Zoals ieder jaar weer mijn tulpen besteld. En weer zo mooi. Echt een aanrader en prima verpakt en bezorgd.

Zag er super uit

Snelle levering super vers mooi verpakt

Geweldige bos

Vlotte levering in stevige doos. Blij mee

Tulpen door de brievenbus, daar wordt je blij van. Terugkomen van werk en prachtige Tulpen op tafel, dat ga ik vaker doen.

Snel en vers

Besteld en de volgende dag in huis. Verser dan vers en mooi verpakt.

Zeer waardeloos!!

Op bestelde dag NIET GELEVERD, na twee dagen alsnog maar, doos beschadigd door de brievenbus gepropt. Tulpen één grote zielige slappe troep. Rijp voor het weggooien!

De tulpen waren vers, nog mooi in de knop en zijn op het juiste tijdstip geleverd.

Mooie tulpen, goede levering

De tulpen kwamen op de afgesproken dag en goed verpakt. Zo te zien zijn ze van goede kwaliteit. ( nog even afwachten of ze ook mooi open gaan….)

Makkelijk te regelen!

nvt

Op tijd en rechtop in de vaas

Op tijd bezorgd en volgens ontvanger stralend rechtop in de vaas.

Goed werkende website, voldoende keuze

Tulpen zijn eigenlijk altijd goed om te geven, zeker voor mannen zijn tulpen een goede en makkelijke bloem in een vaas te zetten, gaat eigenlijk altijd goed...

Leuk ,tulpen door de brievenbus

Het pakketje kwam later in de namiddag dus had een hele nacht in de brievenbus van de flat gelegen. De tulpen waren logisch wat slap, na een stukje afgesneden te hebben in een vaas gezet met de bijbehorende voeding en een paar uur in de koele keuken laten staan. En zie nu, ze zijn helemaal op en top. Mooie kleuren ,dubbele tulpen.

Alleen maar verraste ontvangers, heb het nu een paar keer gebruikt , ook voor de pioenrozen, en het was een groot succes.

De ontvanger van de tulpen was heel enthousiast en blij. Dat zegt genoeg.

top service

in eerste instantie waren de tulpen niet aangekomen er werd meteen actie ondernomen met dikwijls momenten die mij op de hoogte hielden en zij hebben toen nogmaals tulpen verzonden en die kwamen prima aan. van dit soort bedrijven wordt ik blij in deze tijd. een bedrijf waar ik als klant mij serieus genomen wordt en geholpen. echt super tof.

Goede afhandeling, ontvangers blij.

Tevreden. Eindprijs valt altijd weer duurder uit door kaartje en verzendkosten, jammer.

Nooit meer

Ten eerste, kreeg niet wat ik besteld had. Ten tweede, tulpen na 2 dagen al weggegooid,hingen toen al slap.

Keurig

Netjes bezorgd, beantwoorden je vragen. Wel jammer dat je niet kunt ophalen als je dat wenst.

snel geleverd

mooie tulpen vers mooi verpakt ze zijn snel geleverd goede advies hoe de tulpen moet verzorgen ik geniet er nog steeds van aanrader

Tulpen besteld voor zus. Ze was heel blij ermee en top verpakt

Zeer slechte kwaliteit

De tulpen kwamen afgelopen zaterdag in zeer slechte staat aan. Zeer teleurstellend denk je een leuk cadeautje aan je schoonzus te sturen en dan komen ze zo belabberd aan.

Prachtige tulpen, prima verpakking!

Zeer positief!

Helemaal blij

Beeldige tulpen.

De klantenservice is uitstekend. Onverhoopt konden de tulpen niet worden bezorgd bij de ontvanger. Maar dit is later hersteld en keurig opgelost door Tulpen.nl.

Hele fijne verrassing

Boodschap komt gelijk binnen met deze bloemen in een vaas!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!