontvanger een foto gekregen, anders had ik de review niet kunnen schrijven, maar de dubbele tulpen in diverse kleuren zagen er prachtig uit. Echt een bosje tulpen om iemand mee op te vrolijken. Of ze lang staan, dat wordt afwachten, maar voor de keuze en de bezorging een uitstekend.

Teleurgesteld

Echt teleurgesteld 10 tulpen geleverd gekregen voor €14.99 Dit kan echt niet ...

Goede kwaliteit en service

Vriendin verrast, leuk om met Pasen zo je naaste te kunnen verrassen. De tulpen zijn enthousiast ontvangen door de gelukkige.

Geweldig!

Mooie verse tulpen en keurig op tijd geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden van bezorging. Kortom een aanrader.

Goed geïnformeerd over de levering, ontvanger blij!

Idem

Teleurstellend!

Ik had met Pasen een bos tulpen besteld voor iemand die een opsteker nodig had. Bij de bezorging was er wat mis gegaan waardoor de tulpen later bij de ontvanger kwamen en dus al wat slap hingen. Ik heb een klacht ingediend en het is allemaal keurig opgelost. Dank voor jullie goede service.

Heel mooi verzorgd

De ontvanger was zeer verrast.

Verrassend leuk!

Rond de Pasen hebben we het paaspakket verstuurd aan onze werknemers. We hebben veel leuke reacties ontvangen. Correcte en snelle bestelling. Erg leuk met het opvouwbare vaasje en lekkere chocola.

Niet bezorgd

Helaas zijn de tulpen door de koeriersdienst in de centrale hal van het appartementen complex van de ontvangster neergelegd/achtergelaten. Mijn moeder heeft nooit de tulpen ontvangen. Op de vorige mail om een review te schrijven heb ik het ook allemaal gemeld. Graag kom ik tot een oplossing voor deze niet afgeleverde bestelling.

Na een probleem door mijn fout is het goed opgelost door het bedrijf mijn dank hier voor.

Leuk gebaar, wel prijzig.

Ik vind het een heel leuk idee. Om iemand op afstand toch met Pasen te kunnen verrassen met een leuk presentje. Maar vind het wel prijzig voor ( toch maar) een bosje tulpen en een reep chocola. Maar leuk dat het bestaat .

Order liep niet zoals afgesproken maar is netjes en snel opgelost.

Tulpen zouden eerst vrijdag jl., toen zaterdag jl. aangeboden worden. Leuke paasverrassing voor mijn die onlangs vanwege haar gezondheid naar een zorginstelling moest is helemaal niet aangekomen. Heel vervelend! Maar na contact is het snel en netjes opgelost waarvoor mijn dank.

Veelste laat bezorgt dan afgesproken

Mijn bestelling gedaan voor een verlies en zou de 18 de binnenkomen.Navraag bij alle buren gedaan niemand had pakket gehad.Bezorgbedrijf Packs bericht gestuurd die zeiden dat het de 18 de bezorgd was.Niemand had het pakket gehad de 18 en 19 de niet..en eerste Paasdag in de ochtend werd het bezorgt.Gelukkig waren de tulpen nog netjes en was mijn nichtje er blij mee en ook de vaas en chocolade en vooral het kaartje was welkom na het verdriet van haar verlies.jammer van de bezorgdienst Packs maar het pakket zelf van Tulpen.nl was het meer dan waard.

Heel leuk cadeau

Mijn collega was zeer verrast door dit cadeau

Matig

Aantal klopte niet (48 ipv 50); ook zat het in 3 bossen (20,20 en 10 ipv 1 grote bos; was echt niet leuk om zo als kado te geven. Kwaliteit heel wisselend 60%van de tulpen echt heel mooi; 40% ( 1 bos van 20) matig.

Te laat afgeleverd

Te laat afgeleverd

De jarige was er blij mee!!

Prima service,en gewoon leuk om dit zo te versturen!

super idee voor een mooie verrassing

ik had de brienbus tulpen besteld voor verschillende vriendinnen die mij zo lief helpen nu ik minder kan. een mooie verrassing, goed ingepakt; tijdige bezorging!!!! en de tulpen staan prachtig

Op tijd ontvangen en goede kwaliteit tulpen.

Een mooie verrassing!

Besteld voor mijn zus als verrassing voor de Paasdagen, en ze was ontzettend blij met dit originele en mooi verzorgde kado!

Super origineel pakket op de mat

Het werd zeer goed ontvangen

Geweldig handig!

Toppie….Mijn Tante van 100 is ziek…voor de Paas had ik de Paaspakket besteld voor Haar !! Ontzettend blij was zij … op de dag bezorgd met kaartje erbij …Voor herhaling vatbaar!!

De ontvanger was er blij mee

Ik heb het pakket niet gezien, dus ik kan alleen zeggen dat de ontvanger er blij mee was

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!