Prachtige bos

Snel geleverd voor een werkelijk goed doel .

Ben zeer tevreden over de levering!

De tulpen uit Oekraïne doen me wat en ik ben blij dat ik ze bij Tulpen.nl heb besteld.

Heel blij mee

Goed verpakt, koel, stevige stelen.

Prachtige verse tulpen, goed en degelijk verpakt

Levering super snel en prachtige tulpen.

Prachtig!

Mooie stevige tulpen uit Ukraïne!!! Geleverd in mooie doos. Kersvers!

Was redelijk op tijd

Tulpen waren goed verpakt rode en witte tulpen alleen de witte gingen gelijk hangen Maar van ochtend stonden ze allemaal fris overeind. Ik ben blij dat ik deze teler heb kunnen steunen.

Prima tulpen en alles perfect gegaan.

Mooie tulpen snel en goed geleverd

Snelle levering. Goed doel : opbrengst voor Oekraïne. Jammer dat ik zelf geen kleuren kon kiezen. Maar ze staan mooi.

Geweldig initiatief en heel,graag ondersteund. Logistieke operatie die perfect verlopen is. Dikke plus.

Makkelijk te bestellen, prima prijzen, op tijd geleverd, precies zoals ik het wil hebben

Snel geleverd, mooie actie voor Oekraïne

Mooi actie voor Oekraïne om 50 tulpen te kopen. Iets te veel voor m’n vaas, maar dat mag de pret niet drukken. Binnen 1 dag bezorgd.

Snel en goed verpakt geleverd.

Een prachtig initiatief voor de collega in Oekraïne. Super.

Perfecte service

Snelle levering. Dit is een eerste kennismaking nav de aktie om Oekraïne te steunen.

Fantastische service

Heel goede en heldere website. Wilde de tulpen uit de Oekraine bestellen, omdat ik het initiatief van jullie echt heel goed vindt. Deze tulpenkweker helpen door alle tulpen af te nemen en hier te verkopen. Ze zaten in een mooie doos met heldere verzorgingstips. De rode en witte tulpen staan prachtig in de vazen.

Ben er blij mee

Op tijd bezorgd, 1 bos was iets gekwetst aan de bloem omdat de bloemen tegen de doos waren gedrukt. 1 bos was kort gesneden, veel los blad. Maar ben er toch blij mee

Fijn een nieuwe Bos tulpen gekregen omdat de oude tijdens transport weg geraakt was

Er is een mooie nieuwe Bos geleverd gr Arie Koelewijn

Gisteren werd er een bos lente gebracht netjes verpakt keurig op tijd mooie dubbelfunctie tulpen lente in huis Aanrader

Prachtige tulpen en perfecte afspraak

Precies volgens afspraak een prachtige bloemen

Tulpen besteld uit Oekraïne voor Oekraïne. Snel en netjes geleverd.

Mooie, verse tulpen. Snelle levering zoals aangegeven was en zorgvuldig verpakt. Het is voor mij de eerste keer dat ik op deze manier bloemen bestel en deed het vooral voor het goede doel.

Had er nog nooit van gehoord maar door de actie voor Oekraïne dacht ik ik bestel een paar bossen. Nou bossen waren het wat een pracht. Bos voor de buurvrouw Bos voor mijn dochter Bos voor mijn schoondochter Bos voor mijn pa Bos voor mijn schoonvader En dan heb ik nog drie vazen zelf in huis staan. Snel bezorgd super vers super mooi. Wat wil een mens nog meer. Dit ga ik zeker vaker doen.

Mooie bloemen, goed verpakt en op tijd afgeleverd.

Op een goede manier verpakt heb ik de tulpen ontvangen incl het kaartjes met tips. De tulpen staan prachtig! Door de plastic verpakking werd ik mij er Nog meer van bewust dat deze tulpen eigenlijk voor de Oekraïense markt zijn. Fijn dat ik iets voor dit bedrijf kan doen. Succes met jullie aktie.

Goede actie voor Oekraïne! Mooie tulpen, goed verpakt en snelle levering.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!