geweldig

Uitstekende kwaliteit

Het was prima

Mooie tulpen, goed ingepakt

Prima verlopen!

De klantenservice ook heel gemakkelijk te bereiken.

Fijne website, mooie tulpen en een geweldige actie voor Oekraïne. Kortom helemaal top!

Makkeljk te bestellen, en hele mooie verse tulpen.

Mooie Tulpen

Goed stevig verpakte tulpen, heel vers. Goede beschrijving over hoe je de tulpen moet verzorgen.

Slechte bezorging

Helaas heb ik te maken gehad met een slechte bezorging van de tulpen. Ik begrijp dat dit niet aan tulpen.nl ligt. Zij hebben hun best gedaan om het toch vriendelijk op te lossen. Omdat ik de tulpen niet op tijd en in goede staat ontving, was de lol er helaas bij mij van al af. De tulpen die ik dagen later in huis kreeg, waren niet echt vers. Jammer.

Goed geregeld!

Alles klopte

Tulpen uit en voor Oekraïne, geweldig idee en de gehele uitvoering (bestelling, info, levering) klopte van A-Z

Goed verzorgd pakket met 2 bossen mooie tulpen. Kortom een aanradertje en leuk om kado te doen.

Mooie kleuren, pure verwennerij in huis

Mooi verpakt, mooie kwaliteit. Fleuren ons huisje direct helemaal op! Pure verwennerij

Tulpen voor Oekraïne waren super

De tulpen waren mooi en ze waren er snel. Super initiatief voor Oekraïne (en tegen tulpenverspilling)

Mooie, verse tulpen!

Een mooi kado om te geven.

Mooie actie, práchtige tulpen

Mooie tulpen, netjes bezorgd. Dan steun je ook nog een goed doel. Mijn lentehart klopt!

Was de eerste keer om zo tulpen te laten bezorgen en het is echt geweldig

Teleurgesteld

Heb de hele dag thuisgezeten om er na 17.00 uur achter te komen dat bezorging naar morgen verplaatst is. Ik heb met een bepaalde reden vandaag als bezorgings dag gekozen. Hoop dat de bloemen nog steeds vers zijn. Bijzonder jammer want het initiatief is geweldig.

Mooie tulpen en goed verpakt

Misschien niet in een kleur die ik zelf had gekozen maar dat maakt ze niet minder mooi. Top dat jullie op deze manier slachtoffers van de oorlog een helpende hand bieden.

Goede service verleend

Na bestelling correcte levering van de bestelde tulpen

mooi maar niet vers

mooie tulpen wat kleur betreft , maar waren al aan open gaan in doos. Niet helemaal vers. Na twee dagen al enkels uitgebloeid.

Erg ondermaatse tulpen

De tulpen waren vers maar super klein. De knuffel die we kregen was erg leuk, maar zo jammer dat jullie die aan de klanten geven ipv aan de kindertjes in/ uit Oekraïne.

Prima bezorging, prachtige actie voor Oekraïne

Prachtige kwaliteit, zorgvuldig verzonden!

Per post ontvangen. Super vers. Tulpen staan er momenteel (3 dagen na ontvangst) prachtig bij. 100 tulpen, stuk voor stuk top kwaliteit!

Zeer goed geregeld, de tulpen kwamen op de juiste tijd aan, en waren mooi verpakt in een doos.

Voor herhaling vatbaar.

Mooie bloemen klein probleempje maar netjes opgelost

Mooie bloemen uit Oekraïne, iets rijper dan normaal maar toch netjes opgelost

Nette service

Ik had de tulpen uit Oekraïne. Zijn netjes geleverd op de gevraagde dag. Mooi koel verpakt. Zeker een aanrader. De volgende bestelling is alweer gedaan.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!