Prima geregeld

Goed bezorgd , de gewenste tulpen : mooi!

Verrassing

eenvoudig besteld, snel besteld, mooie bloemen en een blije moeder ;)

Bezorging was wat minder

Tulpen en vaas waren mooi. Bezorging was minder. Zou tussen 8.45 en 10.45 gebracht worden. Nee dus omdat er geen nieuwe bezorgtijden werd aangegeven en ik voor 12 uur ergens moest zijn briefje op de deur geplakt of de bestelling op een ander nr bezorgd kon worden. Dat is gedaan. Toen ik rond 12.45 uur thuis kwam en op mijn track en trace keek stond er bezorging tussen 8.45 en 15.00 uur. Even later werd er gebeld en stond mijn buurman met de bestelling aan de deur .had ik geen bericht van gekregen.kreeg ik na 13.30 binnen Aanbevelen: bloemen ja.

vlotte bezorging

sommige tulpen zijn erg klein en iel niet vlgs de foto

Super mooi

Super mooi Goed verpakt Mooie sterke tulpen

Vervelende start maar het kwam goed.

Aanvankelijk heel vervelend want de bestelling was vermist. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik tevreden met de oplossing.

Mooie tulpen en vaas

Prima verzorgd bedankt

Prachtig kwaliteitboeket

Deze aanbieding van mooie vaas met 30 tulpen is een sieraad in ieder huis.

Cadeau verstuurd, ontvanger was er blij mee. Kwaliteit tulpen: geweldig.

Website werkt prima, doet wat hij moet doen. Vermeld vooraf dat bezorgkosten achteraf worden gerekend. Dat was een negatieve verrassing. Twee bosjes tulpen heb ik voor voor minder dan 10,- dus het is een duur bosje bloemen. Ik heb het nu wel gedaan omdat ik zelf de bossen niet kon brengen. Maar voor hetzelfde bedrag had ik een hele luxe bos met tulpen gehad. De ontvanger van de tulpen was overigens erg tevreden en blij met de verrassing.

Personen die de tulpen ontvingen tevreden! Op tijd bezorgd

Vers

Mooie verse tulpen

De verpakking en verzending zijn van hogere kwaliteit dan de inhoud!

Verzending prima in orde en op tijd! De verpakking keurig en zeer degelijk. De vaas en 3 bossen tulpen zeer zorgvuldig ingepakt. Kwaliteit glazen vaas matig, want het glas is zeer dun. Vaas is superlicht qua gewicht. Vorm is prima. Tulpen kwaliteit stukken minder. Blad het en der stuk, diverse lengtes van de stelen en waren slap.

Duidelijk en overzichtelijk

Zie boven. Alles naar wens!

Te late levering

24 januari besteld voor 30 januari ivm een herdenking sterfdag. 30 januari niet geleverd. Kwam door een lekke band van de koerier. Dat kan maar laat het dan even weten. Heb uren voor niks zitten wachten. Tulpen kwamen uiteindelijk 31 januari. Heb ze met een flinke slok water gelukkig weer goed gekregen. Contact met klantenservice is vrij snel maar wel nadat ik er zelf achteraan gegaan ben. Dat hoort niet en kan beter! Mager excuus gehad maar kon er toch niks meer aan veranderen. Dus voor mij persoonlijk niet voor herhaling vatbaar.

Te late bezorging

2 werkdagen later. Geen stijl!

Prachtige tulpen en perfect verzonden

Prachtige tulpen en perfect verzonden. De aankoop verliep snel en intuïtief en de bloemen met de ontvangen vaas zien er zo goed uit dat je je huis graag met bloemen zou willen vullen. We hopen dat ze in de toekomst door heel Europa zullen worden verzonden.

Alles perfect

Heerlijk verse tulpen Mooie vaas Aanraders!!

Leuk verjaardags kado

De ontvanger was erg blij met de tulpen Bij aan komst waren ze slap en leek het erop dat het niks was maar na liefde vole verzorging en water werd het weer een mooie bos

geweldig

De bos tulpen zag er goed uit en een goede mengeling van kleuren. Mooie lange stelen en dikke knoppen.

Zeer goede afwikkeling van bestelling

Vriendelijke en hulpvaardige afwikkeling van vraag.

Prachtige kwaliteit Tulpen

Ik verstuurde al vaker een boeket tulpen cadeau vanuit jullie. En steeds weer lovende reacties. De versheid is ongekend goed. Tulpen prachtig! En voor een goede prijs. Tijd dat ik ze nu ook eens voor mezelf ga bestellen :) Bestellen eenvoudig, verzorging en bezorging ook meer dan goed.

Super mooie tulpen!

De bestelling klopte helaas niet er zat geen reep chocolade bij.

Leuke aanbieding!

Leuke vaas met mooie verse tulpen hou ervan! Snelle levering.

Brievenbus tulpen zijn super

Ik heb brievenbus tulpen bij vrienden laten bezorgen. De bestelling op tulpen.nl ging probleemloos, persoonlijk kaartje erbij helemaal goed. Het verrassingseffect van de tulpen door de brievenbus was super en de komplimenten voor de topkwaliteit van jullie tulpen geef ik graag aan jullie door.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!