Prima geregeld en een mooie bos!

De ontvanger was er erg blij mee!

Fantastisch om zo iemand even te verwennen

Mijn dochter kreeg een doos gestuurd van tulpen van uit haar werk als dank voor haar inzet. Voor mij nieuw. Had ernog nooit van gehoord. Ik ben n doos gaan bestellen voor n vriendin. Ik moet zeggen in een woordt geweldig. Wat een goede service. Alles netjes verzorgt. Kan niet ander zeggen. Ik zal zeker nog vaak gebruik maken om iemand op deze manier te verrassen. Een bedrijf waar je van op aan kunt. Voor herhaling vatbaar.

Tot nog toe positieve reacties van de ontvangers

De ontvangers zijn blij verrast met de tulpen. Zeker door de manier waardoor ze in de brievenbus terecht komen.

80%

Na bestelling zag ik dat er voor 80% zekerheid is dat de tulpen op de afgesproken dag bezorgd worden. En inderdaad was in dit geval de bezorging op de aangegeven dag. Vooraf is niet bekend hoe de gezellige verpakking of bijgesloten kaart eruit zal zien.

Geweldig dat dit mogelijk is. Mooie tulpen en bezorging prina.

Prachtige verse tulpen. Mooi verpakt .snelle bezorging .

Verse mooie tulpen

Super. Heb al verschillende keren tulpen besteld, altijd een vlotte service en mooie tulpen, die nog helemaal in bloei komen. Ik ben fan.

Is er een mogelijkheid om een tijd van bezorging op te geven?

Super geregeld, mooie tulpen....!!

Iedereen blij en op tijd..super

ALLES VOLGENS BELOFTES

Bij toeval kwam ik op jullie site, duidelijk en makkelijk werkbaar. Vervolgens is de bestelling keurig op de afgesproken datum bezorgd. Iedereen blij!

Lente in huis!

Lente in huis! Heerlijk, kwaliteit!!

snelle levering, verse bloemen

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Bloemen werden op de afgesproken dag geleverd en waren super vers. Leuk kaartje erbij. Helemaal af.

Mooi boeketje en goed/ netjes op tijd ontvangen

Alles top verzorgt

Prachtige tulpen voor een topprijs

Zeer betaalbare tulpen die netjes op tijd en verzorgd bij het afleveradres worden bezorgd. Zeker een aanrader deze partij omdat de prijs kwaliteit klopt.

Snelle levering, mooie tulpen

De ontvangers van de tulpen waren erg blij met de mooie tulpen en het begeleidende persoonlijke kaartje. 1 bestelling kwam 1 dag later dan gepland en bevestigd, de tulpen zagen er nog wel heel mooi uit.

Goed hersteld

door klanten service. Direct bericht op maandag dat ze het gingen herstellen, heel vriendelijk en daadkrachtig. Gister mooie nieuwe tulpen ontvangen. Dus tulpen.nl, heel hartelijk dank voor beetje goedmaken van afgelopen zaterdag. Maar helaas is er denk ik een probleem bij inkoop of bij order pikken want de kleur was wederom niet oranje maar rood-roze. Als je gewoon rode, gele of witte nodig hebt zal het vast wel goed gaan :)

Dag te laat bezorgd helaas.

Jammer...te laat bezorgd.

Helemaal top geregeld van bestellen tot aan bezorging.

Makkelijk kiezen, Overzichtelijk, snel besteld, bezorging super netjes en kwaliteit op en top!!

10 tulpen geleverd ipv 20

20tulpen besteld, ontvanger was blij, maar stuurde me een foto van een klein bosje tulpen. Bij navraag waren het maar 10tulpen, terwijl ik er 20 besteld en betaald heb. Ben benieuwd wat tulpen.nl als oplossing aandraagt. Aangepast: heb mijn geld gedeeltelijk teruggekregen en krijg een korting bij een volgende bestelling. Zal hier geen gebruik van maken, nieuwe tulpen sturen kost mij weer verzendkosten en een paar euro extra voor de tulpen. Persoonlijk had ik liever gezien dat tulpen.nl de ontbrekende tulpen had naverzonden.

Super om zo verse tulpen te kunnen sturen!

Zit on her buitenland, fijn om toch een bosje tulpen aan mijn ouders te kunnen sturen!

Voor de tulpen liefhebbers

Leuk alleen maar tulpen. Fijn website. Keurige verwerking.

Perfecte services, en heel mooi boeket!

Ik woon in het buitenland, dus een prima optie om iemand een leuke verrasing te bezorgen! Goede prijs en precies afgeleverd wanneer je wil! De familie was er heel blij mee!

goede service, perfecte kwaliteit

Toch altijd een beetje aftasten als je voor het eerst op zo'n manier tulpen besteld, maar wat is het me bevallen! Ze worden netjes, en onbeschadigd, in een stevige doos bezorgd. Tulpen 11 dagen geleden ontvangen en ze staan nu nog in de vaas. Ben erg tevreden en tweede bestelling staat al voor komende week. Moeite en geld meer dan waard!

Super leuk

Dacht eerst het komt niet goed omdat ze hingen maar volgende dag stonden ze omhoog super blij mee

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!