Prachtige hulpactie voor Oekrainse tulpenboer en prachtige tulpen!

Ik las over de hulpactie - meteen besteld en de volgende dag keurig geleverd. Hoop mensen blij gemaakt met mooie tulpen en nog als hulp voor een Oekraïnse tulpenboer ook. Mooi initiatief! Voor herhaling vatbaar!

Nette levering

Hebben afgelopen zaterdag tulpen besteld die jullie uit Oekraïne hebben gehaald. Ik vond ze netjes verpakt.

nette levering, tulpen in bosjes uitgedeeld in de buurt met kaartje van de website er aan nog een zending besteld

Kwaliteit en goede service

Gemakkelijk te bestellen, geleverd op de afgesproken dag, goed verpakt en prima bloemen.

Prachtige bloemen, punctueel geleverd, zelfs eerder dan gezegd. Praktische tips om de bloemen lang mooi te houden. In een woord : GEWELDIG

Snelle service, prachtige en verse bloemen

Eenvoudig bestelproces, snellere levering dan verwacht en, het allerbelangrijkste, mooie, verse bloemen.

Supersnel besteld, bezorgd. Tulpen zijn prachtig en voor het goede doel!!!

Zeer mooie bloemen

Zeer mooie bloemen in 2 verschillende kleuren. Een deel bij mijn buurvrouw gebracht. Heel fijn om op deze manier een Oekraïense kweker te kunnen helpen.

Prachtige tulpen

Prachtige Tulpen uit Oekraïne ontvangen. Netjes verpakt en ontzettend mooie kleuren! Prachtige actie voor de boer uit Oekraïne. Ik bestel hier vaker!

Een aanrader

De tulpen zijn prachtig en waren goed en netjes verpakt.

Mooie tulpen. Goede prijs. Mooie actie voor Oekraïne.

Helaas tulpen alleen in het wit

Meegedaan met de actie voor Oekraïne. 50 tulpen besteld. Goede actie en snelle levering maar ik heb de tulpen bij anderen laten bezorgen en vind het dan jammer dat het geen vrolijke kleuren zijn, maar alleen 50 witte tulpen.

Prima Tulpen, late levering.

De Tulpen zijn een dag langer onderweg geweest met het verzendbedrijf. Wat jammer is aangezien ik er dan een dag minder van kan genieten. Een paar bloemen hingen al wat slap. Hopelijk trekt dat nog bij nu ze op water staan. De rest ziet er prima uit. Ik vond het netjes dat ik een kortingscode voor de volgende keer heb ontvangen.

Mooie tulpen!!

Mooie tulpen Op tijd geleverd.

Nette snelle service

Mooie kleuren bloemen binnen gekregen Nu benieuwd hoelang ze staan

Mooie tulpen

Mooie tulpen, goed verpakt. Goede prijs.

Snelle nette levering

Bos van 50 tulpen besteld. Snelle levering, keurig op tijd. Bleek te bestaan uit 2 bossen van verschillende kleuren, dat was bij het bestellen niet helemaal duidelijk. Ontvangers waren blij, daar gaat het om.

Mooi en snel

Mooie tulpen!! Mooi verpakt en snel verzonden. Alleen op vrijdag besteld. Maandag verzonden, 3 van de 4 bossen waren al redelijk ver uit

Snelle levering en zeer verzorgd

Mooie bloemen voor mooi doel

2 bossen tulpen gekregen. Groot verschil in versheid van de twee bossen. Mooie bloemen.

Mooie tulpen. Top

Top actie en top tulpen. Blij mee.

Mooie actie met prachtige tulpen

De levertijd had het een 10 gemaakt. Verder word ik heel erg blij van de actie. Via deze kleine dingen doen we toch mooie dingen

Kleurrijk en NOODZAAK

Iemand héél blij gemaakt! Prachtige bos tulpen! En ‘n bijdrage voor Oekraine

Mooie stevige tulpen

Fijn dat het zulke mooie kleurige tulpen zijn. En fijn dat ik zo een bijdrage kan leveren aan het goede doel.

Mooie kwaliteit tulpen

Goede snelle levering

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!