Ik miste het kaartje bij de tulpen

Goede site en goede levering

Super mooie tulpen

Mooie kwaliteit tulpen, goede service en snel geleverd

Het is een prachtige oplossing zeker nu je niet overal naar toe kan. Vond het alleen jammer als je vrijdagavond besteld dat het niet eerder dan woensdag bezorgt kan worden. Maar verder goed geregeld leuke reactie terug gehad voor de prachtige tulpen.

Superverse Tulpen

Wat een geweldige snelle levering van prachtige verse tulpen. Echt een aanrader!

Een goed alternatief in coronatijd

Het liefst koop ik een bloemetje in een winkel of bij een van de bloemenbedrijven in de buurt en breng het persoonlijk naar de gelukkige ontvanger. Een verjaardagbezoek zat er echter niet in, daarom een bosje tulpen via de post verstuurd. Dat kwam keurig de volgende dag binnen. Mijn jarige zus was er blij mee en ik dus ook.

Prima service!

Snelle levering!

Prachtige, super verse, kleurige vreugdebodes

Goed verpakt, zonder schade bezorgd en prachtig vers. Net gesneden nog vroeg in de knop. Dit gaat dagenlang genieten worden!

Makkelijk en snel

Prima site geleverd volgens voorwaarden. Vers van de Tulpenboer!

uitstekend

makkelijk en duidelijk te bestellen, adequate service en verlopen volgens afspraak. wat wil je nog meer

Helemaal in orde.

Jarige Jet was blij!

Bestellen ging heel makkelijk. De mooie tulpen waren keurig verpakt en op tijd geleverd. Bedankt.

Dit betreft een aangepaste review. Omdat ik bloemen bij verschillende online aanbieders heb besteld, heb ik per abuis de verkeerde review bij tulpen.nl vermeld. Deze bos tulpen is prima in orde!

Super leuk om zo tulpen te kunnen geven als cadeau

Wat een verrassing om zo tulpen te krijgen. Ik heb het meteen ook aan iemand anders cadeau gedaan! Wel jammer dat bezorgen op maandag niet mogelijk is, maar ook begrijpelijk.

Geweldig!

Het was een kadootje voor een eenzame mevrouw. Het duurde even voor ze bij de deur was en er werd zo aardig op haar gereageerd! Heel blij met de tulpen uit Roelofarendsveen waar wij dierbare herinneringen hebben liggen.

Blijven lang staan.

Blijven lang staan en worden super groot

Mooie brievenbus verpakking, tulpen staan overigens prachtig

Duidelijke site, snelle afhandeling. Volgende dag werden keurig mijn bestelde tulpen geleverd en ze staan na bijna een week nog steeds mooi :)

Heel mooi idee, om zo iemand te verrassen!

Heel leuk initiatief!

mooie tulpen, wel lang wachten

Ik kreeg een prachtige bos tulpen bezorgd, goede kwaliteit! Wel jammer dat ik er lang op moest wachten, doordat ik net na 12 uur had besteld. Weet ik dat voor een andere keer..

super

Makkelijk te bestellen Ruime keuze Bezorging in de ochtend Geweldige leuke verrassing

Super geregeld

Ik ben Ria Kup-Spanhaak en had de tulpen besteld voor mn zieke vakantie vriendin in Schiedam. Ze belde gisteren in tranen, zo'n fijne verrassing en keurig verzorgd. Mooi verpakt, verse tulpen. Een aanrader

Uitgekomen van wat belooft is.

We wilden onze zoon verrassen met een boeket ipv aan kaartje in deze Corona tijd. Het was voor ons wel spannend van hoe het geleverd werd. Op foto’s op jullie site staan ze allen op een vaas. Wij dachten in eerste instantie dat die erbij geleverd werd . Dit vonden wij een onzekere factor, maar hebben de gok gewaagd.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en ik kreeg een foto van de tulpen van de ontvanger die er erg blij mee was. Verse bloemen die lang blijven staan.

Erg leuk om iemand, die verder weg woont, blij te maken met een verse bos tulpen.

Als je iemand wil verassen met een bos tulpen is dit de perfecte manier. De site is duidelijk en de tulpen zijn makkelijk te bestellen. De tulpen werden de volgende dag keurig bezorgd. Bezorger kon de doos door de brievenbus doen, maar belde toch aan om ze zelf aan mijn tante te overhandigen. Super geregeld

Prachtig

Superdeluxe ingepakt en leuk met die tips erbij. T voelde als valentijn!!

Goede kwaliteit, aanrader!

Zeer goed. Beste kwaliteit en snelle levering.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpenonline.nl

Tulpenonline is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpenonline goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!