Goeie service

De service is prima klantvriendelijke mails terug gekregen En de ontvanger vond het een prachtig boeket Mevr R Klaassen

een succes

de ontvanger was er erg blij mee dus was een succes

Mooie tulpen ...

Prachtige dubbele roze tulp ...staat mooi in bloei .

Superleuk!

Tulpen zaten netjes verpakt. Koel weggelegd en vandaag in de vaas gezet. Ziet er heel mooi uit en maakt de verjaardag die we vieren extra gezellig en feestelijk!

Mooie tulpen

Prachtige tulpen, maar één minpuntje: ik had een andere kleur besteld dan dat ik gekregen heb.

Mooi tulpen, snelle service

1e keer tylpe.nl gebruikt. Mams was tevreden, ik dus ook.

mooi

Gestuurd naar mijn broer die het een leuke verrassing vond .

super

Mijn 1ste bestelling geplaatst en meteen voor België. Kreeg lovende reactie terug dat het mooie verse verse pioentulpen waren. Top dus!

Verse bloemen met snelle levering. Goed geholpen door de klantenservice bij probleem met bestellen. Met name de opvolging van het probleem vond ik zeer positief.

Goed geregeld

Fijne oplossing om op deze manier toch een bosje tulpen te laten bezorgen bij de mensen die je liefhebt

Heel fijn

Makkelijk te bestellen en een goed resultaat.

Goede kwaliteit . Professioneel bedrijf blijkt uit de ervaring.

Geweldig!

Ik heb meerdere mensen verrast voor Pasen en iedereen was heel erg enthousiast. De paaseitjes erbij maakten het compleet. Top!!

Tulpen zijn voor de deur gezet na aanbellen wat als we tot in de avond weg waren geweest?

Geen bericht vooraf in welk time-lock bezorgd zou worden. Geen kontakt met bezorger tulpen ok maar bezorging niet

Positieve ervaring.

De bloemen zijn keurig verpakt afgeleverd. De ontvanger was er content.mee.

Mooie verse tulpen tevreden klant

Leuke verrassing voor de ontvanger!

Makkelijk te bestellen, pakje goed te volgen, alleen wat minder makkelijk uit de gesloten brievenbus van een flat te pakken door het formaat van de doos volgende verschillende ontvangers.

Prima maar

De tulpen zijn mooi maar volgens mij had ik pioentulpen besteld en heb gewone tulpen gekregen, jammer.

leuk maar geen 15 % korting gekregen bij

Het is zo leuk om de tulpen gekregen te hebben. Vers,, goed advies en ook 15 % korting als je zelf iemand wilt verrassen. Nou dat lukt niet, de beloofde korting code per email is niet gekomen. Wel de bestelling. Dat is zo ongelooflijk jammer. Het weerhoudt ons ervan om het nog een keer te doen.

Optijd bezorgd,

Was de eerste keer dat ik bij jullie wat besteld had. Ontvanger was zeer tevreden.

Heb ze cadeau gegeven

Omdat ik de tulpen cadeau gegeven heb, weet ik dat niet precies.

Goede levering en kwaliteit.

Dit is de tweede keer dat ik tulpen bij vrienden laat bezorgen.De eerste keer was devlevering goed op tijd en de kwaliteit prima.

Goed verpakt, kleiner dan ik verwacht had

De verpakking was uitstekend en precies op tijd ! Dank De tulpen zelf vielen een pietsie tegen; korter en 10 van de 50 onvolgroeid, knop niet te zien. Het boeket is ook minder gemengd dan gehoopt. Ik had graag geel en paars willen hebben, maar kon geen twee boeketten plaatsen(? Klopt dat) in bestelling. Toen gemengd boeket van 50 besteld. Twee hoofdkleuren en paar andere kleurtjes! Foto’s kloppen niet.

Doet wat er beloofd wordt

Makkelijk en snel geleverd, volgens de ontvanger zijn het prachtige tulpen. Tevreden verzender en ontvanger.

Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. De ontvanger is zeer tevreden, dus ik ook.

Zie hierboven.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!