Netjes

Tulpen 2 dgn te laat, maar keurig opgevolgd/bericht met 7 dgn vaasgarantie! Netjes afgehandeld!

Mijn zus vond het fantastisch een echte toverdoos zo omschreef zij het. Met een mooi fleurig tulpen boeket als eind resultaat.

uitstekend ,prima verzorgd

prima, zo als afgesproken en mooie verrassing in de brievenbus dus niet wacht gaat vanzelf top.

Alles zo als afgesproken.

Aangezien ik heb besteld vanuit Spanje heb ik de kwaliteit en het aantal tulpen niet kunnen beoordelen maar de afleveringen was correct

Keurig

Makkelijk te bestellen en goed geleverd, prachtige tulpen

Prima leveranciers

Een mooie bos op tijd bezorgd

De mooie bos tulpen is op tijd bezorgd voor de verjaardag van een vriendin. Ze was blij verrast.

Mooi boeket. En optijd bezorgt

Komt mijn verwachtingen na

goed en betrouwbaar

Service is goed, gemakkelijk te bestellen en feedback over levering uitstekend! De ontvanger was blij verrast. (over de kwaliteit van de tulpen zelf kan ik helaas niks meedelen, heb ze immers niet gezien)

mooie bos tulpen

mooie bos tulpen zelfs op een drukke dag als Valentijn op tijd geleverd.

Alles naar wens goed

Jammer

Ik vind het geweldig dat er nieuwe bloemen zijn gestuurd prima service zal voor een volgende keer ook aan jullie denken het was de schuld van de bezorging verkeerd bezorgd

Betrouwbare verse Tulpen

Betrouwbaar: verse Tulpen : verscheidenheid in kleuren en vorm stevige /aantrekkelijke verpakking een Bloemengroet, verpakt en de Tulpen worden gegeven , met een Glimlach

Alles naar tevredenheid gegaan.

Mooi produkt.

Prachtige bloemen, vers en goed verpakt. Echt heel mooi!

hartstikke goed!

Mooi boeket besteld, makkelijk bestelproces en tijdig afgeleverd. Goede communicatie over de bestel- en leverstatus

Makkelijk, snel geleverd en goede kwaliteit bloemen

Voor Valentijnsdag mooi boeket tulpen gestuurd. Makkelijk online, goede track en trace en mooie bloemen

Goed op de hoogte gehouden. Het was voor mijn buurvrouw omdat zij altijd voor mij klaarstaat Ze was er heel blij mee!!!

Prachtige tulpen, perfecte bezorging !!!

Prima op tijd en mooie tulpen!

Goed maar twee tulpen waren geknakt….

Er waren twee tulpen geknakt…..

Goede kwaliteit in alle facetten

Goede service en ook goede bloemen! Zeker aan te bevelen ik bestel dan ook regelmatig hier!

Niet goed

Voor donderdag 15 februari 100 tulpen besteld. Als verrassing op de verjaardag van mijn vader. Hij werd 80 jaar. Ik zelf was die dag naar mijn werk. Ik hoorde niets, dus nog geen bloemen. Daar gekomen geen bloemen gehad. Ik op track en trace gekeken. Ze waren geweest om 11.07 uur, niemand thuis, dus niet afgeleverd en geen kaartje. Maar de hele dag waren ze thuis. Er werd immers gewoon een verjaardag gevierd!! Ik bellen naar koerier. Hij zei dat hij een mailtje zou sturen, en de volgende dag zou leveren. De volgende dag nog niets ontvangen. Ik was er al klaar mee!! Ik weer bellen met koerier. Daar vriendelijke man en meelevend, gaf me een nieuwe code, om te kijken op track en trace, zou nu weer op zaterdag geleverd worden. Ik vanmorgen code invoeren, zodat ik wist wanneer de tulpen nu dan geleverd zouden worden,dat ze niet weer de hele dag op tulpen aan het wachten waren zoals de dag ervoor!! Maar code deed het niet!! Pfff.. tot mijn vader eindelijk om half 10 vanmorgen gelukkig een berichtje stuurde dat de bloemen bij hem waren afgeleverd!! Heb wel even een traantje gelaten. Het was geen verassing meer, maar gelukkig twee dagen later toch nog gearriveerd!! Met vriendelijke groeten, Esther Neugebauer

Prachtige tulpen op tijd geleverd!

Bestel proces gaat makkelijk. Grote keuze en de bloemen zijn van de juiste kwaliteit. En erg handig dat het via de brievenbus kan, hoef je er niet voor thuis te blijven.

Voor de 2de keer besteld. Vriendin was enthousiast over de levering.

Het is zo geregeld om de tulpen te laten bezorgen. Heerlijke voorjaarsbloemen. Het is ideaal om iemand te laten weten dat ik aan ze denk.

T bezorgen top.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!