Mooi op tijd geleverd! Fijn dat je hiervan goed op de hoogte gehouden wordt. Tulpen stonden er na de "reis" heel mooi bij, aldus de ontvanger. Tekst op bijgaand kaartje was ook heel mooi bedrukt. Echt 'n feestje om cadeau te doen/te ontvangen.

Mopi@

Keurig op tijd en zag er mooi uit.

Te late bezorging

De zending is veel en veel te laat afgeleverd. Om 13.2 besteld en vandaag om 18.57h!! geleverd. Echt teleurgesteld.

Prima geregeld

Handig als je op grotere afstand een mooie bos wil laten bezorgen

Een beste bos

Het zijn prachtige tulpen die precies op de tijd die ik aangaf zijn geleverd.

Vandaag bestellen en de volgende dag wordt het geleverd. Daar kun je van opaan. Dat vind ik zo fijn van dit bedrijf

Toch goed gekomen

Mooie bos tulpen

Prima.

Leuk assortiment en verzorgd. Snelle levering en een zeer blijde ontvangster.

top!

mooie bos in een mooie vaas. De ontvanger was erg blij. Zoals afgesproken bezorgd door keurige bezorger. Aanrader!

Prachtige tulpen...topkwaliteit. Op gevraagde dag bezorgd. Een echte aanrader!

Goede kwaliteit

Mooi

Mooie tulpen mooi kaartje met mooie letters

Goed en minder

Opzich goed maar de bezorger heeft het voor de deur gezet en mevrouw kwam s avonds ds laat pas thuis en toen stoden ze oor de deur dat vi dt ik minder

Super.

Tulpen waren goed verzorgd verzonden. De ontvangsten was heel tevreden.

Keurig op tijd en top kwaliteit

Prachtig boeket..sterke bloemen!

Snel en prima verzorgd.

Mijn ouders verrast en dat was ook de bedoeling

Mooie bloemen

Mijn ervaringen zijn heel goed.

De bloemen die bezorgd worden zijn prachtig en staan heel lang:-)

Top geregeld, goed verpakt en prachtige tulpen

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Super geregeld niets op aan te merken.... bestel zeker weer hier.

Veel keuze, goede kwaliteit tulpen. Op tijd geleverd.

Mooie tulpen

Mooie tulpen en netjes op tijd geleverd. Alleen de tekst op het bijbehorende kaartje mag wel iets leuker gepositioneerd worden en niet alles links boven in de hoek.

Altijd leuke verrassing

Leuk boeket(je). De tulpen hadden wel dringend wat water/liefde nodig. Maar ontvangers zijn altijd helemaal blij en verrast.

Goed..

Degene die de tulpen ontving, was erg blij en was verrast over de manier van verzenden. Top!!

De tulpen zijn mooi op tijd geleverd en zijn super vers.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!