Het n alles kwaliteit

Ontvanger is super blij met bos tulpen. Heel erg vers en goed verpakt. De bestelling werd netjes op tijd geleverd. De website is makkelijk te gebruiken en ook de track&trace info kwam snel en is duidelijk.

positief snel...!!!

snel geleverd..top...!!! heel.erg bedankt

2 dagen later bezorgd

Ruim van tevoren besteld voor zaterdag, worden ze maandag bezorgd. Na een mail gestuurd te hebben, blijkt dat men op zaterdag niet thuis was, maar maandag ook niet. Maar toen wel voor de deur zo neergezet. Dat komt de kwaliteit niet ten goede.

Mooie tulpen, de bezorging laat iets te wensen over

Prachtige tulpen. De bezorging vind ik minder handig. Geen track&trace, alleen de melding dat 80% van de pakketten geleverd worden tussen 8.00 u en 20.00 u. Vervolgens de melding dat er om 12 u afgeleverd is. Dus gebeld met kantoor JBM. Niet terug gebeld. Om 15.00 u werd er alsnog afgeleverd. Voor mij een reden niet meer te bestellen.

ik heb ze voor het eerst besteld zijn mooi in knop

Goed opgelost

Mooie tulpen!

Super. Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Goede service , snelle levering en mooie en verse bloemen. Mooi verpakt

Verser kan niet

Snelle levering, verse tulpen.

Tevreden

Duidelijke site. Bestelling op tijd bezorgd. Ontvanger blij en tevreden met goede kwaliteit.

Mooie tulpen

Ondanks de brievenbus tulpen ... Zijn en blijven ze mooi op de vaas Snelle levering en de prijs is ook leuk .

Hele blije vriendin. Snel makkelijk om te bestellen. Mooi aanbod voor de echte tulpen liefhebber!

Prachtige tulpen voor een mooie prijs, snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen via de site, hele goede kwaliteit tulpen. Zeker een aanrader!

Super vers, prachtige tulpen, aanrader

Tulpen verstuurd en blije ontvanger. Goed verpakt, prachtige, verse tulpen. Zeker aan aanrader.

Mooi om mensen op deze manier te kunnen verrassen

Voor mijn lieve moeder een mooi boeket tulpen besteld .dit was de 1e x via hier maar kan jullie melden dat ze netjes afgeleverd zijn en de tulpen zijn super vers .omdat ze er nog maar 1 dag zijn kan ik over de verdere kwaliteit niet oordelen maar mijn moeder was blij verrast dank voor de goede aflevering groetjes van een tevreden klant

leuk nieuw fris, maar helaas geen bloemen, maar goed opgelost

ik las hierover dacht doe eens gek en doen. Maar helaas ging iets mis. Met deze mensen komt Nederland er wel. Succes.

Mooie tulpen

Belachelijke verzendkosten, voor Valentijnsdag verhoging met bijna 5€. Laatste keer hier besteld.

Prima levering bij ene adres echter andere levering 2 dagen na geplande bezorging.

Tulpen kwamen 2 dagen na afgesproken datum op adres. Geen idee of ze 2 dagen eerder elders afgeleverd zijn. (adres in Terneuzen)

Door de bezorgdienst in de verkeerde brievenbus geleverd , keurig afgehandeld door Tulpen.nl

Heb zojuist contact gehad met mijn zus , die gisteren GEEN tulpen ontvangen heeft. Abusievelijk in de verkeerde brievenbus geleverd maar keurig afgehandeld door Tulpen.nl

Tulpen gingen niet allemaal open en waren snel uitgebloeid

De bestelling en bezorging van de tulpen was perfect, en ze zagen er mooi uit toen ik ze ontving. Van de 20 tulpen gingen er echter 4 niet open, en de overige bloemen waren na 5 dagen uitgebloeid. Dit vond ik flink tegenvallen.

Jammer dat het niet op de bestelde datum geleverd is

Normaal heb ik wel goede ervaring, maar de laatste keer baalde ik flink. Tulpen besteld voor valentijnsdag, wordt het niet die dag besteld

Er wordt gedaan wat er beloofd wordt.

Op zondagmiddag besteld en maandag voor 12.00 uur geleverd. Tulpen.NL de redders van Valentijnsdag.

Niet wat ik er van had verwacht

Verstuurd voor Valentijnsdag. De tulpen kwamen in in een doos, twee bosjes met een elastiekje eromheen. Het kostte me bijna 24 euro maar zo zag het er niet uit . Volgende keer zou ik toch eerder een bos tulpen als boeket versturen . Het bedrijf heeft na mijn reactie wel gelijk gereageerd . De klantvriendelijkheid scoort daarmee zeker hoger dan de 3 sterren

Iedereen happy

Als gever was ik blij, omdat de ontvanger blij was. Er werd goed gecommuniceerd over waar de tulpen waren op welk moment.

Valentijn tulpen

Mijn vriendin was erg blij met haar Valentijn tulpen.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!