Prima de bezorging was top

Boven verwachting

DE tulpen werden vlgs afspraak en in goede staat bezorgd. Ze waren, volgens de ontvangers, zorgvuldig ingepakt.

Mooi gebaar

Mooi gebaar met tulpen kopen voor Oekraïne

Mooie tulpen!

Ik kreeg de tulpen meteen de volgende dag thuisbezorgd. Ik had 2 bossen van 25 Oekraïnse tulpen, mooie kleuren. Erg tevreden!

Prachtige tulpen

Ik vind het een mooi initiatief om zo de mensen te steunen. Bedankt voor jullie inzet. Het zijn prachtige mooie tulpen.

Mooie tulpen , snelle nette levering

Later geleverd

Uiteindelijk op maandag bezorgd. Wel een prachtige doos met tulpen. Een aanrader om zo de kweker in Oekraïne te steunen. Mooie actie. Ondanks een extra tussendag voor levering ingebouwd, lukte het blijkbaar niet om te bezorgen. De zaterdag hiervoor gereserveerd, pakte anders uit. Daardoor kon ik mijn (verder wonende) familie niet de beloofde bloemen meebrengen. Niet wereldschokkend.

Keurig levering op afgesproken tijd, tulpen zien er fantastisch uit en zijn goed verpakt afgeleverd. Met oekraine hulp dragen jullie ook bij aan een goed doel. Ga hier zeker weer bestellen en kan tulpen.nl aanbevelen.

Mooie bos, levering te laat!

Prachtige tulpen. Helaas werden ze een dag te laat afgeleverd en miste de zending daardoor het eigenlijke doel. Bovendien vind ik het jammer, dat er geen kaartje bijzit, dat het bedrag voor het grootste gedeelte ten goede komt aan de Oekraïne. Idee?

Prachtige tulpen snel geleverd

Ik had een bestelling van 100 tulpen voor 30 euro gedaan. Bossen waren prachtig en de volgende ochtend in huis. Hele straat blij gemaakt.

Zien er top uit

Snel en ze zien er goed en vers uit

Mooie tulpen, snel bezorgd!

Combinatie van mooie tulpen, thuis bezorgd en leuk verpakt en voor een goed doel is erg prettig!

Prima geregeld

Tulpen kwamen op de afgesproken dag, ruim op tijd en goed verpakt.

Heel goed!

De tulpen waren goed verpakt, er zat ook een goede gebruiksaanwijzing bij. Na één nacht staan ze prachtig.

Prima geregeld.

Prima geregeld mooie tulpen en nu maar afwachten

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit

Tulpen zijn op de gewenste datum geleverd en zijn van zeer goede kwaliteit. Top leverancier.

Prachtige tulpen ontvangen

4 x 25 tulpen ontvangen. Prachtige kleuren combinaties! Bezorgd op aangegeven dag. Aanrader!

Mooie tulpen en mooi initiatief

Tulpen uit en voor Oekraïne: wat een mooi initiatief. Meteen de volgende dag bezorgd, netjes verpakt in een doos. Mooie tulpen.

Mooie tulpen, goed verpakt en kakelvers. Top!!

Prachtige tulpen en op tijd geleverd

Hele mooie tulpen uit de Oekraïne, dus ook nog eens voor een goed doel! Ze zijn heel sterk en gaan niet hangen, perfect!

De tulpen waren goed verpakt. Zien er prima uit. Ik had het Oekraïne pakket. Het enige “min” puntje was dat de bezorging gratis was maar dat was ineens eraf. Het geheel bleek 5.95€ duurder daardoor . Goed geregeld en ik hoop dat geld goed terecht komt.

Op tijd bezorgd en vers!

Prachtige tulpen!

Mooi en vers

Prachtige tulpen, per 25 stuks verpakt en duidelijk vers. Mooie kleuren ook. We zijn er blij mee.

Prachtige bossen!

Tijdige levering en 2 mooie volle bossen tulpen. Ook nog voor het goede doel, wat wil je nog meer?

Mooie combi en super doel

We zijn blij met de tulpen. Zalmroze met wit. Erg mooie combi. De deal van 50 voor €20 is echt geweldig. Zeker omdat het een goed doel steunt.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!