Verser dan vers!

Ik had bij mijn bestellingen( cadeautjes ) en voor mijzelf ook vazen. Hele goede verpakking dus niet in 100 stukjes.

rima

Mooie verse tulpen en goed bezorgd

Mooie verse tulpen en op tijd bezorgd

goede en correcte levering mooie verse tulpen zeer tevreden

Prachtige tulpen

Snelle en keurige levering. Mooie tulpen.

Alles prima geregeld en verzorgd

Ik was heel benieuwd of de tulpen in goede staat zouden aankomen. Ik had twee zendingen op 8 februari. De ene geadresseerde meldde, dat de tulpen een beetje slap uit de doos kwamen (de dubbele roze tulpen, maar dat ze heel snel bijtrokken. De andere geadresseerde heeft dat niet gemeld, zij had een ander soort tulp. Beide ontvangers waren heel enthousiast, dus... tulpen per post voor herhaling vatbaar! Het is ook reuze handig, dat ze zo in de brievenbus kunnen, ook als iemand wel thuis is, maar net uit het ziekenhuis

Mooie tulpen, maar te lang onderweg naar plaats van bestemming.

Ze hebben 1,5 dag nodig gehad om bij de plaats van bestemming te komen. Daardoor te weinig water gehad. Zagen er wat verlept uit. Erg jammer voor de gever en de ontvanger.

superr

keurig en netjes en binnen de tijd

Super mooi boeket tulpen

Super super vriendelijke bediening, leuke mensen!

Tijd

Zou tussen 11 en 18uur bezorgd worden en het werd 09.36.

Aangenaam verrast

Aangenaam verrast door kwaliteit, goed verpakt en bezorging was volgens afspraak. Dmv track&trace ook precies te volgen. Geheel was een leuke verrassing voor de ontvanger.

Heel goed om hier te bestellen, je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer de tulpen bezorgd worden. Mijn vriendin was er super blij mee, ze waren erg mooi

Ontvangers waren heel blij

Tulpen werden netjes op tijd geleverd in mooie vaas. Kreeg een foto van de ontvangers, het zag er prachtig uit.

Op de afgesproken tujd geleverd

Mijn nichtje zei dat het mooie bloemen waren

Geweldig dat dit via een brievenbus pakketje kan ! Mooi boeketje!

Heb zelf ooit op deze manier tulpen ontvangen en direct enthousiast. Nu op laten sturen naar een onfortuinlijke vriendin!!

Top kwaliteit

Prijs kwaliteit

Prachtige verse tulpen

Ijn vriendin waar ik ze heen heb gestuurd werd s’morgens blij verrast met een mooie doos. 20 prachtige tulpen met een presentje. Het is heerlijk om zo op afstand iets moois te kunnen geven!

Mooie bos tulpen en keurig op tijd geleverd.

Mooie verse tulpen

De tulpen waren keurig verpakt ,en netjes bezorgd. Mooie verse bloemen.

In 1 woord prachtig

Wat een prachtige tulpen. Alsof ze zo vers van het land afkomen. Heel makkelijk om te bestellen en van die prachtige vazen erbij om het compleet te maken. Wij gaven het kado. Levering heel netjes en op tijd. Kortom echt een aanrader en bestellen zeker vaker.

Degene die de tulpjes kreeg was erg enthousiast,,

Super mooi en goed geregeld, top en (tante) Riet vind ze ook heel mooi!!

Voor herhaling vatbaar !!

Uitstekende kwaliteit tulpen, keurig bezorgd!

Je kunt de bezorging eenvoudig volgen, worden keurig geleverd en uitstekende kwaliteit tulpen. De ontvangers zijn blij verrast, leuk om te doen!

Verrassend goed

Door onze hoge brievenbus had het mij niet verbaasd als de tulpen waren geknakt, in ieder geval een enkele. Dat is niet gebeurd. Na de tulpen en tijdje in een open doos laten acclimatiseren heb ik ze schuin afgesneden en op de vaas gezet. Ze bloeien prachtig en zelden heb ik zo heerlijk geurende tulpen gehad. Ik ben blij met dit presentje door de brievenbus.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!