Laden reviews...
226 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten waarderen de snelle levering en de kwaliteit van de bloemen. Er zijn herhaaldelijk opmerkingen over leveringen die op tijd waren en nette verpakking. Enkele klachten betreffen vertraagde leveringen ofteleurstellende bloemkwaliteit, maar snelle oplossing door de klantenservice wordt genoemd als positief punt.
Pioenrozen zijn erg mooi. Alleen de bezorgdienst die jullie hebben is niet goed.
27 June 2026
Marion
18 juni zou het bezorgd worden voor een plechtigheid en kwam een dag later
21 June 2026
Wim
Harderwijk
Ik hem mijn tulpen op dinsdag 16-6 gehad en ik heb ze naar een paar dagen al weg kunnen doen want ze vielen al uit en dat ben ik niet gewend want ze staan altijd wel 1.5 week en nu maar een paar dagen vind ik wel zonden er van en zeker voor dat bedrag
21 June 2026
ASTRID
Den Hoorn
Door de aanbieding een grotere bos besteld. En wat voor een! Wat een enorm mooie bos pioenrozen! Ze gaan allemaal prachtig open en staan fantastisch. Tevreden over de levering, zelfs op een warme dag kwamen ze netjes aan.
20 June 2026
Riekje
Teteringen
Prima geregeld en afgewerkt dit keer!
20 June 2026
Mieke Sanders
Oosterhout
Zending is niet afgeleverd en Packs heeft geen tel achtergelaten om nieuwe bezorgdatum af te spreken.
16 June 2026
Henderika
Harlingen
14 June 2026
Mandy duschak
Brunssum
The flowers arrived two days later, they were almost dead. Very tasteless and disrespectful towards the person I sent the flowers to, I'm very disappointed with your services. Would never recommend to anyone. No one in customer service replied when I was inquiring about this.
14 June 2026
Viktoria
Den Haag
Helaas zijn de tulpen niet meer echt oranje, zien er verlopen uit. Blaadjes van de tulpen vallen uit.
13 June 2026
Ellen Gerritsen
Arnhem
Het waren verjaardagsbloemen voor 9 juni. Tijdig besteld, 4 juni. Ze zouden zaterdag 6 juni bezorgd worden. Maar dat is niet gehaald. Dan zondag, maar ze bleken verkeerd gesorteerd te zijn. Dan maandag maar. Maar dat is ook niet gehaald. Dan dinsdag 9 juni. Inderdaad 's-middags bezorgd. Dus 5 dagen over gedaan. Voortdurend statististische bezorgtijd. Tot 22 uur. Ook nu nog, 10 juni, zouden ze moeten worden bezorgd. Er staat nog niet afgeleverd. Maar ze zijn nu al aan het uitbloeien.
10 June 2026
Robert
Den Haag
Ik had meerkleurige (rood-witte) tulpen besteld maar er zijn donkerroze tulpen bezorgd. Ze zijn verder prima en mijn moeder was er heel blij mee, dat is het belangrijkste.
Eveline
Utrecht
Hi Eveline,
Bedankt voor je feedback, dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Wij gaan dit oppakken met ons team.
Fijn om te horen dat je moeder erg blij was met de tulpen!
Team TulpenOnline
goede kwaliteit
Rene Nieuwpoort
APELDOORN
snelle service en verse bloemen
Conny
Giessenburg
Ik heb vorige week een boeket pioenrozen laten bezorgen bij iemand. Door de warmte had het boeket niet de kwaliteit die ik gewend ben van Tulpen online. Na overleg met de klantenservice krijgt de ontvanger een nieuw boeket. Prima opgelost!
8 June 2026
Inge
Eindhoven
Hi Inge,
Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost!
Team TulpenOnline
keurig volgens afspraak op tijd bezorgd moet nog even wachte hoe lang de bloemen mooi blijven maar de ontvanger was erg blij
harmke
ijmuiden
Ik zal hier nooit meer iets bestellen
janneke Houthooft
Helmond
Hi Janneke,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat de tulpen niet lang hebben gestaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wellicht dat de warmte tijdens het verzendproces hier invloed op heeft gehad.
Mocht je nog geen contact hebben opgenomen met de klantenservice, zou ik je willen vragen om een mailtje te sturen inclusief foto (als je die hebt) zodat zij kunnen kijken naar een passende oplossing.
Team Tulpenonline
Dank aan de supportafdeling die ons goed geholpen heeft
Chris
Rotterdam
Hi Chris,
Fijn om te horen dat de klantenservice het juist heeft opgelost!
Team Tulpenonline
Ik ben heel erg tevreden over de bezorging en werd goed op de hoogte gehouden.
30 May 2026
Marjan
Leidschendam
Mijn lievelings pioenrozen besteld. Keurig de instructies opgevolgd, maar een aantal rozen is na een paar dagen uitgebloeid, terwijl er ook knoppen niet uitkomen. Moeite gedaan om het vooraf te melden bij de klantenservice en op verzoek foto’s gestuurd, maar anders dan een korting op een nieuwe bestelling, gaat de service niet. Jammer….
28 May 2026
Esther
Veghel
Pioenrozen zijn niet afgeleverd door Packs volgens afspraak. Via de vriendelijke klantenservice is er excuus aangeboden en heb ik restitutie gekregen van het geld. Ik hoop dat de koerier van Packs zijn leven betert en dat de bloemen op tijd volgens afspraak worden afgeleverd.
26 May 2026
Joke Baars
Amsterdam
Wat vervelend dat de levering niet volgens afspraak is verlopen, onze excuses hiervoor.
Wij hebben inmiddels per mail contact met u opgenomen en een passende oplossing aangeboden.
Ik had graag direct een afleverbevestiging van jullie gehad! De trac en trace werkte niet, en omdat de aflevering gepland stond op zaterdag voor Pinksteren kon ik pas dinsdag een bevestiging van jullie krijgen. Dat vind ik te laat omdat het een 90-ste verjaardag betrof.
26 May 2026
Philip Jan Peper
Baarn
Ik was niet thuis toen de bezorger er was. Er was geen briefje achtergelaten en de bloemen zijn niet bezorgd bij de buren. Ik heb tulpenonline en packs.nl proberen te bereiken, maar dit is net gelukt in het pinksterweekend. Ben benieuwd waar mijn tulpen terecht zijn gekomen.
25 May 2026
linda
Brunssum
De bloemen zijn nooit ontvangen. Er wordt gezegd dat ze bij de buren zijn bezorgd. Dat is ook niet waar. Op mijn mail naar klantenservice nooit een reactie ontvangen. Zeer onprofessioneel!
25 May 2026
Janine
Hilversum
Pioenrozen kwamen helemaal slap aan en direct in water gezet maar bleven hangen. Bezorging ronduit slecht. Er werd aangebeld, niets gezegd en later bleek dat de bloemen beneden bij de lift stonden. Ik bedenk mij een keer extra om hier nog eens bloemen te bestellen.
24 May 2026
Patricia
Lelystad
De jarige was zeer blij en verrast met de prachtige tulpen en haar tulpen beker .
22 May 2026
Marianne
Delft
Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!
Cilinderweg 5
2371 DZ Roelofarendsveen