Buiten het seizoen binnen een dag verse tulpen

De track en trace libk in de mail werkte niet, maar er werd direct gereageerd op mijn vraag met een werkende link.

Bloemen waren super

Mooie kwaliteit en goede levering

Op tijd geleverd

Handige website, makkelijk te bestellen

Op tijd geleverd weer mooie tulpen bezorgd lieve mensen.

Aanrader!!

Onze net verhuisde dochter verrast met een bos gemengde tulpen. Bezorgd op de afgesproken datum. Mooie verse tulpen. Top

Mooi, snel

Snelle levering, goede kwaliteit

De bos bloemen was niet afgeleverd, maar later gelukkig alsnog

Na eerdere goede ervaringen met Tulpen.nl bestelde ik opnieuw bloemen via hun, voor iemand die een vrolijke bos (zonne)bloemen goed kon gebruiken als steuntje in de rug. Voorzichtig informeerde ik na de afgesproken bezorgdag bij de geadresseerde of ze bloemen had ontvangen. Nee, dus. Ik checkte de bestelling via Track en Trace en zag tot mijn verbazing dat daar 'bezorging niet mogelijk' stond. Hier heb ik echter geen bericht over ontvangen. Natuurlijk nam ik contact op met Tulpen.nl. Zij wisten ook niet waarom de bezorging niet gelukt was. Uiteindelijk zijn de bloemen 4 dagen later alsnog afgeleverd. Jammer van deze vertraging, maar 'eind goed, al goed'.

Goed alleen bloemen waren verlept

Ik heb vaker bij jullie besteld en altijd zeer tevreden over jullie bezorging en de bloemen. Bij vragen reageren jullie ook super snel en adequaat. Deze keer waren de zonnebloemen apart verpakt, andere keren waren ze netjes in een grote doos goed verpakt. En ze hadden slappe bladeren, dus ben deze keer niet zo tevreden over de bloemen die zijn bezorgd. met vriendelijke groet, Mayka Bijl

Zeer verse bloemen, top

Perfect op tijd geleverd en de ontvanger was er heel blij mee.

Een schot in de roos om mijn lieve vriend mee te verrassen die verhuist is. Past prima in zijn interieur. Hij blij ik blij.

Dubbel

Had ze besteld voor m.n zus voor afgelopen zaterdag ze werden net bezorgd

Top bloemen

Echt top goed verzorgd goed verpakt aangekomen. Zeker een aanrader en zal er zeker vaker bestellen!

Prachtige bloemen

Mooie bloemen alleen volgende x een mooie vaas bij voorstellen zou de kers op de taart zijn

Supervers

Direct van het veld werden de zonnebloemen in het najaar bezorgd bij een vriendin. De bestelling verloopt zoals is afgesproken. Zelf ben ik ook verrast met een boeket, dat anderhalve week op de vaas stond. Een aanrader!

Alles goed geregeld

Een blije ontvanger

Mijn zonnebloemen waren bestemd voor een vriendin die wel even een opstekertje kon gebruiken en ze was heel blij met deze verrassing per post!

Super tulpen!

En dat in deze tijd van het jaar! Heerlijk genieten zo, ondanks dat het tulpenseizoen nog niet is begonnen.

Great Customer service

The customer service team was very supportive and helpful; flowers have been delivered on time as promised!

Niet bezorgd, maar goed opgelost

Het is helaas niet afgeleverd volgens de track and trace, waarschijnlijk heeft het pakketje niet door de brievenbus gepast. Tulpen.nl heeft alles op alles gezet op ze toch nog af te leveren. Dit gebeurde 2 dagen later, nu alsnog.

Fantastisch bedrijf

Mooie bloemen, blijven lang staan, super makkelijk om te bestellen!

Niet goed

Ik had gele tulpen besteld zonder te vragen is er rode tulpen verzonden

Levering netjes op de dag zoals aangegeven, goede kwaliteit tulpen, al met al zeer tevreden

Bezorging was super, anonimiteit niet behouden

Het was de bedoeling de bloemen anoniem te versturen. Echter, toen mijn man contact met jullie opnam, kreeg hij te horen (per mail) dat ik ze heb gestuurd. Dat was niet de bedoeling en mijn opzet is hiermee in het water gevallen ;) Geen groot probleem. Ben altijd zeer tevreden over jullie. Geef alleen de tip mee; denk aan de AVG. Vriendelijke groet, Linda

Echt verse tulpen

Inmiddels 2x een bos tulpen besteld. 2de x iets mis gegaan door de bezorger. Direct hersteld door Tulpen.nl. Super service en mooie bloemen. Aanrader!!!

Geweldige zonnebloemen!

Toch nog een zonnetje in huis!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!