Bloemen waren niet bezorgd, maar goed opgelost door tulpen.nl

Bloemen waren niet bezorgd. Issue lag vermoedelijk bij de bezorgservice/koerier. Uiteindelijk door tulpen.nl naar tevredenheid opgelost! Dankjewel Luc en tulpen.nl!

Perfecte tulpen van de kweker.

Giga mooie en grote bloemen, op tijd bezorgd voor moederdag.

Helemaal super is Tulpen.nl

De site werkt super De verpakking is super De tulpen zijn super De verrassing is super De cadeau uitstraling is super Kortom helemaal super Ik ben fan van Tulpen.nl

Blij dat ik iemand blij kon maken.

Wilde perse pioentulpen en die vond ik niet op andere bloemen sites. Aanvankelijk werd adres op correcte postcode en huisnr niet gevonden maar handmatige invoer werd wel geaccepteerd. Bezorging was conform toezegging.

Prachtige tulpen op juiste dag gebracht

Prachtige dubbele tulpen bezorgd. We zetelen ze altijd in het wat er en een aantal uren op frisse plek. Voordat ze de kamer in gaan

Super snel en alles klopte en ook vroeg in de ochtend top

Tevreden8

Goede service en kwaliteit van de bloemen zijn top! Tevreden klant hier...

Oma was erg blij met de prachtige tulpen, keurig bezorgd.

Dienstverlening goed, product matig

Kreeg een foto van degene waar de tulpen bezorgd zijn: een paar bloemen hingen en waren slap

Goede communicatie

Bestelling gedaan en je wordt van begin tot einde op de hoogte gehouden over de bestelling. Perfect

Super schoonmoeders vondt het geweldig

Het zijn mooie tulpen! Ze worden ook goed bezorgd!

Moose tulpen

Hele mooie bos. En leuk verpakt

Blij

Ik heb voor het eerst besteld voor mijn vriendin die in Leiden woont. Zij was blij verrast

Precies op tijd, goede kwaliteit.

Precies op de dag en tijd zoals aangegeven, ze was er blij mee!

Ik blij. Mijn vriendin verast en blij. Nog nooit een bos bloemen in doos gekregen . En jullie weer een klant erbij. :)

Prachtig boeket

Wat een mooie tulpen toch! Netjes op tijd afgeleverd weer. Alleen jammer dat mijn kaartje niet goed was aangemaakt waardoor de ontvanger veel speurwerk moest doen om achter de afzender te komen. Waarschijnlijk zijn ‘oude’ gegevens automatisch meegenomen?

Prachtige tulpen

Verpakking was iets te groot waardoor ik heb moeten wringen om het doosje uit de brievenbus te krijgen maar gelukkig waren de tulpen nog heel

Goede service en positieve reacties van de ontvangers van de bloemen

Website is erg makkelijk in gebruik, maar bij mij kwam er wel verwarring doordat hij het factuur adres mee veranderd wanneer je een verzendadres invult. Ik moest meerdere boeketjes bestellen allemaal met een persoonlijke boodschap en dat kon niet in een bestelling. Was fijn geweest als ik ze allemaal in een keer kon doen. NU moest ik het hele proces vijf keer doorlopen. Desondanks is de service goed en waren de ontvangers ontzettend blij met de bloemen.

Uitstekend!

Mooie tulpen,op de afgesproken tijd en netjes verpakt!

Tulpen blijven lang goed

Geniet weer volop van een huis vol tulpen. Ze blijven lang goed en hier worden ook tips voor gegeven. Prijs-kwaliteit vind ik meer dan oke.

Mooie tulpen

Mooie tulpen en op tijd geleverd. Erg tevreden mee.

Mwoah, staan niet lang en andere kleur

Roze tulpen besteld, maar kreeg lila/paarse thuis gestuurd, jammer maar ok. Netjes geleverd, zag er verder goed uit, handig lijstje tips om ze langer goed te houden. Echter, ondanks de tips staan de tulpen niet heel lang... (5 dagen) Alles bij elkaar voor deze prijs, vind ik het jammer.

Prachtige bos pioentulpen

De tulpen, 30 stuks, zijn prachtig volgens de ontvanger. En dat is toch heel belangrijk als je iets cadeau geeft.

De tulpen zijn prachtig en netjes verstuurd

De bestelling en aflevering ging helemaal goed. De tulpen zijn keurig afgeleverd. En staan te schitteren in een vaas.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!