Heerlijk!!!

Had de brownies als cadeautje van m’n gekregen en het was heerlijk. Ik heb ze weer als cadeautje naar m’n nichtje laten sturen en die vind ze ook heerlijk. En ze waren ook nog eens op tijd. Echt een aanrader voor chocoholics! Bedankt.

Verslavend

Oh la la Ohchocolala Dit is een nieuwe verslaving . Als je eenmaal besteld en geproefd heb ben je verkocht. Dus denk goed na oh la la la...............Ohccocolala.

Heeeerrrrllliiijjjjkkkk

Even een heerlijk moment voor jezelf

Heeerlijk! En super service!

Naast dat de brownies heerlijk zijn heeft Kirsten ons zo fijn geholpen door pakketjes te bezorgen bij collega’s die thuis zaten ivm corona. Super service! En nu smullen...

Mm mm smaakt naar meer...

Voor de eerste x brownies besteld. Woon helaas net buiten veenendaal. Moest er daardoor wat langer op wachteb. Maar wat zijn ze lekker. Ik had het black friday pakket besteld. Mijn hele gezin heeft ervan gesmuld. Ga zeker nog een x bestellen.

Oreo blijft hier favoriet

Lekkerste brownie die ik ooit heb gehad !

Dit was mijn tweede en zeker niet mijn laatste keer. Ze zijn ontzettend/mega lekker En ze blijven gewoon super vers en zacht van binnen, net of ze vers uit de oven zijn!

Geweldige smaak

De brownies zijn heerlijk smeuïg, niet te nat maar ook zeker niet droog. Precies zoals ze horen te zijn. De verschillende toppings zijn ook heel leuk, mijn favo de malteser

Perfecte smaakcombinaties!

Aan alles kan je merken dat ze met veel liefde zijn gemaakt. Smaken goed afgestemd en ze zien er nog fantastisch uit ook. Ik ga zeker weer bestellen!!

Lekkere brownies

De ontvanger was erg blij met de brownies, ze smaken heerlijk! Smeuïg maar niet te nat. Jammer is wel dat je geen bezorgdatum kan kiezen binnen de (2 tot) 5 dagen. Wel een echte verassing wanneer ze komen maar voor mij achteraf minder praktisch. Qua smaak een aanrader qua op korte termijn bezorgen niet mijn inziens.

By far de beste brownies..

Deze brownies zijn nog lekkerder dan dat ze eruit zien op de fotos. Heerlijk!

Goddelijk!

Dit zijn brownies van formaat. Zowel de smaakcombinaties als de afmeting, top! We hebben brownies bij alle medewerkers laten bezorgen. Alles soepel en vlot met Kirsten geregeld.

O.M.G give me moreeeee

4 pack van de zaak gekregen holy SH#T genoeg suiker voor een jaar waarschijnlijk maar zooooooooooooooo lekker

Voor de echte chocolade liefhebber

Wat een heerlijke brownies! Nu 4 verschillende smaken geprobeerd, ze waren alle 4 heerlijk. Niet te droog, niet te nat. Heerlijke toppings en vulling. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Ik ben benieuwd naar de andere smaken en heb stiekem nu al een favoriet.

Gewoon goed

Levering zoals afgesproken een de brownies smaken lekker.

Een lekker genietmoment!

Om naar te kijken een plaatje..... lekker er bij gaan zitten en even genieten! Mmmm....

Ontzettend lekkere brownies in meerdere varianten

Deze overheerlijke brownies zien er niet alleen lekker uit, ze zijn ook nog eens super lekker! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd, zijn vers en worden netjes bezorgd.

Het was heerlijk!

Heb genoten en anderen uiteraard laten meegenieten van de heerlijke Ohchocolala loaded brownies!

Eeeerrrrrgggg lekkerrrrrrr!

Je eet je vingers er bij op! Ze mogen wat groter want ze zijn zo op! ;-)

Superlekker

Het is gewoon superlekker!! Niet normaal hoeveel smaak er aan de brownies zit!!

Heerlijk!!

Heerlijke brownies, uniek van smaak!

Heerlijk, een echt verwenmoment

4 verschillende brownies besteld, wat een genot. Stuk voor stuk heerlijk! En nog netjes persoonlijk thuisbezorgd ook. Aanrader!

Pracht service en lekkere producten!

In de hete zomerdagen heb ik 6 brownies besteld. Omdat het toen der tijd zo heet was is mijn pakketje aangekomen met koelelementen erin. Fantastisch dat er zo over de klant wordt nagedacht en ik kan niks anders zeggen dan “heerlijke brownies!”

Moet me inhouden niet vaker te bestellen

Heerlijke brownies, snelle services en gratis thuis bezorgd. Ideaal!!

Lekker en snel!

Lekkere brownies en snel bezorgd!

Jagerspad 32

3902JH Veenendaal

Over Ohchocolala

Wij maken loaded brownies. Super groot en royaal gevuld met diverse heerlijkheden voor een echte smaaksensatie. Een feestje om te zien én te eten. Een ultiem geluksmoment bij iedere hap gegarandeerd!