Alkes goed verlopen. De tulpen moesten wel even herstellen maar eenmaal op de vaas stonden ze zo weer rechtop. Hopelijk is dat vandaag nog zo!

Na wat problemen met de leveringi is dit uitstekend op gepakt en opgelost. Goed bedrijf met echt zeer goede service. Dit bedrijf is een aanrader.

Prachtige tulpen

Mooie kwaliteit, op tijd bezorgd, prima!

Ideaal

Prachtige en verse tulpen

Snelle levering, voor een goed doel

Geweldige actie van tulpen.nl om de bloemen van een Oekraïnse bloemenkweker over te nemen en te verkopen. Naast dat 80% van de opbrengst naar de kweker zelf ging, gaat 20% naar giro555. De tulpen bestelde ik vrijdag en zaterdag stonden ze al te stralen in huis. Plus een vriendelijk antwoord van de klantenservice nav het ontbreken van een verzendbevestiging (met track en ttace)

Tulpen keurig verpakt en in goede staat afgeleverd

Verse bloemen snel geleverd

Absolute aanrader! Binnen 1,5 dag bezorgd in een nette stevige doos. Krakend verse tulpen, helemaal prima. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen.

Super snel en makkelijk

Binnen een paar minuten prachtige Oekraïense tulpen besteld vanuit Amerika, en laten bezorgen als verrassing in Nederland. Erg blij met het gemakkelijke proces!

Geen klagen!

We zijn erg tevreden over tulpen. Nl Alles is naar wens verlopen! We hebben echt geen klachten. Gr Anita

Zeer goed....

Zeer tevreden....en niet al te duur

Makkelijk te bestellen

Snelle goede klantenservice

Zeer goede service, goede bereikbaarheid klantenservice

Gied te volgen via track en tracé, vriendelijke klantenservice en vriendelijke bezorger( vernomen van de ontvanger vd bloemen)

Gekleurde verrassing!

Mooie bos verse tulpen .Goed op tijd bezorgd .

Easy to buy en snelle levering

Easy to buy en snelle levering

Bestelling en levering liep perfect

Bestelling liep gesmeerd

Jarige was er super blij mee met zulke mooie verse tulpen.

Mooi op tijd aangekomen. Was een kado dus verder geen info

Benieuwd hoe de tulpen zijn maar snelle verzending en op tijd aangekomen bij vrienden

Altijd weer een mooie verse bos bloemen die ontvager verrast. Gemakkelijk te bestellen.

Hele Verse tulpen

Mooie verse tulpen alleen ik had roze besteld en witte gekregen dat was wel even een min puntje

Mooie tulpen

Levering ook op de dag dat ik het aangegeven had, netjes verpakt en mooie kwaliteit tulpen.

Goede service, kwalitatief zeer goede tulpen

Prettige en snelle service, het versturen naar een groep mensen was gemakkelijk geregeld en een probleem werd snel en adequaat opgelost. Aanrader!

Super kwaliteit

mooie tulpen

Super sympathiek pakketje....!!!

Ik was op maandag te laat met bestellen om de tulpen de volgende dag afgeleverd te krijgen en dat was jammer, de tulpen waren enigzins slap bij aankomst maar met een heel aardig briefje erbij hoe daar mee om te gaan. De tulpen staan er nu in volle glorie bij, mijn vriendin was er erg blij mee.

Makkelijk en goede prijs-kwaliteit

Het bestel proces was makkelijk en de kwaliteit was super. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en goeie kwaliteit tulpen

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!