De tulpen die ik bestelde hebben bijna 14 dagen gestaan. Dat is uitzonderlijk lang voor tulpen. Ook bij de mensen die ik ze kado gaf stonde ze zo lang. Ze werden ook snel verstuurd.

Ik heb ze niet gezien maar m’n vriendin was er blij mee!

te duur

mooie bloemen maar te duur

3 dagen te laat geleverd voor herdenking sterfdag

Tulpen zijn nog steeds ergens onderweg. Zijn waarschijnlijk helemaal slap nu.

Ben erg blij met deze bezorging van de pioenrozen. Zien er super uit. Kan niet wachten tot ze uitkomen. 10 keer beter dan vorig jaar

Handig en snel

Bestelling ging makkelijk en bezorging (brievenbusbloemen) is goed verlopen

Mooi verpakt

Er staat een mooi vaas op tafel.

Tevreden

Alles keurig en verzorgt! Netjes bezorgt. Alles volgens het boekje. Ben heel tevreden

Top service, mooi boeket

Mooie bloemen en geleverd volgens afspraak!

super!

keurig geregeld! blij met deze webshop!!

Super!!!!!

Snelle levering, mooi product, goede prijs-kwaliteit

zeer positief

ik kreeg de mail met het aanbod voor pioenen op maandag en op donderdag heb ik de eerste 2 leveringen laten plaatsvinden. Beide ontvangers waren blij verrast

Leuk om cadeau te geven !

Mooie mogelijkheid om verre vrienden een bloemetje te sturen

Fijn dat jullie dit zo doen en dat het zo kan. Het is wel een kostbaar gebeuren, dus ik zal het niet vaak doen. Maar voor bijzondere omstandigheden, zeker heel fijn!

Teleurstelling

Ik had voor mijn moeder bloemen voor moederdag besteld. Met bezorgdatum zaterdag 7 mei. Vrijdag 6 mei kon ik via track&trace zien dat de bloemen maandag 9 mei, na moederdag, bezorgd zouden worden. Volgens track& trace werden de bloemen 9 mei afgeleverd. Maar nee, de bloemen kwamen dinsdag 10 mei in een zeer slechte toestand. Ik heb een paar keer met de klantenservice geschreven. Excuses werden aangeboden. De bloemen konden opnieuw verstuurd worden of het geld werd terug betaald. Maar de moederdagverassing kan mij niemand terug geven........

Fantastisch!

Ik heb deze week Pioenrozen laten bezorgen bij mijn vriendin. Zaten prima verpakt en de kwaliteit was TOP! Via jullie ook tulpen uit Oekraïne-voor-Oekraïne gekocht! Als ik weer bloemen wil versturen weet ik jullie weer te vinden.

Mooie bloemen en knettervers ook goed en zorgvuldig verpakt.

Snel! Mooi

Snel geleverd en mooi pioenrozen!!

Tevreden

De tulpen kwamen erg droog aan...de kopjes stonden al niet meer recht..misschien proberen de tulpen met water te verzenden. Klacht is doorgegeven en er is direct iets mee gedaan. Heel fijn.

Verse bloemen en prima bezorging

Goede kwaliteit en keurig afgeleverd

Alles goed geregeld.

Ten eerste vind ik de site overzichtelijk. Ten tweede nooit klachten gehoord van de ontvangers.

Topbedrijf

Mooie tulpen voor een niet al te dure prijs en vlotte,snelle service. Topbedrijf !

Mooie bloemen netjes verpakt

Bloemen kwamen op tijd zoals besteld de verpakking zag er netje uit en de kwaliteit is top!

Geweldige tulpen !

Meerdere keren besteld en elke keer supersnelle levering! Ze staan ruim een week in de vaas .. Ik ga binnenkort weer een bestelling doen !

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!