Goed ontvangen

Het was een kado voor mijn vriendin, goed ontvangen en blij mee!

Snel en verzorgd geleverd.

In de website waar je je adres moet invullen, is bij het invullen van de postcode niet duidelijk , je ziet maar een klein stukje en je ziet pas bij controle of de postcode goed is.

Mooie tulpen goede levering

Erg mooie tulpen, goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Erg tevreden.

Wat een prachtige verschijning

Ontzettend blij met de dubbele tulpen. Op zo een zonnige vrijdag heeft de tijdige bezorging mijn dag compleet gemaakt! Bedankt !

waren heel mooi

dit was de eerste keer maar heel tevreden over de kwaliteit ,ze staan geweldig te bloeien in de vaas .

Uitstekende service

De bloemen zijn exact op het aangegeven tijdstip bezorgd, nog wel in Belgie

Verrassing door de brievenbus

Ontvangers waren zeer verrast. Mooie kwaliteit tulpen!!

Mooi product en op tijd geleverd

Je hebt ruime keuze en de service is prima

Zeer behulpzaam

Er is een prachtig boeket dubbele tulpen geleverd

Mooie vers en op tijd bezorgd.

Alles naar wens verlopen

Zie boven

Top Tulpen

Goede kwaliteit en bezorging.

Mooie kwaliteit verse bloemen in mooie vaas

Een prachtige verse bos tulpen in mooie kleuren. Goede website en snelle service!

Goede kwaliteit!

Mooie bos tulpen! Bij andere leveranciers wil de kwaliteit nog weleens minder zijn. Ben erg tevreden

Geweldig bedrijf prachtige Tulpen en cadeaus.

Service was geweldig. Mooi op tijd afgeleverd. Zal er zeker nog vaker bestellen..Niet overdreven duur.

Prachtige tulpen

Mooie kwaliteit, prachtige kleur.

De tulpen naar mijn schoonzus laten sturen die er erg blij mee was , ze staan prachtig !

Ben tevreden

hele mooie tulpen

zeer goed

Het is op tijd, verzorgd en de tulpen zijn vers en mooi.

Ik denk dat ik er meer plezier aan beleefd heb dan de ontvanger!!

Ik zag de email van U de ochtend voor de verjaardag van mijn lichtelijk demente zuster die in een zorgcentrum woont en dacht spontaan dat ga ik doen maar op de een of andere manier ging het fout met de betaling, enfin na wat contact met Uw organisatie lukte het wel maar was ik te laat voor haar verjaardag dus kreeg zij ze een paar dagen later,geen probleem want besef van tijd en datum heeft ze toch niet meer maar ik hoorde er niets over dus heb ik gisteren een andere zus van me gebeld en die zij dat ze het kaartje,in een prachtig handschrift, had gezien en later ook de tulpen had zien staan,vandaar mijn wat late reactie'het is dus goed gegaan waarvoor mijn dank,ik vond het een enig idee!!!

Mooi boeket en mooie prijs! Keurig op tijd geleverd.

Netjes verpakt en p tijd bezorgd

Erg goede service

Alles goed geregeld

Mooi op tijd afgeleverd

Hebben veel keus en leveren ook snel

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!