Het was weer top

Altijd op tijd, mooie verse tulpen. Blije gezichten!

Nogmaals top

Mijn moeder lievelingsbloemen

Hi, Tulpen buiten het seizoen is ook moeilijk! Maar je moet wat als het de lievelingsbloemen waren van mijn moeder. Ze is overleden op 18 november en gisteren hadden we haar crematie. Als eerbetoon had ik witte tulpen besteld om ze neer te leggen op haar kist, het is dan ook jammer dat het dan opeens oranje tulpen bleken te zijn...

Snelle service en hele mooie tulpen

Prima levering. Nette en stevige doos. Tulpen goed verpakt. Mooie en goede Tulpen.

Bezorging kan echt niet op de manier zoals het is gedaan.

Heb contactformulier al ingevuld.

Snelle bezorging goed verpakt

Mooie grote verse tulpen.

Super mooie tulpen!!!

Super mooie volle tulpen. Goed verpakt en op tijd geleverd. AANRADER!!!

perfect

wat ik ervan verwachtte

Keurig verpakt en heel vers even een paar uur in de verpakking in water gezet in de kamer.

Ze beginnen nu te kleuren.

Heel tevreden

Tulpen zijn op tijd geleverd. De ontvanger heeft aangegeven dat ze prachtig zijn.

Alle opdrachten tot nu toe zijn correct en naar tevredenheid uitgevoerd. Ik ben zeer ingenomen met het resultaat van mijn opdrachten

Prima service, prachtige bloemen

Mooie tulpen en snelle levering

Keurig verpakt . Het zag er erg mooi uit . Hele mooie tulpen

Fijn

Zoals altijd prima verzorgd

Prachtige verse tulpen

Ik heb voor de verjaardag van mijn man 30 gesorteerde tulpen besteld met een vaas. Ze werden pas laat in de middag geleverd maar ze zijn prachtig. Ik denk wel dat de vaas (30 - 50 tulpen) wat aan de grote kant is voor een boeket van 30. Er zou eigenlijk een maatje tussen moeten zitten.

Helemaal goed!

Doet wat men zegt!

Prima bloemen.

Niet heel goedkoop maar mooie tulpen.

Prachtige tulpen

Altijd mooie verse tulpen

Mooie tulpen

Zeer mooie tulpen. Goed verpakt in de brievenbus pakket.

Hier al meerdere keren besteld: prachtige verse tulpen, zo van de kwekerij, echt genieten, ook om cadeau te doen. Alles is netjes verzorgd. (tijdvak vd bezorging mag wat kleiner zijn)

vlotte afhandeling

Ik wilde eigenlijk tulpen naar Duitsland laten sturen maar toen ik zag dat 14,95 verhoogd werd naar 44,95 vond ik dat een beetje te gek. Toen heb ik ze zelf maar doorgestuurd naar Duitsland. Dat kostte me nog geen 10 euro extra. Gemiste kans. Verder prima levering. Netjes op tijd en goed verpakt.

Is oke

Is nu oké maar Het verleden is het niet altijd goed gegaan toen is het wel eens ooit niet bezorgd terwijl ik het wel had betaald daarnaar hebben ze het wel opgelost

Tulpen zijn goed aangekomen!

keurige bezorger erg vriendelijk mooie tulpenboom deze raren tijd

Tot op heden niks ontvangen

Heb tot op heden niks ontvangen

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!