We waren warm ontvangen (uiteraard op meer dan voldoende afstand in deze tijd) en mochten even 'voelen' aan de planten. Het zijn kwalitatief mooie producten voor een goede prijs. Hartelijk verwelkomt en geholpen!
Ha Marjolijn, Ontzettend bedankt voor de prachtige beoordeling en mooie woorden over ons en onze service. Leuk dat jullie onze showroom hebben bezocht! Het was ons een genoegen om vervolgens kunstplanten bij jullie op kantoor te mogen installeren. Fijne dag toegewenst en geniet van de kunstplanten! Merijn van Florafy
Hoge kwaliteit kunstplanten. Heel ruim assortiment. Erg blij met mijn aankoop. Kortom een echte aanrader!
Hi Mitchell, Onwijs bedankt voor deze prachtige review. We zijn blij met dit soort lovende woorden over onze kunstplanten. Fijn om te horen dat je er blij mee bent. We zien je graag snel terug bij Florafy! Merijn van Florafy
Super nice product and service.
Hi Jana, Thank you for the kind words! We appreciate your recommendation a lot. See you again anytime soon at Florafy Artificial Plants! Merijn from Florafy
Toppers
Ha Aloys, Bedankt voor de geweldige beoordeling, het mooie cijfer en de aanbeveling! We zien je graag weer terug bij Florafy Kunstplanten. Fijne woensdag! Merijn van Florafy
Bij vragen snel en vriendelijk geholpen. Nemen ook de tijd om mee te denken en het beste uit te zoeken.
Hi Richard, Daar zijn we voor! We zijn blij dat onze service goed bevallen is en dit ons laat weten met zo'n fantastische review! Ontzettend bedankt voor het mooie cijfer, de aanbeveling en je bestelling bij ons! Geniet van de kunstplanten en we zien je graag terug bij Florafy! Merijn van Florafy
In één woord: klasse! De planten die zij verkopen zijn van topkwaliteit en de levering is snel. Maar, wat dit bedrijf voor mij een 10 maakt is de klantvriendelijkheid! Je kunt met al je vragen bij ze terecht en ze zetten graag een stapje extra voor je, dat merk je aan alles. Ik kom hier zeker terug!
Ha Maurice, Hier doen we het allemaal voor! We zijn blij dat onze service je zo goed bevallen is en je dit door middel van een beoordeling aan ons laat weten. Heel erg bedankt hiervoor! We zien je erg graag terug bij Florafy Kunstplanten. En als er iets is, je weet ons te vinden. We staan voor je klaar om te helpen. Fijne zaterdag! Merijn van Florafy
Al een tijdje was ik op zoek naar hoogwaardige kwaliteit kunstplanten. Veel aanbieders bieden kunstplanten aan naast het normale assortiment en dit resulteert vaak in mindere kwaliteit. Dit geldt niet voor Florafy, de planten zijn nauwelijks van het echt te onderscheiden en je merkt direct dat kunstplanten de core business is van deze partij. Daarnaast biedt Florafy goede service en snelle verzending.
Ha Nico, Wauw! Wat een eer om zo'n review te mogen krijgen. We vinden het fantastisch dat we de title 'gamechangers op het gebied van kunstplanten' worden toegekend. Ontzettend bedankt hiervoor! We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kunstplanten, de service en de verzending. We zien je erg graag terug bij Florafy. Fijne zaterdag! Merijn van Florafy
Eerst wilde ik mijn moeder een mooi boeket en kamerplant sturen om haar op te fleuren tijdens lockdown. Uiteindelijk toch gekozen voor de Yuri, Thomas en Robert gekozen van florafy. Een investering maar de kwaliteit en levensduur betaald zich dubbel en dwars uit! Een perfect cadeau!
