Snelle levering, goede kwaliteit bloemen

Mooie bloemen en zeer snel geleverd. Aanrader

Prachtig

Verse tulpen en mooie kleuren

Snelle levering mooie Tulpen

Zo leuk om iemand te verrassen

Netjes op tijd bezorgd

Snelle bezorging en meestal staan de tulpen wel 14 dagen of langer

Mooie tulpen

Correcte levering, staan mooi.

Duidelijkheid wat je bestelt Mooie verse tulpen Precies op tijd bezorgd

Leuk om te sturen

Leuke verrassing

Een kleine attentie, grote verrassing die echt werd gewaardeerd

Makkelijk te bestellen, snel, netjes, mooie prijs en prima bezorging,!

Fijn alles is bezorgd.

Ik had een beetje een zwaar hoofd erin want toen ik voor mij zelf bestelde een tijdje geleden was mijn bos zoek en werd niet besteld. Het is toch nog goedgekomen want later werd er een nieuwe bos bezorgd en ook de zoekgeraakte bos kwam bovenwater leuk hoor. Maar nu is alles op tijd voor de Pasen bezorgd bij mijn familie geweldig en hartelijk dank daarvoor ook fijne dagen. Greet schoen

Raad ik iedereen aan!

Van begin tot einde van bestelproces tot aflevering perfect. Op de hoogte gehouden via mail en het allerbelangrijkste de ontvangers waren erg blij.

Prachtig

Snelle levering, goed verpakt, maar vooral Prachtige tulpen

Het was zoals belooft!

Alles volgens afspraak. En de bloemen waren echt vers. Heel erg bedankt

Leuk

Er stond geen afzender van wie het kwam ,zelf vergeten een kaartje te doen ,maar had gehoopt dat er wel op zou staan wie de gever was Maar zelf gebeld naar de ontvanger

Mooie bloemen,correcte levertijd en schappelijke prijs

Altijd mooie verse bloemen,netjes geleverd en betaalbaar

Redelijk tot goed

Een paar keer tulpen besteld. Goede ervaringen over het algemeen. Eén keer is de bestelling helemaal niet bezorgd en één keer zijn de tulpen helemaal niet uitgekomen, maar in de knop gebleven. Dat is jammer geld, vooral als je ze kado geeft!

Verser kan niet

Mooi frisse tulp met zachte kleuren. Daar wordt ik vrolijk van

Makkelijk en goede bezorging, mooie tulpen♡

Prachtige rosé dubbele tulp. Mooie kwaliteit.

Heel mooie tulpen,keurig verzorgd en optijd afgeleverd.Heel blij mee.

De tulpen zijn nooit bij mij afgegeven

Begin van de week had ik tulpen voor een verjaardag besteld. Donderdag (6/4/2023) zou het bezorgd worden tussen 13:12 en 15:12. Door de bezorgleverancier is aangegeven dat het donderdag (6/4/2023) is geleverd om 19:52. Het terrein waar het afgeleverd moest worden is echter afgesloten vanaf 18:00 en de receptie is gesloten vanaf 17:00. De vraag is nu waar de tulpen zijn gebleven. Dit is niet de directe schuld van tulpen.nl, maar het is wel vervelend dat ik nu al in contact sta me 3 bedrijven om te achterhalen waar de tulpen zijn. Update: na contact met tulpen.nl hierover zijn nieuwe tulpen opgestuurd en ontvangen!

Mooi verzorgd Paascadeau

Tulpen, chocolade en een vaasje besteld als cadeau. Mooi verpakt, verse tulpen en op tijd bezorgd. Dus top!

Wat een leuk paaspakket. Prima geregeld. Werd op de hoogte gehouden via mail over verzendingsproces. Netjes op tijd bezorgd.

keurig verzorgd

paasboeket keurig op tijd bezorgd bij mijn zus

De tulpen zijn mooi

Ze zijn op tijd bezorgd. Het is voor herhaling vatbaar.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!