Slecht

Tulpen werden wel op tijd bezorgd maar waren volgens de jarige erg slap.het was dus geen succes

Mooie tulpen

Mooie tulpen bezorgd

Boven verwachting

Prachtig boeket geleverd. Voor herhaling vatbaar

Ben blij dat ik zo een ander blij kan maken!

Wel het zou heel erg fijn zijn als je de persoonsgegevens van de verzender ook toegankelijk zou maken voor mensen die in het buitenland wonen, zoals wij.

Ik wacht al drie dagen op een boeket tulpen die nog onderweg is en denk dat het niet meer komt de tulpen zijn toch nog gekomen een vergoeding gekregen voor het ongemak de tulpen staan er nu mooi bij de volgende keer wat geduld hebben dan komt het wel goed groetjes H burgers

Duidelijk

Mijn vriendin was blij met de tulpen. Goed verpakt en duidelijke uitleg hoe te behandelen. Kaartje met tekst van afzender erbij. Verzorgd.

Voor de eerste keer besteld en goed bezorgd.

Heb nog niets gehoord over de kwaliteit, ben zeer benieuwd.

Ontvanger was er heel blij mee

Al paar maal via u bloemen laten bezorgen, zelfs naar buitenland. 1x viel zwaar tegen maar na mailtje is dat goed gekomen.

Helemaal OK

Zie boven

tevreden

Bestel hier geregeld tulpen voor vrienden en familie. Nog nooit iets misgegaan.

Redelijk

De tulpen past als brievenbuspakketje niet in onze brievenbus maar waren buiten op de stoep in de regen neergelegd terwijl er 5 meter verderop een open tuinhuisje/afdak staat waar ze neergelegd konden worden... jammer, wellicht hierdoor wat beschadigde tulpen erbij. verder een mooi bosje.

Matig

Ik vond het zeer vervelend dat mijn bestelling niet op de afgesproken dag is geleverd. Bleek intern is mis te zijn gegaan met de bestelling. Na overleg wel bezorgd maar in plaats van zaterdag op dinsdag.

Goede service!

Goede service: op tijd geleverd

Makkelijk

Heel snel en makkelijk een vrolijk tulpen boeket kunnen sturen.

Goede kwaliteit, prima service.

Prachtige kleurrijke tulpen, goede service, prima kwaliteit.

Helemaal goed

Beloftes op de website worden waargemaakt

Ze zijn niet bezorgd bij Ineke.

Maar wrs door de storm. Hoop dat ze maandag alsnog worden bezorgd. En ze zijn inderdaad maandag alsnog bezorgd. Top!

2 dagen na de verjaardag bezorgd.

Ik had de tulpen vroegtijdig besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Ik kon netjes aangeven wanneer de bezorging moest plaatsvinden. Zo jammer dat je dan op de avond van de verjaardag moet horen dat ze niets heeft ontvangen. Ik ben teleurgesteld.

Heel tevreden

Genoeg keuze, gemakkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden, is ook keurig op tijd afgeleverd en de ontvanger vond het een prachtig boeket.

Geen idee

Onbekend of het is aangekomen/ wanneer is er bezorgd???

Mooie verse tulpen, op tijd geleverd!

Zeker aan te bevelen!

Tulpen doen het overal... zelfs met Carnaval!

jullie aanbod bracht me op het idee om Carnaval met familie te delen . Jullie foto komt overeen met de werkelijkheid. De tulpen ogen vers. Het is natuurlijk even afwachten hoe ze tot bloei komen, maar ik heb er vertrouwen in. De bloemen zijn afgeleverd op het afgesproken moment . Tot nu toe alle lof!

Gewoon goed en netjes.

Het werd netjes en correct afgeleverd.

Prima verzorgd!

Gedaan wat ik gevraagd heb, prima!

Geweldige uitkomst

Zo fijn om bloemen te sturen met een boodschap, geweldige uitkomst hier ga ik vaker gebruik van maken , ik kreeg er leuke reacties op

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!