Tulpen besteld en volgende dag in huis. Mooie tulpen en staan prachtig in de vaas.

slechte ervaring

bij het bestellen krijg je de optie om de bezorgdatum aan te geven. erg fijn dat de tulpen dan op die bijzondere dag NIET geleverd worden. Bezorgkosten terug ontvangen, de bloemen een dag te laat... mosterd na de maaltijd. Wat de reden van te laat bezorgen ook is, voor het geld wat je als klant moet betalen is een berichtje dat het niet lukt de bloemen optijd te bezorgen het minste wat je mag verwachten. Bloemen zijn van goede kwaliteit!

top en aanbevelingswaardig

Snelle levering en een mooi geschenk voor een internationale connectie. Tulpen gaan naar Bangladesh.

prima verzorgd

het was een cadeautje voor mijn dochter

perfect

Superleuk

Ik vind het bijzonder dat er een bedrijf is waar je tulpen kunt bestellen het hele jaar door. En ook tulpenbollen als cadeau is een heel leuk idee!

Geweldig!!

Het bestellen gaat via de web-site reuze makkelijk , belangrijk voor een digi kneus , de kwaliteit van de tulpen is fenomenaal en het bezorgen gaat heel erg vlot. Tot nu toe nog steeds een feestje!

Mooie tulpen en bollen

Via Tulpen.nl is het makkelijk tulpen en tulpenbollen bestellen en je hebt ze zo in huis. Ze worden netjes verpakt bezorgd en de tulpen zijn van een hele goede kwaliteit.

Polecam

Piękne swierze tulipany

Tevreden

Bezorging mooi op gevraagde datum. Mooie kwaliteit tulpen. Aannemer was blij verrast.

Zo blij met het aan mijzelf gegeven bouquet. Wist tot nu toe niet dat Tulpen het hele jaar verkrijgbaar zijn.

Gelukkig ook tulpen in september

Heel blij dat je tulpen in september kan bestellen bij jullie. Ze zien er goed uit. Manier van inpakken vond ik een minpuntje. 50 tulpen, dan wil je een volle bos zien en niet 5 bosjes van 10.

Pakket niet bezorgd, netjes afgewikkeld

Het pakket is niet afgeleverd door het vervoersbedrijf, maar Tulpen.nl heeft dit in overleg zeer netjes en flexibel afgewikkeld.

Mooie tulpen, goede service

De tulpen zijn prachtig, als het misgaat met de bezorging zijn ze altijd bereid om mee te denken, behulpzaam en service gericht.

ZE ZIJN PRACHTIG

OMA HAD ZE HEEL MOOI GEVONDEN DAT WEET IK ZEKER

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle correcte levering!

Als er iets niet klopte betreft andere kleur van tulpen werd het opgelost.

slecht, het was een zielig klein bosje tulpen voor EUR 25 in totaal

slecht, het was een zielig klein bosje tulpen voor EUR 25 in totaal

Jullie bloemen zijn altijd vers en heel mooi!

perfect

de bloemen zijn heel goed aangekomen. hartelijk dank daarvoor

gewoon goed

Voor mijn zus tulpen besteld voor haar verjaardag, prachtige bos en mooi optijd afgeleverd.

Tulpen dat te laat geleverd

Tulpen Besteld voor de aankomst van mn vriendin op Schiphol, leveren ze een dag te laat.

Snelle verzending, uitvoering kan alleen wel stukken beter.

Waardeloos bestelsysteem, wanneer je meerdere producten bestelt. Ook het grote adreslabel lijkt me anders op te lossen, aangezien ik nu 5 pakketjes weg geef met een beschadigde verpakking (ik heb de stickerlabels er zo goed mogelijk af proberen te halen). Jammer… wellicht op een wikkel zodat je deze er gemakkelijk af kan halen en je pakketje onbeschadigd blijft? Wel snel verzonden en snelle reactie op mijn vraag via de klantenservice.

De bloemen zijn niet geleverd op 5/8/2022

De bloemen werden nooit geleverd bij Myriam Michielsen Hensbergelei 43 2930 Brasschaat Belgie Verzending #000023529 Bestelling #000052909

In 't voorjaar paar keer tulpen besteld, die waren prachtig! Meestal haal ik bollen in het tuincentrum maar wilde nu ook eens direct van de kweker proberen, gezien mijn goede ervaringen met Tulpen.nl. Ze kwamen heel snel binnen, mooi verpakt alsof het kerstballen zijn in zo'n keurige doos - en ik wist niet dat bollen er ook zó uit konden zien! Hoe ze straks gaan bloeien is natuurlijk afwachten maar ik heb er alle vertrouwen in!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!