Hi Pien, Wat leuk om te lezen dat wij daar onderdeel van hebben mogen uitmaken. We vinden het fantastisch om mensen blij te maken met onze kunstplanten. Ontzettend bedankt voor je fantastische beoordeling en de aanbeveling! We zien je graag weer terug bij Florafy. Een heel fijn weekend toegewenst! Merijn van Florafy
Mooie pannenkoekenplant. Ziet er uit als echt, zonder het bijbehorende onderhoud.
Ha Marijke, Wat een prachtige beoordeling! We zijn blij dat onze kunst Pannenkoekplant zo in de smaak is gevallen. De leukste bijkomstigheid is natuurlijk dat deze geen onderhoud nodig heeft. Nogmaals bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling. Prettig weekend! Merijn van Florafy
Wat een top bedrijf, belletje na de bestelling om te bedanken. Kaartje bij de bestelling als dank. En een andere plant gekregen.omdat ik hem niet helemaal mooi vond. Echt top!
Ha Sylvia, Wat zijn we blij met zo'n beoordeling! Ontzettend bedankt voor de lovende woorden over onze service en onze aanpak. Service staat altijd op de eerste plek bij ons! Nogmaals bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling. Een heel fijne dinsdag toegewenst! Merijn van Florafy
Perfect geregeld. Ik ben gebeld na de bestelling dat ze het in orde gingen maken met een bedankje. Toen de afleverdienst er wat langer dan gewoonlijk over deed hebben ze direct met hun gebeld en had ik de twee plantjes dezelfde dag met zelfs nog een extraatje erbij. Hele leuke plantjes van mooie kwaliteit. Ik ben er blij mee.
Ha Debby, Wat fantastisch om zo'n prachtige beoordeling te mogen krijgen! Het duurde inderdaad wat langer dit keer dan normaal, het ging helaas dit keer niet zo soepeltjes in het bezorgproces als normaal. Gelukkig hebben wij een vast contactpersoon en wisten we al snel te achterhalen waar het pakket vastliep. Bedankt voor het geduld Debby! We zijn blij om te lezen dat je ons zou aanbevelen en zo'n mooie beoordeling voor ons achterlaat. Een heel fijne donderdag toegewenst en we zien jullie graag terug bij Florafy Kunstplanten! Merijn van Florafy
Duidelijke site en mooie spullen. Je wordt zelfs opgebeld om te vragen of alles goed is. Had 3 planten besteld en doe er 1 retour. Dat is ook geen probleem. Je kan het kosteloos weer retour zenden. Erg fijn bedrijf! Waren alle winkels maar zo klantvriendelijk als deze!
Ha Maaike, Ontzettend bedankt voor deze prachtige beoordeling. We vinden het geweldig om te lezen dat onze website, kunstplanten en vooral service zijn bevallen. Wij doen er dagelijks alles aan om onze klanten van de zo best mogelijke service te kunnen voorzien. Dit soort beoordelingen is waar wij het voor doen! Een prettige dag toegewenst en we zien u graag weer terug bij Florafy. Merijn van Florafy
Wat een snelle levering van een zeer mooie bananenplant! Schitterende plant die een donkere hoek in onze woonkamer helemaal doet opfleuren. De plant was heel netjes verpakt. Met een leuke handgeschreven kaart en een kleinigheidje extra. Top service! Geen spijt van deze bestelling!
Hi Esther, Dit vinden we fantastisch om te lezen! Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle levering, ons kaartje, het extraatje, en natuurlijk het belangrijkste; de kwaliteit van je nieuwe kunst bananenplant. Ook in de donkerste hoek van het huis blijft deze kunst bananenboom altijd schitteren! We zien je heel graag terug bij Florafy kunstplanten en als er nog iets is wat we voor je kunnen betekenen horen we dat natuurlijk heel erg graag! Fijne zaterdag! Merijn van Florafy
Ik was op zoek naar een mooie kantoorplant, maar echt groene vingers hebben wij hier niet... gelukkig vond ik bij Florafy de oplossing. Veel keuze en een super service!! Echt een aanrader.
