hele blije ontvangers

het invullen ging makkelijk, het bezorgen ging super en de ontvangers waren er super blij mee!!!!

Makkelijk te besteld en op tijd bezorgd.

Tevreden

Mooie tulpen had voor mijn moeder besteld. Ze was blij verast. is te zien dat het van mooi kwaliteit is. snel bezorg op de aangegeven datum en tijd.

Flauw schandalig nooit meer

Bloemen zijn nooit aangekomen Af te raden website Ik eis een refund Verjaardagskado En belofte op website voor 12h besteld dag erop geleverd Enigste reactie ik gekregen hèb ‘Vervelend’

Fantastische service!

Webshop is makkelijk te gebruiken, tulpen staan mooi te shinen en de klantenservice is snel en oplossingsgericht :)

Ik heb een goede ervaring

Ik heb een goede ervaring

Grandioos

Tulpen.nl doet wat ze beloven. Op tijd besteld op tijd bezorgd.

Prachtige tulpen

Dag voor kers prachtige tulpen geleverd

Goed behandeld na verlies bestelling.

heel goeie ervaring

Niet geleverd op gevraagde dag

Ruim twee weken voor datum besteld om iemand voor kerst te verrassen. De bezorgdatum expres al een dag eerder gekozen dan ik eigenlijk wilde. Track en trace gaf de hele dag aan dat ze op 23 december onderweg waren maar ze zijn dus niet bezorgd. Uiteindelijk zijn ze op 24 december om 20.00 uur bezorgd. Nog net op tijd voor kerst!

Het is makkelijk te bestellen ondanks de drukke kersttijd komen jullie afspraak na dat er optijd bezorgd wordt

Goed geregeld

Alleen erg jammer dat er donkerroze tulpen zijn geleverd terwijl ik rode heb besteld!!!

Mooie tulpen

Mooie tulpen en makkelijk te bestellen. Alleen jammer dat pas op het moment dat je gaat betalen, je pas ziet dat er verzendkosten bij komen. Op zich niet erg dat er kosten voor gerekend word, maar ik zou het fijn vinden als dat eerder vermeld word. De Tulpen zijn prachtig en de vrouw blij. Top

Zeer service gericht

Duidelijk een bedrijf dat zich qua klantvriendelijkheid niet tot het minimum beperkt en echt meedenkt in oplossingen in plaats van een verzoek af te doen met de opmerking, dat het niet helaas niet mogelijk is.

Mijn bestelling is niet aangekomen

Er is een heleboel misgegaan, maar naar behoren afgehandeld.

Tulpen lijken wat klein, maar de dag erop zien ze al prachtig uit. Ze zijn supervers waardoor je er langer plezier van hebt

leuk

blij om familie of vrienden te verrassen met een brievenbus geschenk

Mooie tulpjes!

Leuke verrassing die door de brievenbus past.

Worden iedere dag mooier

Het verschil tussen de tulpen op de site en in het echt was bij ontvangst wel groot. Maar komt omdat ze heel vers zijn neem ik aan. Maar na 4 dagen zijn ze veel mooier geworden! En heel handig dat ik ze heb kunnen bestellen en op tijd in huis heb.

Tulpen zijn niet bezorgd op de afgesproken datum

Lockdown heeft zijn effect op de drukte bij couriers op dit moment. Daar de dupe van worden is niet prettig en Tulpen.nl heeft zijn excuses aangeboden voor dit ongemak en een token ter compensatie aangeboden. Onder normale omstandigheden ga ik er van uit dat dat ze waarschijnlijk een goede service leveren.

Mooi boeket op tijd bezorgd

Kwaliteit goed, koerier beetje jammer...

De kwaliteit van de tulpen is uitstekend net als de afhandeling van de order. Echter de koeriersdienst laat te wensen over. Zetten de doos voor de deur, bellen aan en gaan gewoon weg! Wachten niet of je de bloemen ook daadwerkelijk aan neemt, beetje jammer... Maar overall ruim voldoende en ik zou hier best nog eens bestellen.

Geweldig.

Mooie kwaliteit. bezorging op tijd Voor 4 adressen besteld, helaas op 1 adres, verkeerd kaartje.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!