Mooi

Was een kado en de ontvanger was super te vrede

Mooie bloemen aardige service

Mooie bloemen! Snel geleverd en aardige klantenservice.

Snelle levering en echt verse tulpen

Had bij de kweker om de hoek tulpen gehaald voor mijn moeder. Deze waren echter na een dag al uitgebloeid. Om toch op haar verjaardag nog verse tulpen te hebben, heb ik bij tulpen.nl een bosje besteld en laten bezorgen bij mijn moeder. Deze waren pas écht vers. Daarnaast waren ze binnen een dag geleverd. Echt top!

Mooie tulpen!

Verrast met box tulpen in de brievenbus! Super!

Heel blij mee,niet naar buiten maar zo toch mensen blij maken.

Heb al verschillende personen blij gemaakt met jullie prachtige tulpen. Zelf kan ik de deur niet uit dit is heel mooi dan kan je toch wat laten weten met een bloemetje. Riet Berkhoff

Mooie tulpen

Geweldige service en kwalitatief goede en mooie tulpen!!

Wij hebben voor alle onze collega's een brievenbusdoosje tulpen besteld via Tulpen.nl. Alles is perfect en erg snel geregeld! De tulpen worden bezorgd in een mooi brievenbusdoosjes, verpakt in folie en daarbij een leuke kaart waar je een persoonlijke tekst op kwijt kunt. En het belangrijkste, het zijn kwalitatief erg goeie tulpen!

Goed verzorgd

Snelle reactie op vragen; de tulpen waren heel goed ingepakt en super vers. Fijne samenwerking.

Supervers

Ik kreeg top tulpen! Super vers, ze kraakten ervan. Buiten in de veranda gezet. Nu na 1,5 staan ze nog!

Fantastische service en prachtige tulpen!!

Heel blij met alles, kwaliteit echt super! Bedankt!

mooie verse tulpen maar niet op tijd

Jammer genoeg werden de bloemen een dag te laat geleverd. Ook nooit track and trace ontvangen. Jammer.

Makkelijk te bestellen en levering op tijd. Mooie verse tulpen.

Ik heb het boeket niet gezien kan er niet over oordelen

Fantastisch!

Wij hebben Tulpen.nl aan al onze onze medewerkers een mooie (brievenbus)doos met tulpen laten sturen. Het is een feestje dit uit te mogen pakken, zo mooi verzorgd en super verse bloemen! De reacties van onze medewerkers waren enorm en hartverwarmend.

Mooie en leuke tulpen

Goede service!

Van mijn twee bestellingen was één bestelling niet op de juiste dag bezorgd. Dit kan ook aan PostNL hebben gelegen. Mijn contact hierover is door de klantenservice direct opgepakt waarna de tulpen alsnog de volgende dag zijn geleverd. En als tegemoetkoming ontving ik ook nog een kortingscode van 10%. Dat is nog eens goede service. Ik kan Tulpen.nl daarom van harte aanbevelen.

Super manier om mensen blij te maken

Heel makkelijke snelle service. Tulpen komen goed over!

incompleet

De tulpen waren prima en werden op tijd bezorgd. Maar wel jammer dat het kaartje met de afzender er niet bij zat.

Ik vond het heel fijn om iemand te kunnen verrassen en toch niet zo groot bedrag kwijt te zijn.

Heel goed.

Super leuk om zo mooie tulpen in de brievenbus te krijgen

Snelle service, en het bijgeleverde advies werkte uitstekend, half uur nadat ze op de vaas stonden niet te zien meer dat ze wat slap waren!

Erg leuk

Erg leuk om op deze manier je beste vriendin te verrassen met een mega bos tulpen. Ze waren wat prijzig, anders had ik ze ook voor mezelf gekocht. Het zijn toch de mooiste en vrolijkste bloemen die er bestaan. Ze was er heel blij mee!

Super geregeld

Super geregeld, prachtige bloemen

De tulpen netjes op tijd bezorgd en mooie verse tulpen

Prima om aan te bevelen

mooi kado

voor 2 hard klussende mensen als kadootje tulpen gestuurd. ze zijn er super blij mee. klein beetje licht in soms donkere klustijden doet een mens veel goeds

Goede keuze zou weer bestellen

Prijs kwaliteit goed,mooie tulpen,leuke verassing snelle verzending

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!