Prachtig initiatief!

Ik nam deel aan de tulpenactie t.b.v. Oekraïne. Mijn vragen m.b.t de betaling werden zeer snel beantwoord en van de levering werd ik goed op de hoogte gehouden. Ik had een bos van 50 tulpen besteld om cadeau te doen, maar helaas was de helft ervan bij aankomst al behoorlijk ver uitgekomen.

Mooi verpakt

Mooi verpakt, correct geleverd. Mooie bloemen

duidelijk en goed verzorgt

mooie tulpen en geleverd volgens de planning.

Goed verpakt, snel en volgens afspraak geleverd

Tulpen uit Oekraïne besteld. Netjes verpakt in een doos en bezorgd door fietskoerier. Top!

Goed geregeld

Alle adressen waar de tulpen heen gegaan zijn waren lovend!

Mooie verse tulpen. Netjes afgeleverd.

Gemakkelijk uitzoeken op de site. Mooie rode tulpen. Staan geweldig op de vaas. Moest wel een weekje wachten, omdat het niet in de brievenbus past.

Mooie mix

Ik heb 150 tulpen besteld uit de Oekraïne voorraad. Ze zijn zaterdag geleverd, netjes verpakt in een stevige doos. Een mooie mix van verschillende kleuren. Voor zover ik kan beoordelen zien ze er gezond uit. In ieder geval mijn vrouw is er erg blij mee.

super

netjes verpakt goede tips erbij en ze zijn mooi ook al is het alleen wit.

Bestelling, bezorging verlopen prima; ook van vrienden en kennissen gehoord voor wie ik een bestelling deed als cadeau. Het initiatief dat jullie hebben genomen om de tulpen uit Oekraïne te reden motiveerde mij om een bestelling te plaatsen voor dit mooie doel. Veel succes met jullie actie, ik hoop dat alle tulpen ergens een vaas vinden waar met trots naar gekeken wordt dankzij de kweker uit Oekraïne. met vriendelijke groet, Loes Vechtmann.

Keurig verzorg en op tijd geleverd

100 tulpen uit de Oekraïne besteld en uitgedeeld: blije gezichten!

Respect voor jullie initiatief om de tulpen uit de Oekraïne te verkopen! Alom waardering bij het uitdelen van de 10 bosjes, ik had een labeltje gemaakt met uitleg! H.gr. Anneke v. Wordragen Koedijk

Waardeloos!

Tulpen zijn niet op de afgesproken dag bezorgd! Ze zijn pas 2 dagen nadien bezorgd!

Prachtige tulpen!

Tof dat we ukrainse tulpen kunnen kopen. En nog zulke mooie ook!!

Mooie tulpen!

Een enorme bos verse tulpen, strak verpakt in een stevige doos, wat een heerlijke verrassing!

Makkelijk om te bestellen en keurig afgeleverd! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Mooie, stevige tulpen. Snel in huis

Makkelijk bestellen en snel in huis. Erg tevreden!

Goed aangekomen

Fijn verzorgd en bedankt

Prima service, afwachten hoe de tulpjes het doen!

Service was prima. Makkelijk en de bloemen werder keurig optijd bezorgd. Nu afwachten hoe vers, vers is.... :-)

Snelle levering, prachtige tulpen!

De tulpen zijn snel geleverd en waren prachtig! Voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld

Heel goed ,alleen heb ik behalve 14,95 ook nog eens 9,95 betaald hoe kan dat?

Snelle levering mooie tulpen !!!

geweldig

prachtige tulpen ; correcte levering

Mooie tulpen Op tijd gebracht!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!