Heeeeeeeerlijk!

Ha lieve Kirsten, je brownies werden door alle genodigden van mijn borrel de hemel in geprezen! Goed dat we voor de zekerheid de bezorgdag 1 dag naar voren hadden gehaald, want DHL kwam ze inderdaad 1 dag later bezorgen dan gepland en anders waren ze niet op tijd geweest. Eerder bezorgen was ook geen probleem: ik was bang dat ik geen hele doos meer kwijt kon in de koelkast, maar doordat ze zo netjes per stuk verpakt waren, kon ik voor allemaal wel een gaatje vinden.

Met een bestelling bij ohchocolala wordt het echt een feestje

Lekkerste ooit!

De lekkerste brownies die je kunt bedenken én geweldige service!

Superlekker en leuk concept

Enorm leuk concept met het zelf kiezen van diverse smaken. Erg genoten van de brownies en blondie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Overheerlijk

Snelle levering en uiteraard heel lekker!

Heerlijke brownies

Lekkere goed vers blijvende brownies

Heerlijk !

Ik ben altijd super gek op jullie brownies ! En bestel eigenlijk iedere maand wel wat lekkers.

De eerste bestelling ging niet vanzelf

Een matige start van een eerste bestelling maar na een goede oplossing en goed smakende brownies geef ik 4 sterren

Heerlijke brownies en goede service!

Heerlijk!

Bezorging was top en op tijd. De brownies waren lekker smeuïg en zijn goed in de smaak gevallen! Erg lekker!

Ontzettend lekker!

Fijne service en heerlijke brownies!

Was weer erg lekker!

Elke calorie meer dan waard!

‘There should be a calorie refund for things that didn’t taste as good as you expected’. Daar ben ik het helemaal mee eens: soms kan iets zo teleurstellen. Ik kan je een ding garanderen: Ohchocolala doet dat niet. Een brownie van Ohchocolala is 150 gram puur genieten! Iedereen weet dat groente beter voor je zijn, maar man wat een goeie sh*t is dit! Kort gezegd: elke calorie meer dan waard! En zoals een vriend van mij altijd zegt: ‘Er is nog nooit een goed verhaal begonnen met een salade.’

Heééérlijk!

Leuk om te krijgen en om weg te geven.

Super service voor mega lekkere brownies!

Helemaal top

Alles was goed geregeld

Fantastische service en de lekkerste brownies!!

Heerlijke brownies en een super goede service, wij zijn fan!

Overheerlijke verwennerij

Ooit een 4-pack voor een vriendin besteld en nu gewoon lekker voor m'n eigen verjaardag. Deze brownies zijn het geld helemaal waard. Ook fijn mailcontact toen ik de leverdatum toch wilde aanpassen en er zat een persoonlijke verjaardagskaart in het doosje. Superbedankt Kirsten!

Heerlijke brownies!

Voor de derde keer besteld en weer de verwachtingen overtroffen! Dit keer de Sint brownies en ze waren heerlijk, zelfs als ze wat km’s met de post moeten maken!

Super!!

Fijne afhandeling en op tijd bezorgd en niet geheel onbelangrijk.........SUPER LEKKER!

Lekkerste dat ik ooit heb geproefd

Kreeg er 1 van mij schoonzus omdat troostvoer kon gebruiken. Oh man wat heerlijk. Ik kon niet het de hele week niet uit mijn hoofd krijgen. Daarom zelf ook een bestelling gedaan. Persoonlijk ben ik fan van de brownies en niet zo geweldig van de blondies maar als je van witte chocolade houdt is dat wel wat voor jou. Ze zijn wel prijzig maar ik vind het het beste waard. Als je zoiets lekkers en bijzonder weet te maken mag daar een prijskaartje aan hangen toch!?

Heerlijk

Lekkere brownies weer. Op tijd geleverd en gezellig ingepakt!

Super!!!!!

Makkelijke site om te bestellen. Na het bestellen is het wachten….. pfff…. Maar als de brownies binnen zijn, is het wachten meer als waard!!! Ik raad iedereen Ohchocolala aan!!! Zowel voor jezelf als kado te doen.

Altijd geweldig lekker !

Heerlijke variatie van brownies en blondies. Het uitkiezen blijft moeilijk want ze zijn allemaal erg lekker.

Heerlijk!!

Ik heb echt genoten van de brownies, ze zijn heel lekker van smaak en de structuur is erg goed. De brownies zijn idd een feestje om te zien én te eten.

Over Ohchocolala

Wij maken loaded brownies. Super groot en royaal gevuld met diverse heerlijkheden voor een echte smaaksensatie. Een feestje om te zien én te eten. Een ultiem geluksmoment bij iedere hap gegarandeerd!