Ha Marit, Ontzettend bedankt voor deze prachtige beoordeling. We vonden het fantastisch om bij jullie op kantoor mooie kunst kantoorplanten neer te mogen zetten! Voor deze planten hebben jullie in ieder geval geen groene vingers nodig, ze zullen er altijd goed uitzien. We zien jullie graag nog een keer terug bij Florafy Kunstplanten! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Je weet ons te vinden. Fijne woensdag! Merijn van Florafy
Vanaf het begin tot aan het einde van het verkoopproces ben ik geweldig geholpen. Ik had veel hulp nodig, maar ze hebben me overal uitgebreid geholpen! Ik ben zeer tevreden met de levertijd en de kwaliteit is ook top. Kortom een aanrader voor iedereen!
Hi Daan, Je kunt nooit genoeg hulp krijgen, daar zijn we voor! Zeker zijn van je keuze is hartstikke belangrijk. Dat is voor ons allemaal fijn. Zo weten wij dat jij tevreden bent met je kunstplant en deze een mooi plekje geeft. Daar doen we het allemaal voor! Wat goed om te lezen dat je pakket tijdig is aangekomen en dat de kunstplant is zoals verwacht. We zien je graag nog een keer terug bij Florafy Kunstplanten! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Fijne maandag! Merijn van Florafy
Hi Ivo, Ontzettend bedankt voor je mooie review. Leuk dat je ons aanbeveelt en zo'n mooi cijfer geeft. We zien je graag weer bij ons terug. Fijne maandag! Merijn van Florafy
De plant die ik heb gekocht voor mijn werkkamer past perfect. Daarnaast vond ik het een hele ervaring om deze plant te kopen. De verkoper neemt je helemaal mee in de plantenwereld en qua service is het echt top. Binnenkort denk ik nog één aanschaffen voor de woonkamer.
Ha Timo! Wat een fantastische manier om het nieuwe jaar zo te mogen beginnen! We zijn blij om te lezen dat je de perfecte werkkamer kunstplant hebt gevonden, onze service je goed bevallen is en je tevreden bent met je kunstplant. Leuk om te horen dat je ook voor onze kunstplanten zou kiezen voor in de woonkamer. Als we je hierin kunnen helpen of ondersteunen horen we dat natuurlijk ook graag. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk ook altijd mogelijk! We zien je graag weer terug bij Florafy kunplanten. Een fijne maandag toegewenst. Merijn van Florafy
Helaas een klein assortiment, maar wel goed geholpen. Ondanks dat Florafy nog geen bestelling verstuurd naar België hebben ze dit alsnog voor mij gedaan. Dat noem ik service. Hopelijk in de toekomst meer keuze voor bij mij in de slaapkamer.
Hi Julienne Lambert, Bedankt voor de eerlijke woorden en feedback! Fijn om te horen dat onze service je goed bevallen is. We versturen inderdaad nog niet naar België, maar uitzonderingen maken we natuurlijk altijd graag. We doen er alles aan om iedere klant tevreden te krijgen! Het klopt inderdaad dat ons assortiment kunstplanten nog niet heel ruim en uitgebreid is. Iedere dag zijn we druk bezig om nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen. Langzamerhand zul je steeds meer soorten kunstplanten bij ons kunnen kopen! Denk hierbij aan nieuwe grote kunstplanten, of kunst bloesembomen, maar ook hangplanten. Ook in iedere prijsklasse zijn we nieuwe items aan het toevoegen. Kortom, iedere dag nieuwe leuke producten! Nogmaals bedankt Julienne Lambert, we zien je graag weer terug bij Florafy Kunstplanten. Merijn van Florafy
Enorme fijne kunstplant, Bastiaan staat in mijn kamer en mooi ook!
