prima, vlot geregeld

Heel goed, gemakkelijk, snel geregeld, alles duidelijk in te vullen

Prachtige, sterke tulpen

Echt een prachtige, sterke bos tulpen ontvangen. Ook keurig verpakt en netjes afgeleverd. Echt een aanrader voor jezelf of om iemand anders te verrassen.

Bloemen en kaartje afgeleverd op het afgesproken moment

levering te laat

de bloemen werden nier op de afgesproken datum geleverd

Topservice

Topservice

Geweldig !

Super om zulke mooie tulpen kado te doen. In één woord “GEWELDIG”

goede mogelijkheid om iemand te verrassen.

Prima, duidelijk, goed op de hoogte gehouden. Goede afwerking.

Erg goed en verse bloemen

Mooi boeket met hele verse tulpen

Verlate bezorging gecompenseerd

Tulpen zijn door de koerier te laat gebracht waardoor ik ze niet mee kon nemen naar het buitenland. Tulpen.nl heeft het bedrag terug gestort. Goede afhandeling!

Het was top

Ha ha het paste nèt door de brievenbus. Maar ze zijn top ik ben benieuwd hoe lang ze staan. Ook kreeg ik nog een QR code voor 15 % korting . Klein minpuntje: is maar een week geldig. Maar toch zeer tevreden

Nette snelle levering

Prijs kwaliteit is top. Tulpen. Nl is zeker een aanrader

Leuk cadeau

Ik heb het naar mijn dochter gestuurd. De dubbele tulpen komen mooi uit! Ze is er blij mee!

Prachtige tulpen gekregen en ook met de kortingsactie prachtige tulpen kado gedaan. Keurig verpakt, mooie tulpen en zeker 8 dagen gestaan.

Opnieuw goede service net als vorig jaar met de actie voor Oekraïne

Prachtige tulpen

Prachtige tulpen, maar er zitten 2 mini’s bij die nauwelijks uitkomen. Beetje jammer als je voor 12 mooie tulpen betaalt.

Heel tevreden

Alles is goed gegaan.

Prachtige tulpen

Tulpen laten bezorgen bij mijn ouders, super snel geleverd, binnen 24 uur, keurig verpakt en mooie kwaliteit tulpen. Ze waren er erg blij mee.

Super mooie verse tulpen / website is klantonvriendelijk

Ik bestel regelmatig tulpen. Ze blijven lang staan. Ik zet ze wel savonds buiten. Ze worden in keurige kartonnen boxen geleverd. Een min puntje. De website vind ik niet gebruiksvriendelijk. Ik moet als vaste klant steeds opnieuw al mijn gegevens invoeren en zelfs bij iedere bos tulpen. Gewoon 1 x inloggen en bestellen!

Kleine tulpen mager bosje, probleem keurig opgelost !

De beleving vld ontvanger , bloemen in een kartonnen doos door de bus niet Oke , veel geld betaald voor 2 bossen tulpen , zou het nooit meer bestellen ! Gr. N. Overbeek Blaricum. Na het indienen vld klacht , is het keurig opgelost. Dus nu kan ik iedereen deze bezorg service van Tulpen aanbevelen ,

was op tijd en netjes geleverd

goed service en makkelijk

Prima bedrijf

Ontvanger zeer tevreden en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen.

Duidelijke site waar alles overzichtelijk te vinden is. De bloemen kwamen door het vervoer wat slap aan, maar trokken in de vaas gelukkig snel bij. Fijn dat ik op de dag van bezorging een track&trace kreeg via de mail, jammer dat er geen bevestiging kwam dat ze bezorgd waren.

Prima kwaliteit tulpen en correcte bezorging.

Prima kwaliteit tulpen en correcte bezorging.

geweldig

top verzorgd, in liefde ontvangen, voor herhaling vatbaar

Grote keus, eenvoudige wijze om te bestellen/betalen

Grote keus, eenvoudige wijze om te bestellen en te betalen. Snelle levering.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!