Mini kerstboom

Hij was wel heel er ieniemini voor die prijs, maar de versiering en lichtjes zijn leuk. De bezorging was ook vaag, geen melding over dag of tijd en ineens stond de bezorger voor de deur, gelukkig was ik thuis.

Slecht

Ruim van te voren besteld, en dan wordt het op de verkeerde dag bezorgd.

Op en top geweldig!!!!!!!

In een woord geweldig,op tijd gekeverd ook!wijzelf en de buren vinden hrt een aanwinst!

Een tevreden klant

Mijn ervaring was goed en ben tevreden goede informatie met Track en Trace. Het is een mooie bos tulpenDe ontvanger was er erg blij mee.

Prachtig boeket en keurig op tijd

Heb zelf een boeket ontvangen en heb daar lang plezier van gehad!

Netjes op tijd bezorgd ,en mooie bos met vaas geleverd!

prachtige tulpen, bezorging laat wensen te over

De tulpen zijn prachtig. Echter, de pakketbezorger dumpte de tulpen bij de voordeur van de flat. Toevallig ontdekte een buurvrouw het pakket en is het alsnog goed terecht gekomen. Over de pakketbezorger, Packs Special Care, regent het klachten in reviews op Google Maps.

Snelle levering goede kwaliteit

Na het bestellen werd ik keurig geïnformeerd wanneer de bloemen te verwachten waren. Vanaf het ophalen door de transporteur tot geschatte levertijd. Uiteindelijk zelfs een kwartier eerder geleverd dan ingeschat. De bloemen eerst even een paar uur op temperatuur laten komen en daarna heerlijk kunnen genieten van prachtige tulpen in november.

Niet geleverd

De tulpen zijn niet geleverd. Zouden voor de verjaardag zijn van mijn man op 18 november. Inmiddels is het 21.14 uur dus ze komen zeker niet meer. Waardeloos!!!!! Zeer teleurgesteld. Mieke

Leuk

Leuk boompje met lampjes en balletjes

Mijn zus vond het leuke verrassing.

Waardeloos

Dinsdag 28-10 bloembollen pakket besteld Tot nu toe niets ontvangen en er wordt niet gereageerd op mijn mails Wellicht via deze manier

Goede kwaliteit !

Geen contact mee te krijgen

via de website een orange bollen pakket besteld. Het zou dinsdag 21-10 geleverd worden. Tot op heden geen pakketje ontvangen. Dus ik heb zowel gemaild als het contact formulier ingevuld met de vraag waar de bestelling blijft en tot op heden niets gehoord. Misschien krijg ik via deze weg wat te horen?

Ontvanger was er blij mee

De ontvanger vond het mooie bloemen

Tulpen waren veel te laat bezorgd

De tulpen waren heel mooi, maar veel te laat bezorgd

not delivered

package never arrived

Iemand aangenaam verrast ; )

De ontvanger is blij met haar orange tulpen pakket : ) Zou iedereen zo gave zak tulpen gunnen ! This world could use more flowers ! En meer kleur !

Eerste keer bij verkeerde persoon bezorgd is later opgelost, maar omdat het op uitzendpark bezorgd moest denk ik dat ook de tweede keer een van de buren erg blij met de tulpen is.

Voor herhaling vatbaar

Onlangs heb ik een boeket met prachtige tulpen ontvangen. Ze waren vers en mooi opgebonden en ik ben benieuwd hoe lang ze zullen staan. Ik waardeer de aandacht voor detail, de praktische uitleg qua verzorging; kortom, de totale zorg die er aan is besteed. De bezorging was overigens punctueel, de verpakking zorgvuldig en ik kan deze service zeker aanbevelen.

Pioenrozen van slechte kwaliteit

Prima bezorging, goed verpakt. De pioenrozen ontdaan van laagje maar een enkele is open gekomen. Erg jammer, geen bestelling meer voor mij.

Geweldige service. In verband met overlijden van mijn moeder die gek was op tulpen wilde ik zeker weten dat de tulpen optijd bezorgd zouden worden. Om daar zeker van te zijn boden ze aan om ze op te halen en hadden de bestelling klaar staan. Onze dank ik groot en met name aan Mathew. Vriendelijke groet, Stefan

Geweldige service

Vanwege extreme hoge temperaturen tijdens de bezorging kwamen de tulpen ietwat gehavend aan. Kenbaar gemaakt en in 'no time' werd de bestelling her bezorgd inclusief alle attenties. Chapeau!

Prachtig boeket

Hoewel het boeket door de parceldienst op de verkeerde plaats was afgeleverd is alles goed gekomen. Snelle klantenservice.

Wat een mooie waterfles!

Prachtige waterfles met tulpen erop. Snelle levering en goed ingepakt: top!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!