Prachtig!

Prachtige tulpen!

Mooie bossen en keurig thuisbezorgd

Prachtige bossen tulpen voor een goed doel

Super tulpen uit Oekraïne.

Top actie van deze kweker voor een kweker die het nu erg zwaar heeft in Oekraïne.

Prima verpakt

De tulpen ware uitstekend verpakt. Stukje van de steel af en verspreid over een paar vazen.

makkelijk besteld en op tijd bezorgd voor een goede prijs

Prima levering

Tulpen besteld voor Oekraïne. Mooi verpakt en goed ontvangen. Fijne actie van dit bedrijf

Prachtig

Prachtige tulpen. Ze staan mooi. Ben van plan volgende week nogmaals te bestellen. Een klein minpuntje de koerier. Zou tussen 10.00 en 12.00 uur komen. Werd 14.00 uur. Jammer. M.vr.gr Marijke linders

goed verzorgd

Netjes afgeleverd. Prima kwaliteit

Super service en super mooie tulpen

Ik gad het verhaal van jullie en de teler. van de tulpen uit Oekraine gelezen. Gelijk tulpen besteld en ze zijn vandaag aan de andere kant van Nederland bezorgd. Super mooie gele en paarse tulpen

Toppie !!

Tulpen besteld n.a.v aktie Oekraïne....( zodoende hoorde ik van deze site ) levering ging prima...Oma super blij met de tulpen...en hopelijk hebben we n piepklein beetje mee kunnen dragen aan het leed van deze kweker...top aktie!!

Mooi

erg mooie bloemen. Wel jammer dat bij het gemengde boeket totaal geen rode tulpen zaten. Maar verder erg blij mee.

Bloemen geweldig, levering waardeloos

Vandaag de tulpen ontvangen. Zeer goed verpakt, erg goede kwaliteit, keurig verzorgd. De bezorgdienst echter had de doos met tulpen bij een buurman verderop in de tuin gelegd, zo van zoek het lekker uit. Dat ligt dus niet aan Tulpen.nl maar aan de bezorgdienst JBM Koeriers. Misschien moet u uw contract met de bezorgdienst heroverwegen. Met de tulpen verder erg blij en een mooie actie.

Keurig op tijd, netjes verzorgd. Mijn moeder vond het prachtig.

Tulpen en een goed doel

Tulpen besteld van een kweker uit de Oekraïne. Het voelde goed om zo iemand te ondersteunen die het al zwaar genoeg hebben. Bezorgen was netjes en volgens afspraak. Nu drie vazen vol fleurige tulpen in huis.

leuk

ik heb zelf een bosje gekregen via mijn werk en wilde gebruik maken van de kortingsbon en heb dus zelf een bosje verstuurd, dus een makkelijk en leuk initiatief.

Mooie tulpen. Goed verpakt. Snelle levering

Een goede ervaring

De levering verliep geheel volgens plan en het is een kleine bedrage in een verschrikkelijk leed In de Oekraïne

Mooie tulpen

Net binnen gekregen dus even afwachten hoelang ze staan. Ze zien er fris uit ,laat ze even bijkomen van de reis ,daarna mogen ze in de vaas. Ben er blij mee .

Goed geïnformeerd.

Uitstekende service

Hier denken ze ontzettend goed mee met de vragen van de klant! Een topbedrijf!

Worden vandaag geleverd als het goed is

Word vandaag geleverd als het goed is. Nog geen ervaring met tulp . Nl

Het is gegaan zoals aangegeven en een prima kwaliteit. Top!!

Prima bedrijf en mooie tulpen!

Ik kocht 100 tulpen uit de actie voor Oekraine. Ze werden vlot en op tijd afgeleverd en kwamen prima uit de doos. Ze staan nu te bloeien in de woonkamer!

Prima tulpen en snelle levering

De tulpen van de Oekraïne actie werden in een stevige doos geleverd. Contact met de klantenservice was uitstekend en "probleem" snel opgelost.

In 1 woord: Top! Top service!

Via Tulpen.nl al mijn collega's in Nederland een mooi bos super verse tulpen incl. vaasje laten bezorgen. In het het traject volledig ontzorgd door Tulpen.nl, van offerte tot verzending. Zo hoort het! Complimenten!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!