Prachtige tulpen

Bezorging met verbeterpunten

De tulpen werden goed bezorgd. Maar naam niet goed overgenomen en geen afzender kaartje in verpakking! Ontvanger moest zelf uitzoeken wie de tulpen besteld had.

Mooie tulpen snel bezorgd

Blij met de mogelijkheid om tulpen thuisbezorgd te krijgen . Bloemen zijn vers. Staan nu te stralen in de vaas

Prima erg mooi

Erg mooi

Netjes bezorgd goede kwaliteit onrtvanger tevreden

Prijs kwaliteit goed

Tulpen waren prachtig en vers.

Voor herhaling vatbaar, wat een uitkomst tulpen per post. De ontvanger was er blij mee.

Prima service.

Goede kwaliteit tulpen en mooi op tijd bezorgd. Ontvanger was er blij mee.

Helemaal top!!

Mooi op tijd, goed verpakt en mooie tulpen! Zeer tevreden!

denken goed mee

voor verjaardag schoonzus hadden we bepaald aantal tulpen nodig. Ik werd goed geholpen hoe dat geregeld kon worden. Mijn schoonzus was enorm verrast en blij met de tulpen.

Wat een fantastische verse bloemen

De tulpen die geleverd worden zijn super vers, prachtig van kleur en de levering is perfect!

Super leuk

Bestelde het voor mijn lieve dochter Zodat zij ook de Lente binnen kon halen Via post laten bezorgen in brievenbus Zij was er super blij mee En hele snelle service Dank jullie wel

Een leuke verrassing

Mooie tulpen, goed verpakt, snelle levering, mooie prijs!!

Heel mooie tulpen, prachtig boeket .

geweldig

Vooral ook omdat het nog dezelfde dag bezorgd kan worden!! Topservice!!

De jarige job was er heel erg mee in haar sas. Had ook nog nooit van dit idee gehoord.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Geweldige verrassing in ieders brievenbus!

Prima tulpenkeuze, verse tulpen echt in de brievenbus geleverd(paste net). Netjes op tijd. Kaartje zag er keurig uit en dit alles ook nog betaalbaar.

Keurig op tijd bezorgd en ziet er top uit

Prachtige dubbele tulpen die helemaal uitgekomen zijn. Daarbij wat donkerdere van kleur geworden. Een heerlijk lente gevoel!

verrassend

gemengd boeket maar,drie kleuren tulpen wel heel sterk.

Top kwaliteit!

Snel geleverd en van goede kwaliteit!!

Wel jammer dat beloofde bestelmoment niet waargemaakt kon worden. Tulpen kwamen een dag later dan de verjaardag. Verder mooi boeket en volgens bestelling.

Prachtig

Mooie tulpen, goede service

Mooie rechte verse tulpen, goede service en mooi bezorgd.

Mooie tulpen en op tijd geleverd

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!