Weer keurig bezorgd.

Weer mensen blij gemaakt met de tulpen.Al vele malen gebruik gemaakt van deze tulpenverzending. Mensen zijn vaak zeer verrast dat dit zo kan.

goed en op afgesproken tijd geleverd

heb de tulpen bij een vriendin laten bezorgen die was erg verrast en ook ontroerd dat de tulpenkweker hiermee een oekrainse tulpenkweker had ondersteund

Lekker veel vrolijke kleuren in keurige doos

Eenvoudig bestellen. Keurig geleverd in mooie doos. De bloemen zijn al wel relatief ver open, maar van goede kwaliteit. En zeer vers, al liggen ze in de doos zonder water. Staan prachtig in de vaas. Leuke variatie in kleur, waardoor ik vrolijke gecombineerde bosjes kon maken om uit te delen. Fijn om Oekraïne hiermee te kunnen steunen.

Zeer snel en goed geleverd

Mooie tulpen!

Goed geregeld

Heldere website, goed te zien wat er kan voor welke prijs. Keuze voor leverdatum is netjes uitgevoerd volgens opgave

Mooie actie voor Oekraïne

Ik kreeg de tulpen cadeau, was een aangename verrassing! Helaas gingen mijn tulpen al na vijf dagen zienderogen achteruit. Toch heb ik ze nog twee keer cadeau gedaan, in de hoop dat de tulpen bij de ontvangers langer blijven staan.

Netjes afgeleverd, mooie tulpen

Netjes afgeleverd, mooie tulpen Ze begonnen wel een beetje slap te worden, maar direct in het water gaat het weer goed Wel aan de prijs met wat je nu in de winkel betaald, maar tis voor een goed doel

Prima proces + prijs

Bestellen was makkelijk en stapsgewijs van een naar ander. Duidelijk en goed begeleid. verzending is goed gegaan (met track en trace) en hoop dat ze er plezier van hebben.

Fantastisch initiatief en service !

Fantastisch initiatief en goede service

Niet oke, niet geleverd en geen briefje achter gelaten waar ze dan wel zijn geleverd!

Niet geleverd!!!!

Mooie keuze kleuren en goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor mooie prijs.

Zeer mooie tulpen van de Oekraine aktie

Wat een vrolijkheid in huis!!l

Het initiatief om tulpen uit de Oekraïne op te halen om zo de mensen daar te helpen vind ik in één woord geweldig! Het was een feest om de doos uit te pakken en de tulpen zo kleurig naast elkaar te zien liggen. En hoe ze nu in de vazen staan te stralen heeft al meerdere mensen aangestoken om ze óók te bestellen. En dát heb ik dan zélf ook maar meteen gedaan

super goed geregeld

Prachtig bos tulpen, keurig op tijd bezorgd, alleen maar lof

Fantastisch l!!!

Makkelijk besteld en super snel geleverd.

Mooie tulpen

Mooi op tijd bezorgd. Alleen had het leuk geweest als bij de bezorging duidelijk was dat dit de Oekraïne actie was, zodat ook ontvangers zich dit realiseren

Voorjaar in huis

Ik ben zeer tevreden over tulpen.nl. Zelf uitgezocht op foto maar niet persoonlijk gezien. Ik kreeg gisteren volop bedankjes dus denk dat het wel goed zit. Netjes afgeleverd. Makkelijke bestel methode met keuze voor grotere bos. Klein minpuntje: had aangegeven te sturen naar dhr en mw. Echter werd alleen aan dhr gestuurd. Ik hoop dat het anders kan.

Snel en netjes verzorgd

Mooie actie voor Oekraine. Bedankt.

Mooie tulpen, vlotte en nette bezorging!

Oekrainse tulpen besteld. Wat een mooie actie van tulpen.nl! Een website waar ik zeker vaker ga bestellen!

Prachtige tulpen

Doen wat beloofd is. Goed te volgen via track en trace. Mooi boeket.

Keurig verpakt, de tulpen zagen er niet mooi uit!

Positieve actie met een teleurstellend resultaat

Heb nog niks ontvangen

Ook geen bericht

Prima levering. Mooie tulpen

Goed initiatief. Netjes afgeleverd.

Super mooie tulpen

Op een goede manier geleverd

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!