Keurige levering en binnen de tijd.

Mooi pakketje verstuurd en op een speciale dag katen bezorgen. Keurig op tijd geleverd met een mooi kaartje erbij.

Vlot en mooi

Een snel geregeld en mooi cadeau. Aanrader.

correcte levering van mooi product

mooie producten, goede en correcte levering

Geweldige leuk om kado te geven.

Keurig op tijd bezorgd, goed verpakt. Fantastisch

Super leuk cadeautje voor iemand!

Ziet er top uit!

Super geweldig top!

De bestelling ging gemakkelijk, de bezorging precies volgens plan! Super leuk om een wat anders te sturen dan een bos bloemen (die zo weg is) De reactie van de ontvanger was ook leuk!!!

Perfectly!

Thank you for a great product selection and great service! I will recommend you! Personally, I want to ask to add the option to choose the Ukrainian language on the website. If you need help - I can help with the translation for the site!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Zeer goede service

Een prachtig boeket mijn dochter was er blij mee.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit is helemaal top.

Geweldigggggggg

Keurig op tijd bezorgd Kwaliteit erg goed Ontvanger zeer blij

Gewoon super

Prima bedrijf.

Correcte bezorging

Rozen staan nog goed!

Heel goede kwaliteit en service. Topper.

Super goed

Goed.correct.mooie verpakking Tulpen staam bijn 3 weken

Mooie tulpen

Alhoewel het niet het seizoen voor tulpen is toch besteld. Voor de ontvangster zijn het haar lievelingsbloemen. Pracht boeket zeer tevreden

Super leuk en origineel kado !

Zeer klantvriendelijk.

Per abuis had ik twee keer dezelfde bestelling geplaatst en betaald. Na een kort email bericht naar de klantenservice werd 1 bestelling geannuleerd en terugbetaald, geen enkel probleem, aldus de klantenservice. De tulpen waren vers en mooi, aldus mijn zusje.

Super goed

Prachtige tulpen door de brievenbus. Staan lang.

Leuk cadeau...!!!

Leuk cadeau voor iemand die alles al heeft. Netjes verpakt en snel geleverd.

Kwaliteit op tijd.

De tulpen waren van uitstekende kwaliteit en zijn netjes op de gevraagde dag bezorgd. Tevreden!

Grandioos

Niet wat had verwacht

Het tijdstip bezorging was steeds anders. En vond het een kleiner pakje dan verwacht.

Snel en prima kwaliteit

Snelle levering en mooie verse kwaliteit. Super tevreden.

Een erg origineel geschenk!

Bij een jarige vriendin in het zuiden van het land een “Doe het zelf tulpenbollenpakket” laten bezorgen en uit haar reactie bleek dat ze erg verrast was. Ze gaat het komend halfjaar vast en zeker genieten van groei en bloei van de tulpen. Een erg origineel geschenk!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!