Mooie tulpen

Mooie tulpen , snel bezorgt. Contact via mail ging erg goed, snel bericht terug en betrokken medewerker.

Geweldig.

Snel besteld en goed bezorgd!

Prachtige tulpen

De ontvangers waren er heel blij mee!

Goede verzorging voor tulpen in doos Ben zeer tevreden De tulpen zijn super mooi Staan prachtig Tot volgende keer

Bezorging helaas te laat!

Het boeket tulpen is prachtig! Maar de bezorging was helaas een dag te laat! Het was voor vrijdag gepland en kwam op zaterdag avond , er werd ook niet op de bel gedrukt , dus bij toeval het boeket ontdekt naast de voordeur in een kist!

Het is goed overgekomen alleen de tulpen waren uitgedroogd en hingen slap, toen ze bij mijn moeder aankwamen. Ze heeft ze gelijk in het water gezet en ze kwamen bij. Bedankt.

Prachtig verzorgd

Mooi op tijd en keurig verzorgd.

Mooie tulpen

Goede bezorging ..mooie tulpen .

Geweldig.

Helemaal goed. Jammer dat jullie 2 januari niet bezorgen Dan ben ik zelf jarig.

Prachtige tulpen

Wat een mooie tulpen en nette bezorging

Ervaring deels goed en ook teleurgesteld

Geen klachten qua bevesting na order, datum, tijd en bezorging. Echter, het was voor mij wel een teleurstelling dat ik (meer)oranje-kleurige tulpen kreeg en Niet de Rode tulpen die ik besteld had. Jammer!

Mooie tulpen en op tijd geleverd

Mooie tulpen en op tijd geleverd De ontvanger was er blij mee

Mooie verse bloemen

Altijd prima!

Een bedrijf dat zich aan zijn afspraken houdt en vertrouwen geeft dat "het" goed komt. Fijn!

Goede ervaring laatste 2x waren de tulpen wel slap en klein, de andere keren niet Is nog niet echt tulpentijd zal daar aan liggen

Boeketten met feestdagen: een uitdaging

Dit jaar maar niet de concurrent gekozen, maar rechtstreeks van de kweker. Echter, krijg je dan wel wat je uitzoekt? Helaas, de foto is altijd mooier dan het bezorgde boeket. In deze gevallen ging het om de grijze takken met blaadjes. Niet te bekennen, maar de tulpen waren van een goede kwaliteit, vandaar mijn 8. Of ik volgend naar nog naar iedereen bloemen verstuur.................

2 keer besteld, 2 keer geweldig!

Mooie verse bloemen, precies op tijd geleverd

Prachtig

Uit pakket beetje slap, na 1 nacht ingepakt in koud water, de volgende ochtend SUPER !!!!

Prima niks aan toe te voegen

Over kwaliteit kan ik nog niets zeggen, moet ze eerst zien bij ontvanger.

Niet goed maar goed afgehandeld

Tulpen werden twee dagen te laat geleverd, dus al oud bij ontvangst. probleem is prima opgelost door Tulpen.nl

Top boeket

Prima opgelost probleem met door mij verkeerd ingevulde postcode. Dank daarvoor

Bloemen niet ontvangen

Geen bloemen gehad, waren wel besteld en betaald uiteraard.

Reeds in een woord uitgedrukt

Prima verzorgd en op afgesproken dag geleverd

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!