Fantastisch!

Mooi op tijd. Werkelijk prachtige pioenrozen. Grote bloemen, keurig verpakt. Zeker een aanrader.

Prachtig!

Prachtige pioenen

Prachtig

Goed verpakt Prachtige pioenrozen Aanrader !!!

Mooie pioenrozen

Pri.a service

Verse bloemen, prima verpakt en makkelijk online te bestellen, ben blij jullie gevonden te hebben!

Prachtige pioenrozen

Een prachtig boeket ontvangen, bezorgd op de afgesproken datum. Vers geplukt en dat is te zien!

Een prachtig bosje pioenrozen

M’n schoonzusje was jarig en dit zijn haar lievelingsbloemen. Vooralsnog was dit de enige websitebezoek waar ik ze kon laten bezorgen. Ik kende de website niet, dus dat is altijd even spannend qua betrouwbaarheid ;-) Maar alles ging perfect. En m’n schoonzusje was ontzettend blij, en uiteindelijk is dat het belangrijkste! :-)

SUPER KLOTE!

Mijn broek zakte af toen ik de foto zag van een echt rottend bosje pioenrozen die jullie op 9 juni hebben afgeleverd. En dan achteraf excuses aanbieden en mij met een kortingsbon proberen te paaien. Aan uw excuses heb ik geen reet aan want als ik je huis in de fik steek en achteraf tegen je zeg dat het me HEEEEEL erg spijt dan heb je daar ook geen reet aan toch. Ik hoef je kortingbonnetje echt niet en ik zal IEDEREEN TULPEN.NL afraden want dit heb ik nog nooit meegemaakt. Jullie zijn een gigantische schande voor de hele bloemensector. NOOIT MEER TULPEN.NL

Deze keer heel slecht

Voorheen altijd goed gegaan, maar nu de bezorgdatum achteraf veranderd. Bloemen zouden geleverd worden, nooit aangekomen bij bezorgservice. Na 2 weken pas eindelijk bezorgd.

Verse bloemen op het moment dat ik ze graag wil.

Super geregeld. Op de dag dat ik graag wil, verse bloemen.

Teleurgesteld

Ik heb de ontvanger haar naam goed geschreven maar jullie hebben de naam fout geschreven en ik heb 3 mails gestuurd. 1 keer beantwoord dat dat wordt geschreven met de naam v ontvanger maar bij factuur staat Kouie en bij bestelling stond echt Ho Tham Kouie. Niet fijn dat de naam niet goed is geschreven door jullie. Gr.

Mooie bloemen, verpakking minder

Had als kadootje een boeket pioenrozen besteld voor de 50ste verjaardag van een vriendin. Helaas had ik niet goed begrepen dat deze net als de brievenbustulpen ook in een gewone doos thuis bezorgd zouden worden. Helaas waren de stelen van de pioenrozen daardoor duidelijk slap en heeft mijn vriendin er een flink stuk van af moeten knippen. De bezorging in een kartonnen doos vond ik uiteindelijk als presentatie ipv boeket toch een stuk minder feestelijk. Dus weet niet of ik dit als kadootje zo snel opnieuw zal doen.

knettergekste bloemen, uitstekende service

Voor de 5e keer besteld via tulpen.nl Heerlijk geurende, prachtige, verse pioenrozen dit keer. Makkelijk bestellen, perfecte bezorging.

Alles ging goed!

Dit bedrijf doet wat het belooft. Contact gaat via de mail, maar wordt zo goed als direct beantwoord. Ik maakte me zorgen of mijn bestelling wel op tijd zou worden geleverd, maar dat was stress voor niets, want alles ging prima volgens plan. Ik was zeer tevreden.

Een super-ervaring!

De bestelling ging heel makkelijk, mijn datumfout werd moeiteloos hersteld, en de ontvangers waren heel blij verrast door de mooie bloemen

Aanrader!

Altijd verse bloemen en tot nu toe nog nooit vergeefs…..

tevreden

al meerdere keren besteld en alles netjes verzorgd bezorgd op de afgesproken datum. Ik blijf klant!!

NiET bezorgd

Tot op heden nog niet bezorgd, mail gesuurd. 1ste levering zou zijn de 28ste, excuua mail, deze was blijven staan, 2de poging de 31ste, ook deze is niet aangekomen. Reden onbekend, maar mail.ontvangen met excuus en dat ze het geld zouden terug storten, en kortingsbon. Geld was binnen 1 dag teruggestort. Van de kortingsbon zal ik geen gebruik maken

Goed bestelproces en hele verse bloemen.

Goed bestelproces en hele verse bloemen.

Mooie tulpen

De tulpen zijn altijd prachtig en zo fijn dat ik ze het hele jaar door kan bestellen!

Super snelle en zorgvuldige verzending

Ik vond het bestelproces en de levering heel soepel verlopen. Overzichtelijke site, snelle levering en prachtige pioenrozen als verrassing bij een kennis op tafel. En dat alles in 1 dag!

Mooi vers product optijd bezorgd

Bloemen prachtig!

Beste, De bloemen waren prachtig; bezorging perfect en op tijd. Op het bijgaande kaartje, stond de tekst niet helemaal geprint (einde zin). Erg jammer! Betreft boeket dat op 31 mei jl. verstuurd is naar bruidspaar Zoon-van de Laar, Parklaan 42a in Eindhoven. ([email protected])

De service is goed en ze worden mooi afgeleverd ook al ben je met vakantie dan brengen ze er naar toe is niet bij iedereen

Прекрасные цветы, отличный сервис

Очень понравилось

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!