Snelle bezorging

Keurig verzorgd

Goede ervaring als ze worden bezorgd.

Mijn ervaring is steeds goed als ze binnen komen (afgelopen Dinsdag) helemaal blij ik ben namelijk helemaal gek van Tulpen en wil ze het hele jaar. Alleen is het nu Vrijdag 16.00 uur als ik deze beoordeling schrijf en beslist niet de eerste keer en ze zijn al helemaal open die kan ik morgen waarschijnlijk weggooien want bij 2 vallen de blaadjes er al af. Jammer iedere keer er staat op supervers en dat zal ook wel maar veel te snel weg nu heb ik weer in het weekend geen bloemen. Ik heb voor ditzelfde euvel Almeerder keren kortingcodes gehad maar die vergeet je of ben je kwijt daar heb je geen bal aan. En toch probeer ik het iedere keer weer omdat ik echt haast alleen Tulpen wil.

Goed produkt

De levering kan beter. De post kwam een dag later. De koerier had geen bericht achtergelaten.

Prachtig cadeau tegen een mooie prijs.

De ontvanger van de set bloembollen was erg blij met dit originele cadeau. Inmiddels al een paar keer cadeautjes besteld via tulpen.nl en iedere keer is de ontvanger erg blij met de mooie kwaliteit bloemen. Echt een aanrader!

Geweldig.

Ik had een verkeerde afleverdatum ingevuld maar na een mail is dit gelijk perfect geregeld. Echt super blij mee.

vandaag besteld, morgen bezorgd. beter kan toch niet

Goede uitvoering van het gevraagde.

Voor mijn logeerpartij bij een vriendin als verrassing tulpen gestuurd op de dag van aankomst omdat ik fysiek geen bloemen voor haar mee kon nemen.

Prachtig kado

Erg tevreden, goede levering, goed verpakt. Een leuk kado een mooie bos tulpen en de complete set is ook een hele leuke verassing. Billen, aarde, harkje, schepje en leuke bak waar de bollen in kunnen. Heeft de gene in het voorjaar weer een verassing.

Nooit meee

Ik zal nooit meer tulpen bestellen geen chocola reep bij geleverd wat wel besteld was en bezorging van de bloemen pas om 21,00 savonds

Niet op tijd afgeleverd

Besteld voor 12 okt is niet 13 okt! Mevrouw was de 12 de jarig.

Mooi product en op tijd geleverd.

Super leuk kado!

Het doe het zelf Tulpenbollenpakket is erg leuk om te geven. Vrolijk en je hebt iets om naar uit te kijken in de lente. Met Sinterklaas gaan we een aantal mensen hiermee verrassen.

Goede service. Snelle levering.

slechte bezorging

Wij hebben een tulpenboeket besteld en die wordt 3 oktober bezorgd. We hebben het boeket om 17:00 uur gekregen van een buurvrouw op nummer 17. We waren die dag de hele dag thuis. Ik vind het van de bezorging een slechte zaak want het goede huisnummer staat op de verpakking. We hebben ook niet lang van het boeket mogen genieten. Na 4 dagen begon de eerst bloemen van de tulpen al uit te vallen terwijl het nog genoeg water had. Als dit vaker gaat gebeuren dan vind ik het heel jammer maar dan ga ik geen tulpen meer bestellen want dan is het een hoop geld en je kan er niet zo lang van genieten. We hebben al eerder besteld maar toen hadden we geen problemen. De klanten service heeft een bericht gestuurd naar mijn reactie op de levering. Ik vind het een goede service als ze niets hadden laten horen had ik geen bestelling meer gedaan. We zijn overeen gekomen en ik krijg een nieuw boeket tulpen. Mijn dank is groot

Te laat geleverd

De bloemen zijn een dag later geleverd dan afgesproken, dat was jammer want ze waren voor iemands verjaardag

Super handig

Nadat ik niet zo’n beste review had gegeven werd er contact met mij opgenomen. Er werd excuses gemaakt en er werd mij een nieuwe zending tulpen aangeboden. Ik was super verrast. Dat is nog eens adequaat handelen en service verlenen.

Hele goede ervaring

Ik had al eerder ervaring met Tulpen.nl als ontvanger maar nog niet als verzender. Ruime keus in tulpen en extra's. Ook het aanpassen van de aantallen gaat gemakkelijk. Mijn ontvanger appte 's-morgens vroeg al dat het was afgeleverd in een keurige doos zodat de tulpen inderdaad kraak-vers de vaas in konden.

Uitstekend!

Altijd keurig verzorgd afgeleverd!

Prima verzorgd, de ontvangster was erdoor verrast en erg happy!

Heel blij met deze site!

Correcte levering...voor herhaling vatbaar!

Prachtige tulpen die op tijd worden bezorgd, ik heb ze besteld vanuit Canada, het was heel makkelijk en duidelijk.

Fijne service

Gewoon perfect!

Voor 12:00 besteld en echt de volgende dag in huis. De tulpen zagen er perfect uit en waren op dag 2 en 3 heel mooi in bloei. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen.

Gewoon een feestje voor de ontvanger.

Het is dus een feestje voor de ontvanger. Het is super leuk om te geven én te ontvangen. Iedereen is super enthousiast.

Kwaliteit en prima prijs!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!