Slecht, tulpen nog niet ontvangen , 3 mei besteld

Waar ik de vorige keer blij was met uw levering, zit ik nu nog steeds te wachten op de tulpen , heb ze vandaag niet meer nodig. Dit doe ik nooit meer!!!!!

Mooie pioentulpen

Heb deze voor mijn moeder gekocht voor moederdag. Werd ook nog op zondag geleverd. Netjes verpakt en mijn moeder vindt ze echt zo mooi! Ik had 30 tulpen besteld en nu heeft mijn moeder ze verdeeld over 3 verschillende vazen zodat ze er meer plezier van heeft vanaf verschillende hoeken van de woonkamer. Ik ga zeker vaker bestellen!

Goed geregeld

Tulpen voor mijn moeder besteld. Keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. En moeders was helemaal gelukkig, zij vond het prachtig om op deze manier bloemen te krijgen. ( 83 jaar)

Super zoals mocht verwachten.

Alles prima geregeld en naar wens van de ontvanger.

Siper

Snel, duidelijk en prachtige kwsliteit pioenrozen.

Teveel commercie bij aflevering

Tullpen zijn prachtig en op tijd aangekomen. Echter wat jammer is, dat bij de levering van de tulpen toch wel erg veel reclame folders meekomen. Zoveel zelfs, dat mijn ouders (op leeftijd) dachten dat het om een commerciële stunt ging en het idee dat het weleens van mij zou kunnen komen niet door hadden.

Niet zo als ik had verwacht

Ik dacht een bosje tulpen zullen worden bezorg maar werd in een doosje door de brievenbus gedaan dat had ik zo niet besteld

Leuke gift

Mijn vrouw was verast met tulpen tijdens Moederdag. Mooie gift. De tulpen hangen wel slap wat ik jammer vindt. Daarom cijfer 8. Of hebben jullie een goede tip om hangende tulpen tegen te gaan. Ik heb laatst tulpen gekocht bij de jumbo en die bleven fier rechtop staan. Mvg, Michael Lok e-mail : [email protected]

Droevig bosje maar met wat water weer tot leven

Bestellen en contact alvorens afleveren, top! Vriendelijk en behulpzaam. Bos zou afgeleverd worden op zondag maar ontvanger bleek weekend weg te zijn, dus zonder problemen afleveren kunnen omzetten naar de dinsdag. Echter op maandag kreeg ik bericht dat pakket onderweg was. Vond ik vreemd want zou pas dinsdag bezorgd worden maar ik dacht: oke, dag eerder beter! Echter pas op dinsdag tegen 17 uur is bosje bezorgd. De bos hing helemaal slap in de vaas. Op deze manier is het niet leuk om een bloemetje aan iemand te geven. Uiteindelijk zijn de tulpen met behulp van wat water wel weer mooi rechtop gekomen en heeft de ontvanger er nog heerlijk van kunnen genieten. Op mijn feedback heeft tulpen.nl ook zeer netjes gereageerd.

Mooie bloemen maar bezorging erg slecht

Wij hadden voor moederdag 3 bossen tulpen besteld voor onze (schoon-)moeder. Die werden weliswaar op de goede dag geleverd, maar ze werden in een doos naast de deur gezet. Er werd aangebeld, maar de bezorger (van JBM koeriers) was alweer verdwenen toen mijn moeder door het keukenraam keek wie er voor de deur stond. Toen ze niemand zag staan is ze dus niet naar de deur gegaan. Circa 4 uur later vond mijn vader per ongeluk de doos met tulpen naast de deur. Dat had ook de volgende dag pas kunnen zijn. De tulpen waren erg krom toen ze in de vaas gezet werden. Inmiddels zien ze er wat beter uit. Maar goed, zo'n manier van bezorgen kan dus echt niet. Niet bij bloemen, niet bij andere artikelen. De bezorgen moet gewoon wachten tot iemand de deur open doet.

Prachtige bloemen

En vooral de tips op de bijgesloten flyer heb ik ter harte genomen. Mijn tulpen stonden bijna 2 weken te fleuren!!

Redelijk

Tulpen waren vers en bezorgd op de aan gegeven dag. Het was moederdag en daarom 4.50 Euro extra bezorg kosten, dit vond ik wel een beetje veel

Tulpen waren super vers en mooi

mooie verrassing op moederdag!

als verrassing voor moederdag heb ik tulpen laten bezorgen. Makkelijk ter bestellen, en mooi op tijd gebracht. Tulpen zelf ook niets op aan ter merken. en nog een kleine attentie erbij. dat had ik niet verwacht. tip: nu kan ik een standaardkaartje erbij doen. Ik wil best extra betalen voor een luxer kaartje

Perfect geregeld!

Makkelijk mooie tulpen bestellen. Levering op tijd en de kwaliteit is top!

Mooie in knop zittende tulpen

Voor het eerst via deze website tulpen besteld. Netjes op de juiste dag bezorgd door jullie. Bloemen waren mooi vers en zaten nog volledig in de knop. Moeders was blij verrast.

goede service ziet er top uit

tulpen waren volgens mij niet donkerpaars aan de foto van de ontvanger te zien maar eerder donkerroze,jammer

Prachtige tulpen.

Was prima

Hele blije moeder

Top! Werd op Moederdag bezorgd, een grote verrassing en een hele blije moeder!

Maken waar wat gezegd wordt

Mooie tulpen besteld en afgeleverd op de dag waarop het moest. Met een tevreden en blije moeder!

Geweldig als cadeau om te laten bezorgen. Prachtige tulpen, mooi verpakt. Makkelijk geregeld.

mooie tulpen en een goede kwaliteit

ik ben zeer tevreden over de tulpen. ik heb ze voor mijn zelf besteld en ik heb lang plezier gehad van de bos tulpen De verzending is goed geregeld

Leuk voor verrassingen

1e bestelling en een perfecte afhandeling.

Keurig verzorgd

Prima verzorgd Tijdstip bezorging tussen 8.00 uur en 18.00 uur mag iets nauwkeuriger

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!