Hi Dyon, Hier worden wij en onze kunstplant Bastiaan natuurlijk erg blij van! Ontzettend bedankt voor de aanbeveling en het prachtige cijfer. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan weet je ons te vinden. We zien je graag weer terug bij www.florafy.nl! Geniet van je kunstplant Bastiaan. We hopen dat je 'm een mooi plekje hebt gegeven. Merijn van Florafy
Vlotte afhandeling. Even telefonisch nog navraag voor ik mijn bestelling deed en kreeg direkt de juiste info. Bestelling in goede orde ontvangen. Top
Hi Tony, Bedankt voor de geweldige feedback en positieve review. Fijn dat we je telefonisch te woord hebben kunnen staan en hebben kunnen helpen. Daar zijn we voor! Geniet van je kunstplanten en graag weer tot ziens bij Florafy! Merijn van Florafy
Ik was al een tijdje opzoek naar goede kwaliteit kunstplanten, tot ik bij florafy terecht kwam. Nog nooit zulke mooie planten gezien die niet van echt te onderscheiden zijn!
Hi A, Hier worden we blij van! Hierdoen we het allemaal voor. We willen je bedanken voor deze prachtige review. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat natuurlijk graag. We zien je graag weer terug bij Florafy Kunstplanten! Merijn van Florafy!
De planten zijn van uitstekende kwaliteit, de service is goed en het wordt snel geleverd
Ha Kiki, Dit vinden wij fantastisch om te lezen. We zijn blij dat je blij bent met de kunstplanten, onze service en bezorging. We zien je graag weer bij ons terug! Een heel prettige dag toegewenst. Fijne dagen! Merijn van Florafy
Mooie plant ontvangen voor mijn vader! Ivm de drukte bij de koerierdiensf duurde het een dagje langer. Levering was nog steeds snel gedaan! Leuke mooie pot er bij gekregen!
Hi Bas, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Het duurde inderdaad helaas een dag langer, dan dat je van ons gewend bent. Er is zulke drukte op dit moment bij de bezorgdiensten. Ondanks de kleine vertraging zijn we heel erg blij dat je zo tevreden bent, ons zo'n mooi cijfer geeft en ons ook nog eens zou aanbevelen. Bedankt Bas, we zien je graag weer bij ons terug! Merijn van Florafy
Prima kunstplant, niks mis mee.
Ha Dennis, Kijk aan! Dat is goed om te horen. Fijn dat de kunstplant bevalt. We hopen dat je er een extra mooi plekje voor hebt uitgezocht! Fijne avond nog. Merijn van Florafy
Trotse eigenaar van Patrick en Victor! Snelle levering en leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Florafy is zeker een aanrader.
Hi Patrick, Een kunstplantje met jouw naam, hoe gaaf is dat? Super leuk dat je voor deze twee kunstplanten hebt gekozen. We hopen dat ze er thuis mooi bij staan! Goed om te horen dat de levering vlot is verlopen, de verpakking in orde is geweest en je ons handgeschreven kaartje leuk vond! Bedankt voor je aanbeveling en fantastische review. We zien je graag weer bij ons terug! Merijn van Florafy
Leeuwenhoekstraat 38 38
2652 XL Berkel en Rodenrijs
Florafy is dé specialist op het gebied van kunstplanten. Wij zijn de online winkel voor ieder soort kunstplant. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Ons assortiment varieert van kunstbomen, tot aan moswanden of projectbeplanting op maat. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote kunstplanten tot wel een paar meter hoog. Wij helpen je altijd met het maken van de juiste keuze. Je kunt ons altijd bereiken op de manier die jou uitkomt. Bel ons per telefoon, stuur ons simpelweg een berichtje of mail gerust. Geen tijd om de planten zelf in huis of op kantoor te plaatsen? Geen probleem! Wij kunnen de gewenste planten zowel thuis als op kantoor in de pot plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit is duidelijk terug te zien in onze beoordelingen. #florafy #kunstplanten #webshop #www.florafy.nl