Krakend verse tulpen

Ik heb nog nooit zulke verse tulpen gehad. Ontzettend blij mee.

top

Een boeket voor mezelf vond ik wat zielig. beetje van een boeket, dat was het!!! maar ja, volgende keer beter, of ander boeketje kiezen. 2e boeket wat ik kado deed was een prachtig boeket. Was super en leuk verpakt, top. !!!!

De tulpen zijn in goede staat aangekomen

De tulpen zijn in goede staat aangekomen en mijn tante vindt ze schitterend.

Mooie tulpen, verkeerde naam op het kaartje

De bestelling was eenvoudig. Mijn moeder is erg blij met de tulpen. Alleen jammer dat er een verkeerde naam op het kaartje staat. (mijn naam is Mariël en niet Maria)

Mooie bloemen en snelle aflevering

Eenvoudig te bestellen, mooie bloemen en snelle aflevering.

Mooie kwaliteit. Bezorgd zoals beloofd. En zeer betaalbaat

Feestje in de vaas

Perfect, leuke verrassing.

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd!

Top!!

Ik heb naar mijn collega's tulpen laten versturen. Ik had nog vragen en kreeg hier heel snel antwoord op. Tulpen zijn prachtig en een top service!! Zeker een aanrader!

Makkelijk te bestellen. Niet duur! En prima bloemen!

TOP

Aflevering conform afspraak. Hoe de kwaliteit is, weet ik nog niet, omdat gisteren het pakket is ontvangen. Ik beveel aan, dat opmerkingen later na ontvangst worden gevraagd.

Niet aan te bevelen

Ik heb vanmorgen een klacht ingediend. Niet over het verwerken van mijn order maar over de slechte bezorgdienst! Niet goed voor jullie naam! Wellicht reden om op zoek te gaan naar een bezorgdienst die de bloemen aflevert op de gewenste datum. Gisteren hadden ze bezorgd moeten zijn. Nu, een dag later, nog steeds niet gezien dat ze zijn afgeleverd. Mosterd na de maaltijd. Nooit meer wat mij betreft! Succes met jullie bedrijf. Groet Ineke Mellema

goede kwaliteit

Gisteren eerst bestelling ontvangen. Keurig verpakt, goede verzoringsbeschrijving er bij. Staat super mooi

Oke

5 valentijn boeketten besteld Af te leveren op vrijdag en zaterdag. HELAAS is 1 boeket pas op maandag 15-2 bezorgd bij Fam Poelgeest in Leiderdorp. JAMMER!!!!

Top service! Snelle bezorging en goede kwaliteit

Gister vijf bossen tulpen besteld, vandaag netjes bezorgd. Snelle service en goede kwaliteit! Aanrader

Slecht

Ik wil eigenljjk een deel van mij geld terug want ik zou 3pakketjes krijgen maar heb er 2 gehad.

Matig

As ik een bestelling bijtijds heb plaatst en op de afgesproken datum goed keuring krijg en vervolgens niets geleverd krijg, ben ik geneigd geen aanraderte geven.

Matig

Tulpen prima maar deze site uitgezocht vanwege bezorging op zondag, valentijnsdag, maar dan toch een dag eerder bezorgd. Dat is wel heel jammer

De tweede bos tulpen zijn prachtig!! Groet familie keurentjes

De bestelling en levering is prima verlopen! Dit is een erg leuk project om in deze nare corona periode iets leuks naar mensen te kunnen sturen.

De perfectie in alles

Levering keurig op tijd en kraakverse bloemen. Helemaal blij!

Prima geregeld.

Bestelling gaat vlot. Mooie verse tulpen. Bezorg zoals aangegeven.

Makkelijk, mooi en betrouwbaar

De tulpen zijn gemakkelijk te bestellen uit ruime keuze in kleur en aantallen. Zo besteld en snel geleverd! De ontvanger was meer dan aangenaam verrast. Ik hou 'm erin!

Heel goed!!

De tulpen werden keurig op de aangegeven dag bezorgd. De ontvanger was er zeer enthousiast over.

Toppie - ik zou zo weer bestellen

Netjes en mooi verpakt en geleverd op de afgesproken dag.

Kwaliteit, snelle bezorging en een leuk kaartje erbij. Helemaal prima

Mooie tulpen , en een redelijke hoeveelheid. Snel bezorgd in een compacte en handige doos . Met als finishing touch een leuke fotokaart van tulpen met mijn tekst achterop.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!