Op tijd en keurig verpakt bezorgd

Het pakketje was op de afgesproken tijd afgeleverd. De bloemen waren netjes ingepakt en ze zijn prachtig.

Makkelijk te bestellen

Veel keuze uit de boeketten en snelle levering

Fijne ervaring

Bestellen ging perfect. En bestelling op tijd aangekomen.

Vlotte service en goed product

Prima levering.

Niet op afgesproken dag bezorgd helaas.

Heel benieuwd hoe als vandaag de tulpen bezorgd worden ze eruit zien. Zouden gister bezorgd worden maar niet gebeurd, echt heel vervelend. Maandag pas bezorgd helaas maar tulpen.nl heeft het prima opgelost.

Dikke prima !

Verrassing voor de ontvangers om tulpen door de brievenbus te krijgen. Het geheel zag er goedverzorgd uit. Tulpen goede kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk…op tijd bezorgd!!

Geweldig!

Goede, snelle service! Geen belachelijk hoge verzendkosten. Makkelijke site.

Teleurstellende eerste ervaring.

Mijn eerste ervaring met jullie was niet best. Er zijn witte in plaats van de bestelde roze tulpen bezorgd en het kaartje ontbrak. In eerste instantie voelde ik me met een kluitje in het riet gestuurd toen de klacht in behandeling werd genomen, later hebben jullie het netjes opgelost.

Bestelling ging prima

Bestel proces en betalen geen probleem alleen zijn ze nog steeds niet afgeleverd.

Vers en goed verpakt

Vers en goed verpakt

Gewedige klantenservice

Na problemen met een bestelling heeft de klantenservice van Tulpen.nl het meer dan goed gemaakt. Snelle response met een extraatje. Zeker aan te raden.

geweldig

de tulpen waren keurig verpakt ,met een mooi kaartje erbij ,en keurig bezorgd zeker de moeite waard ,prachtige tulpen.

geweldig

de tulpen waren heel mooi . prachtige kleuren. het werd ook mooi op tijd geleverd

duidelijk, makkelijk, zien er prachtig uit

Duidelijke website Tulpen zien er prachtig uit Als brievenbuspakje een verrassing voor mensen

Schitterend.

1e Keer bij deze firma tulpen besteld. Prima geregeld. Mooie sterke tulpen en keurig op de afgesproken datum geleverd!

Alles op tijd bezorgt.

De jarige was zeer verrast.

Super kwaliteit

Super kwaliteit voor een goede prijs! Makkelijk te bestellen :)

Een altijd goede service en prachtige tulpen.

Een altijd goede service en prachtige tulpen.

#Valentine #Fail

Mooie bos van 30 Tulpen besteld voor Valentijnsdag. Helaas Tulpen.nl bezorgt ze niet, want wat mis gegaan. Dit terwijl ik al s'ochtens al aan de bel trok dat de tracking maar bleef zeggen dat de zending niet in ontvangst was genomen. De voorgestelde oplossing: de bloemen dan maar twee dagen later bezorgen en hoef ik niet de valentijnstoeslag te betalen. Nou ja, wat ruim hartig! Not. Wel geld terug, maar deze valentijns attentie viel 100% in het water.

Mooie Tulpen

Mijn tulpen kwamen 1 dag later door de storm, maar dat was aan de tulpen niet te zien. Mooie Tulpen. Mijn moeder was erg blij met haar verrassing!

Goede nazorg

Helaas door toedoen van bezorgdienst, waar Tulpen.nl niets aan kon doen, de tulpen 2 dagen later bezorgd dan afgesproken. Tulpen.nl nam de klacht serieus en gaven aan dat ze bereid waren tot nieuwe zending mochten de tulpen hierdoor niet meer mooi zijn. Kwaliteit van de Tulpen zo goed dat ze deze vertraging overleefd hebben en mooi gebaar van Tulpen.nl bij volgende bestelling een kortingscode.

veel te laat geleverd na klacht

Hele middag gewacht op (Valentijns) tulpen (zouden tussen 12:00 en 14:00 worden gebracht). Na een email (om 18:00 uur) alsnog een uur later geleverd. Kon van de bezorger nog geen 'sorry' af. Tulpen waren verder prima, en snelle reactie op mijn email, vandaar toch nog 2 sterren.

Tulpen speciaal voor valentijnsdag zijn niet bezorgd

Ik heb speciaal voor valentijnsdag etra betaald, Maar de bloemen zijn niet bezorgd!

Waardeloos

2 bestellingen geplaats geen enkele ontvangen. Geel telefoonnummer kunnen vinden om contact te leggen.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!