Super slecht

Er is Geen bos met 20 pioenrozen afgeleverd op Velserburgh 12 in Velsenzuid op 21 mei 2022. Hoe dit op te lossen???

Snel, makkelijk en bloemen zijn supervets en prachtig

Eenvoudig en geweldige mooie bloemen

Top geregeld alles keurig verzorgd Voor de trouwdag van m’n broer een mooie bos pioenen besteld

Klachten

De bloemen zijn altijd even mooi. Maar met klachten gaan zij minder goed om. Kon daarom 1 boeket niet laten bezorgen het zou te laat aankomen. Doordat de bloemen zo vers zijn zeg ik hieronder ja.

Prachtige verse bloemen, excellente verpakking en tijdige bezorging, .. telkens weer

Ik maak geregeld gebruik van tulpen.nl. Het is een vertrouwd adres. De kwaliteit en versheid van de bloemen is iedere keer prima. Van harte aanbevolen...

was gewoon: GOED !

Zie boven!!

Makkelijk een bestelling te plaatsen, op de afgesproken tijd bezorgd. Ontvanger was er heel blij mee

Toppie

Kreeg een foto + telefoontje van m,n vriendin uit Heerenveen om te bedanken voor de 20 pionnen, die jullie haar brachten. Ze was er super blij mee en ook de bezorger was zeer vriendelijk. Nu maar hopen, dat alle pionnen uitkomen?! Nogmaals dank voor de prima service!! Tot volgende keer. Grtz. Barbara Biemond-Goedkoop

positief

de ontvangsters waren zeer aangenaam verrast met de prachtige pioenrozen!

Goed.

Door vertraging bij koeriers bedrijf zijn de bloemen later aangekomen. De bloemen hebben het overleefd en zijn volledig uitgekomen dankzij de uitstekende kwaliteit die jullie leveren.

Pioenen fantatisch

Wat een mooie pioenrozen. Zo dubbel heb ik ze nog nooit gezien!

prachtig boeket

Mooi boeket. Alleen jammer dat het boeket bij een postNL punt moest worden gehaald (wel begrijpelijk) omdat het adres een eilandje betreft. Was handig geweest als dit werd vermeld bij de bestelling, en de kennis van postcode en huisnummer. Nu was het eigen initiatief om te informeren bij de koerier.

Mooie bloemen, keurig verpakt en op tijd

Ik heb een goede ervaring. Alleen zag ik dat de adressering niet helemaal juist was. Ik had de tulpen aan Wilma en Frank gestuurd. Maar zag dat er alleen Wilma op stond. Verder prima!

Altijd tulpen

Fijn om altijd tulpen te kunnen geven. Ze zijn goed ontvangen.

geweldig

Het bestellen ging heel gemakkelijk. Op tijd bezorgd en de ontvanger was er super blij mee. De tulpen hebben heel lang gestaan.

Prachtige stevige bloemen die lang zullen staan

Goed verpakte bos met bloemen die allemaal nog in knop waren. Nu gaan ze langzaam maar zeker één voor één open. Echt een mooie bos die lang zal blijven!

Erg verse en mooie tulpen

Wij waren erg blij met de 100 tulpen. Ze zaten goed verpakt en waren nog volop in knop, veel verser dat dit kon niet. Heerlijk van kunnen genieten samen met de familie.

Slechte bezorging van bloemen

Bezorging van bloemen laat te wensen over. De ontvanger was niet thuis en er lag GEEN kaartje door de brievenbus. Het was een verjaardagsverrassing. Na uren heb ik haar gebeld om te vragen of ze de bloemen ontvangen had. Nee dat had ze niet. Ze wist dus niet dat er bloemen waren en ook niet waar ze bezorgd waren. Slechte zaak! Ik heb een klacht ingediend bij de bezorger, maar die nemen mijn klacht niet serieus! Mij lijkt het dat deze klacht makkelijk kan worden opgelost; nl. een kaartje door de brievenbus van de ontvanger doen, waar de bloemen zijn bezorgd. In dit geval waren ze 3 huizen verderop bezorgd en wist de ontvanger van niets. De ontvanger vindt de bloemen overigens heel mooi! Tulpen.nl heeft mij snel teruggemaild! Ze nemen contact op met de koerier en naar mijn mening hebben ze het heel goed opgelost!

Niet bezorgd op de dag van verzoek, pakketje zoek

Toevallig omdat ik vroeg aan diegene waarvoor ik voor een hele speciale gelegenheid wilde laten bezorgen kreeg ik te horen dat hij niets had ontvangen. Vond raar nl dat ik geen bedankje kreeg, staat dicht bij mij vandaar dat ik hem vroeg anders had ik niet eens geweten dat niet aangekomen was want kreeg wel mail dat bezorgd was met bezorgtijd er bij vermeld! Contact met bedrijf, kon geld terug krijgen of nieuwe bos tulpen. Dan wel nieuwe tulpen, alleen de verassing was natuurlijk ver te zoeken. Alleen was de kleur die ik wilde er niet meer en zijn gemengde bezorgd. Daar houd ik persoonlijk helemaal niet van, kreeg keus voor geel of gemengd. Beide niet mijn smaak, gevraagd of dan pioenrozen mocht. Mail dat al verwerkt was en geen keus meer voor dan toch maar heel en erg Jammer dat ze dan niet die paar euro extra voor pioenrozen voor hun rekening wilde nemen wat ik dan wel mooi vind. Is niet mijn fout geweest dat niet bezorgd is, vind persoonlijk wel service als ze dan als tegemoetkoming de pioenrozen hadden gedaan. Kreeg na die tijd nog kortingscode voor volgende boeket maar ga niet meer daar bestellen. Jammer! Had zelf poosje geleden gekregen en vond zo leuk dat ik dacht ga ik ook doen maar dat was eens maar nooit weer

Fijne site, prima bezorging en goede bloemen kwaliteit

Prachtige bloemen, bezorging top!

Bedankt!

Prachtige pioenrozen, netjes bezorgd. Alles klopt...!!

Zeer tevreden, zijn erg mooie tulpen en heb je lang plezier van . En heb ze nu voor de tweede keer aan iemand cadeau gegeven. Netjes op tijd geleverd en mooi kaartje erbij !

Een geweldige verrassing

Super verse bloemen Heel goed verpakt Een duidelijke beschrijving hoe de pioenen te verzorgen Goed op tijd bezorgd

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!