Prachtige tulpen

Hele mooie dubbele tulpen die goed verpakt, op de afgesproken dag afgeleverd werden.

Kwaliteit viel tegen

De dubbele tulpen die ik bestelde voor een prijs € 16,95 (excl verzendkosten) en waarvan geschreven wordt dat ze een week op de vaas zouden staan waren gewoon niet goed. Er zijn er 4 een beetje uitgekomen, lagen na 5 dagen al in de vuilnisbak. Het mailcontact werd wat ik had was netjes maar niet afdoende om deze recensie te schrijven.

Bezorging slecht

Bloemen zijn het hele weekend onderweg geweest. Komen verslapt aan en 1 geknakt Gemeld bij zowel vervoerder als bij tulpen online. Ze vinden het vervelend! Brievenbus pakketje? Het pakketje is verdrukt aangetroffen in de brievenbus. Nee niet weer ..

Levering niet soepel, tulpen vallen tegen

Eerste signaal van levering was 10.45 en het werd uiteindelijk 21.00. Hele dag rekening gehouden met levering dus. Tulpen zelf kwetsbaar en kleur valt tegen.

De ontvanger was superblij met de grote en mooie bos tulpen!

Snelle levering, kersverse tulpen

Tevreden

Mooie tulpen, maar niet die ik besteld had

Mijn vrienden hebben best mooie, verse tulpen ontvangen, alleen was het niet de soort die ik besteld had. Had dubbele-kleur tulpen besteld, maar ze kregen gewone enkele kleur tulpen binnen. Beetje jammer, want de prijs was wel hoger dan bij de gewone tulpen.

De perfecte bos tulpen!

Wat een prachtige bos tulpen! Ze staan mooi en ik zal er lang plezier van hebben. Het online bestellen ging eenvoudig en de levering was keurig. Voor herhaling vatbaar.

Mooie tulpen op tijd bezorgd

De ontvanger was blij.

Pretty Princess

Voor mezelf besteld. Blij mee

Bezorging 4 dagen later

Vrijdag de dag dat de tulpen zouden komen, niets ontvangen. Zaterdag gebeld, mevr ze komen vandaag nog voor 13.00 uur, niets ontvangen. Zondag geen bereik. Totaal geen bericht gehad. Daar sta je dan op verjaardag zonder cadeau. Bericht gestuurd en nog steeds niets gehoord!!! Nooit meer bestel ik hier

Prachtige Pretty Princess tulpen

Ze kwamen een dag later dan gepland maar het was het wachtend waard.

Wat een teleurstelling

Het was een zeer miezerig bosje, ik had er meer van verwacht voor dat geld..

Altijd een mooi boeket

Al regelmatig via Tulpenonline boeketten verstuurd en altijd heel blij dat dit netjes met prachtige verse tulpen wordt geleverd.

Niet op tijd geleverd

Het bestelde boeket was prima maar het was leuk geweest als het ook op de aangegeven dag bezorgd was. Het was nl niet zonder reden dat ik deze dag aan gaf als bezorgdag. Het voelde nu een beetje als mosterd na de maaltijd.

nooit aangekomen

Ondanks de mail met aflevertijd,nérgens n box met tulpen te vinden,hele dag thuis,wat niet nodig was want kon in de brievenbus.Ik heb gemaild maar niets gehoord nog???? Ik vond het n leuk cadeau,in het revalidatiecentrum waar ik werk krijgen ze geregeld deze boxen.Maar bij mij gaat het dus mis,ik wil wel n nieuwe.......daarom zeg ik ook nu ff ''nee'' bij aanbevelen.

Alles ging probleemloos, van de bestelling t/m de levering. Direct na ontvangst afgesneden en in het water gezet en de tulpen staan er nu, na een week, nog prachtig bij. Wel tussendoor nog wat korter gemaakt.

Prima maar niet Zo vrolijk

Had vrolijk boeket besteld Maar was roze niet heel gekleurd. Degene die het kreeg was heel Blij ermee

Helemaal tevreden: verse tulpen die prachtig opengaan

Ik heb tulpen besteld bij tulpenonline.nl en ben ontzettend tevreden. De levering was precies op de dag die vooraf was aangegeven. De tulpen werden mooi dicht geleverd en kwamen daarna prachtig open. Ze staan nu nog steeds en blijven er fris en vol uitzien. Echt topkwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Alweer niet geleverd

Voor het tweede jaar op rij zijn de bestelde tulpen niet bezorgd op de afgesproken datum, alweer met de smoes "dat er niemand thuis was". Ik ben hier zeer ontstemd over, want mijn moeder werd 75 en bloemen de dag ná je verjaardag krijgen is gewoon minder leuk! 1x kan gebeuren, 2x is een patroon. Ik bestel hier dus niet meer.

uitstekend

Bestellen is super simpel, de afhandeling is goed en de ontvanger was zeer blij met de mooie rode tulpen.

Formidabel!!!

De tulpen waren voor mijn zus die er erg blij mee was en vandaag heb ik de tulpen gezien , de chocolade was al op , ze stonden er perfect bij!

Het boeket dubbele Tulpen werd op aangegeven dag bezorgd

Boeket dubbele Tulpen werd mooi op tijd op 4 maart ontvangen, echter ontvanger in Apeldoorn vond de buitenbladeren van de Tulpen erg slap hangen.

Ik geef ze ieder jaar rond deze tijd aan familie cadeau en zij zijn er ontzettend blij mee,

Niet zo blij !

Had rode tulpen besteld maar helaas waren ze oranje……….,,jammer jammer.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!