Mooie tulpen en goed bezorgd

Nou de tulpen waren niet voor onszelf maar voor onze dochter en haar man 12,5 jaar getrouwd .Ze waren heel blij mee en echt waar verse tulpen keurig verpakt en bezorgd.

Ik meende een verkeerde kleur te hebben ontvangen maar dit was niet het geval!

Fantastisch op gereageerd door jullie klantenservice! Dank je wel, echt een aanrader

Goed geregeld en prima kwaliteit

Gewoon netjes

C

Levering zoals aangegeven

Aangezien ze zijn weggegeven en pas 1 dag staan weet ik niet hoe de kwaliteit is en hoe lang ze zullen staan

Sneller levering en goede product

Ik heb goede ervaringen met Tulpen.nl. Helaas heb ik nu op donderdagavond besteld en dan worden de tulpen pas op dinsdag geleverd. Dat vind ik erg jammer. Ik had graag gezien dat deze op zaterdag werden geleverd.

Always happy :)

Always order this to make my wife happy. This time I ordered a gift package and she was really happy.

Precies op tijd

De tulpen werden om 8.00u geleverd aan iemand met een speciale verjaardag die dag, super.

Goede service, mooie tulpen en op tijd geleverd

Goede service, mooie tulpen en op tijd geleverd!

Snell reactie

Vrijdag de bestelling geplaatst, en tot vandaag, 1 maart is het pakje nog steeds niet bezorgd. Nen zeer teleurgesteld Maar de service achtetaf was prima. Eris achterhaald wat de oorzaak wad en het is goedgemaakt met een kadobon. De nieuwste bestelling is goed aangekomen , en de ontvanger was heel enthousiast.

Super vrolijke bos goed ontvangen!

Na een dag stonden de tulpen nóg mooier!

Deze keer not amused met de tekstgeberator

Moeite gedaan om een mooie tekst te schrijven bij de bloemen. En tot mijn grote verbazing ontvangt de jarige alleen de eerste regel van die hele complete tekst.

Levering volgens afspraak!

De ontvangster was blij verrast!

Tulpen niet geleverd

26 februari zouden tulpen bij iemand voor haar verjaardag in brievenbuspakketje bezorgd worden. Deze zijn echter niet geleverd. Heel jammer dit

Heel leuk, een aanrader! Snel besteld en bezorgt.

Leuke verrassing voor vrienden ver weg

Prima service, alles correct en op tijd bezorgd

De ontvanger van de tulpen was er heel blij mee.

geweldig mooi ze waren er supper blij mee

supper mooie tulpen

Prachtige tulpen

Na een slechte start betreffende de bezorging toch heel tevreden met de kwaliteit van de tulpen. Ze zijn prachtig! Voor bloemen moet de bezorging zo snel mogelijk zijn en niet na een aantal dagen, desondanks zijn de tulpen in een prima conditie.

valt tegen

Ik zag vandaag de tulpen bij mijn familie en schrok een beetje van het summiere boeketje en wat ik dacht dat een kaartje erbij zou zijn (0,95 ) was een papiertje. In deze tijd heb ik bij de bloemist voor 5 euro een prachtig boeket, Het pakketje was ook te groot voor de brievenbus. Een vorige keer vond ik het voldoende, nu niet.

Mooie site, complimenten voor de kwaliteit van de tulpen en niet te vergeten de prachtige verpakking

Mijn ervaring is zeer positief. De site vind ik super! De kwaliteit van de tulpen is top. En de verpakking waarin de bloemen worden bezorgd vind ik echt prachtig. Ik hou van een mooie verpakking, en deze is zo anders als bij de doorsnee bloemenbezorgers.

Van begin tot het bittere einde een lust voor het oog!

Mooi verzorgd

Tulpen zijn mijn lievelings bloemen en daarom ben ik blij met tulpen.nl want je kan niet altijd bij iemand langs gaan

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!