Top !

Dubbele tulpen besteld, zijn netjes op tijd bezorgd. De jarige was super verast. Hoop dat zij er lang plezier van zal hebben.

Heel aparte benadering van een cadeau

Verkeerde tulpen geleverd

Ik heb gemengde grote tulpen besteld. Er zijn roze geleverd. Na contact via mail wordt de fout hersteld en alsnog het besteld geleverd. Een oude same wordt heel blij! Top!

Fantastisch en snel geleverd.

Erg goed en mooie tulpen

ze staan nog steeds mool.

is nog nieuw. leuk om cadeau te doen.

Snel en super vers,tot de Vlgd x

zie hier boven .

Prachtige bos vrolijke tulpen netjes op tijd bezorgd

Mooie, vrolijke tulpen. Duidelijke website. Nette bezorging. Vers van het land.

Prima service , goede kwaliteit/ prijs verhouding

Prima verzorgd .

De ontvanger was zeer verrast ‘ Een heel aardige manier een mooie verrassing te sturen.

Zeer te vreden

Netjes bezorgd en een mooien bos voor een goede prijs

Mooie tulpen en zo besteld!

Afgelopen week voor het eerst een bestelling gedaan via tulpen.nl Altijd afwachten hoe het loopt. De ontvangers waren erg verrast, altijd leuk natuurlijk om een bloemetje te krijgen. De kwaliteit was goed, de levering ook. Klein minpuntje van mijn kant is dat ik op maandag mijn boeket bestelde (na 12u) dus het kon niet meer dezelfde dag bezorgd worden. Helaas ook niet de dinsdag en werd het uiteindelijk pas woensdag.

Zal het zeker vaker doen

Duidelijke website en levering zoals beloofd. Per mail word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Teleurgesteld

Mijn Valentijnskadootje, besteld via Tulpen.nl is niet afgeleverd. Heel jammer, reden van de koerier, pakketje geweigerd. Dat kan helemaal niet omdat het een brievenbuspakketje was. Contact opgenomen met Tulpen.nl. Deze zouden contact opnemen met de koerier en mij een terugkoppeling geven. Na een kleine week heb ik zelf maar weer contact opgenomen met Tulpen.nl via de chat, toen wisten ze weer van niks. Jammer, zo ga je niet met klanten om. Ik ga ook zeker geen gebruik meer maken van Tulpen.nl. Ben teleurgesteld in de afhandeling. Ik kon het pakket nog een keer laten bezorgen, dat is natuurlijk mosterd na de maaltijd of het geld terugkrijgen. Voor het laatste heb ik uiteraard gekozen.

Tulpen waren geweldig

Goed bezorgd en verpakt.

Een mooie bos tulpen, die 10 dagen heeft gestaan! Vrienden vonden het een leuke verrassing en voor mij tegen een redelijke prijs

goed verzorgd

wel wat later bezorgd dan gezegd maar dat mag de pret niet drukken

top

iedereen blij ook reactie van jullie op mijn vraag ok!

Snelle bezorging en de tulpen zijn van goede kwaliteit altijd leuk om te krijgen!

er werd aangegeven dat op die datum de tulpen werden ge bracht en dat was zo .ze werden in dank ontvamgen.

Goed!

Alles duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en goeie prijs!

geweldig

wat een vondst dit! echt super!

De bestelling is op tijd en goed bezorgd.

Het boeket zelf niet gezien. Het is wel op tijd bezorgd.

mooie tulpen, goed geregeld.

Super ervaring,snelle levering en prachtige bloemen!

Netjes en goed.

Nvt

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!