Geleverd aantal prima maar geen bos

Keurig nette levering, maar van de 30 in 1 vaas was geen boeket van gemaakt. 3 bosjes van 10st beetje jammer gemiste kans

Top mooie tulpen verse bloemen

Heel tevreden zou het zeker nog een keer bestellen

Goede service en producten

Heel eenvoudig tulpen besteld voor mijn schoonouders. De tulpen zagen er prachtig uit!

Fijne verrassing voor de ontvanger!

Ik had tulpen, vaas en kaartje besteld. Een mooi binnenkomertje bij mijn nieuwe werkgever. Zag er gezellig uit!

Voor het eerst tulpen bestelt bij Tulpen.nl. Bos tulpen met een vaas, netjes bezorgd op de aangegeven dag. De tulpen staan prachtig. Blij dat ik een mooie vaas erbij heb besteld zodat ik regelmatig een bos tulpen kan bestellen. Ben er blij mee

Mooie tulpen volgens de ontvanger

Heb een mooie bos tulpen met groen besteld voor mijn zus in Ommen. En werden zoals beloofd op tijd geleverd. Mijn zus was erg enthousiast over de mooie bos tulpen en hoe ze verpakt waren in een mooie doos.

slechte ervaring met bezorging, in beide gevallen!

Dozen zijn te groot voor appartementen brievenbussen en buitenbussen. In beide gevallen zijn ook de tulpen beschadigd en verslapt!

Geweldig!

Ik ben zeer blij met het product en de levering van Tulpen.nl

Is goed gegaan

GEWELDIG

ZOALS BOVEN GESCHREVEN!!!

Goed.

In goede staat op tijd geleverd

Prachtige tulpen

Levering goed volgens afspraak. Prachtige tulpen van uitstekende kwaliteit

Leuk om te geven

Ze kwamen wat slap uit het doosje maar ze knappen snel op.

geslaagd

beseelen ging goed en ontvanger was blij

Levering mooi op tijd .Precies gekregen wat verwacht.Wel erg slappe tulpen.

Werd keurig verpakt bij ons bezorgd,en de tulpen zijn prachtig. Ja is echt aan te bevelen.

Prima bezorgd!!

Zo kan je toch iemand verrassen,waar je niet bij kunt zijn.dankjewel.

Altijd spannend als je iets van te voren besteld. Ten 1e of t op tijd geleverd wordt.en 2 wat is de kwaliteit. Beide een dikke 10. Groeten verassing voormij zus die geopereerd moet worden

pima service, mooie bloemen

mooie tulpen, snelle service

Mooie tulpen

Al diverse keren mooie tulpen hier besteld. Goede kwaliteit. Nu ook met bol er aan vast ( evt zelfs passende schaal erbij) Top!

Staan garant voor kwaliteit

Bij kwaliteit van bloemen iets minder of slecht staan ze garant om kwaliteit te sturen

TOP bestelling!!!!

Tulpen zijn goed aangekomen!

Mooie tulpen en op tijd bezorgd. Hier ga ik vaker bestellen.

Een prachtige bos paarse tulpen kado gedaan. Degene die ze ontving, ontving ze op tijd en de bos zag er zo vers en vol uit. Dit is voor herhaling vatbaar.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!